Eurokangas

EUROKANGAS MUKANA MUUMIEN #MEIDÄNMERI-KAMPANJASSA

Julkaistu 6.3.2020

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Moomin Characters ja John Nurmisen Säätiö ovat käynnistäneet Muumien 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuoden 2020 loppuun asti kestävän #meidänmeri-kampanjan, jonka tavoitteena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä. Kampanja haastaa pelastustalkoisiin kaikki lähimeremme ystävät – yritykset ja kuluttajat.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 75 vuotta Eurokankaan perustamisesta sekä ensimmäisen Muumi-kirjan julkaisemisesta. Juhlavuosien kunniaksi Eurokangas osallistuu Muumien #meidänmeri -kampanjaan lahjoittamalla oman mallistonsa Muumi-kankaista euron jokaista myytyä metriä kohden Itämeren suojeluun. Yhteensä neljästä muumikuosista koostuva Eurokankaan sisustus- ja vaatetuskankaiden Muumi-mallisto lanseerattiin syksyllä 2019.

”Meille oli luontevaa lähteä mukaan kampanjaan, sillä sekä Muumit että Eurokangas viettävät kunniakasta 75 juhlavuottaan tänä vuonna. Moomin Charactersin #meidänmeri-kampanjaan osallistuminen tukee viime syksynä käynnistynyttä yhteistyötämme Muumi-malliston saralla ja olen iloinen, että saamme kampanjan kautta konkreettisesti lahjoittaa suomalaisille tärkeän Itämeren suojeluun. Toivottavasti saamme myös asiakkaamme innostettua talkoisiin”, kommentoi Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward kampanjaan osallistumisen lähtökohtia.

Tove Janssonin kuvituksiin pohjautuva Eurokankaan Muumi-mallisto täydentyy suloisilla uutuuskuoseilla alkukesänaikana. Kampanjaan kuuluvat Muumi-kankaat ovat saatavilla Eurokankaan myymälöistä sekä verkkokaupasta. 

OSALLISTU KAMPANJAAN!

#meidänmeri-merkillä varustetut muumi-kankaat löydät myymälöistä ja verkkokkaupasta

Meidän meri muumi kampanja merkki

Kampanja on päättynyt - kiitämme kaikkia Itämeren pelastustalkoisiin osallistuneita!

Ostamalla #meidänmeri-merkillä varustettuja Muumi-kankaita myymälöistä tai verkkokaupasta osallistut Itämeren suojeluun. Jokaisesta myydystä metristä lahjoitamme 1 € #meidänmeri-kampanjaan ajalla 6.3.-31.12.2020.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa