Eurokangas

Vinkit mökin sisustamiseen

Mikä olisikaan parempi paikka viettää lomaa kuin mökki? Oma mökki mielletään usein kesäkodiksi ja usein siellä vietetään paljon aikaa. Sen takia mökistä halutaan viihtyisä ja mieluisa paikka oleilla. Eri väreillä ja materiaaleilla mökin sisustuksesta saadaan luotua viihtyisä ja pienilläkin muutoksilla mökin ilmettä voidaan uudistaa. Mökin sisustamiseen on niin monta tyyliä ja tapaa kuin on mökkiäkin. Lue muutama vinkkimme, millä tuotteilla kesäkotia voidaan sisustaa viihtyisäksi mutta samalla käytännölliseksi.

Verhoilla viihtyvyyttä ja suojaa

Verhoilla eri tiloihin saadaan luotua pehmeyttä ja kodikkuutta samalla tuoden suojaa katseilta ja valolta. Näppärät kappaverhot sopivat hyvin mökin keittiöön. Suorat sivuverhot ovat käytännölliset ja kauniit vaikkapa mökin oleskelutilassa. Pellava- ja puuvillaverhot ovat varma valinta mökille: laadukkaat materiaalit kestävät käytössä pitkään ja luonnonmateriaaleilla tilaan voidaan luoda maanläheistä tunnelmaa. Yksiväriset verhot ovat klassinen valinta ja ne on helppo yhdistää muun sisustuksen ja mökin pintamateriaalien kanssa. Kuviollisilla verhoilla voidaan taas lisätä persoonallisuutta ja värikkyyttä mökin sisustukseen.

Katso verhokankaat ja tilaa verhot

Koristetyynyillä katseenvangitsijoita

Koristetyynyillä voidaan täydentää mökin sisustusta ja lisätä istumapaikkojen mukavuutta. Eri kokoisia ja muotoisia tyynyjä voi yhdistellä ja näin luoda moniulotteisuutta sisustukseen. Sisustustyynyt toimivat katseenvangitsijoina ja ne yhtenäistävät koko mökin sisustuksen.

Meiltä voit ostaa valmiita koristetyynynpäälisiä kauniissa sävyissä ja kuoseissa. Voit myös tilata juuri mökkisi sisustukseen sopivat sisustustyynynpäälliset ompelimostamme. Ompelemme tyynynpäälliset valitsemastasi kankaasta tarvittavien mittojen mukaan.

Tilaa koristetyynyt haluamastasi kankaasta

Tutustu valmistyynynpäällisiin

Lisää viihtyvyyyttä helposti matoilla

Matoilla voidaan vaivattomasti lisätä viihtyisyyttä ja lämpöä mökin lattiapinnoille. Räsymatot tuovat tunnelmaa ja pehmeyttä mökin eri huoneisiin. Ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia, joten ne sopivat mökin moneen tilaan. Eri värisillä räsymatoilla mökin sisustukseen voi tuoda uutta ilmettä vaivattomasti ja edullisesti.

Tutustu mattovalikoimaan

Hyönteisovi pitää ötökät loitolla

Oven virtaviivainen muotoilu rakentuu tukevalle alumiinirakenteelle eikä muodosta ovelle kynnystä.

Kesällä hyttyset ja muut ötökät ovat usein riesana, eikä mökin ovea voi jättää auki liian pitkäksi aikaa. EXK hyönteisoven avulla mökkiä voidaan tuulettaa tehokkaasti pitäen hyönteiset loitolla. Hyönteisovi estää myös tuulen kuljettamien roskien kulkeutumisen sisätiloihin. Valkoinen runko kehystää mustaa hyönteisverkkoa-ovea ja se avautuu haitarimaisesti sivulle. Hyönteisovi on helppo koota ja ottaa talveksi pois.

Tutustu hyönteisoviin

Käytännölliset Sunbrella-kankaat moneen käyttöön

Mökillä on paljon pintoja, jotka altistuvat kosteudelle ja lialle, erityisesti ulkotiloissa olevat tekstiilit. Mökille onkin valittava tekstiilimateriaaleja, jotka kestävät kesän eri sääolosuhteita. Sunbrella-kankailla mökin eri tiloihin voidaan lisätä viihtyisyyttä ja väriä ilman pelkoa tekstiilien likaantumisesta tai homehtumisesta.

Sunbrella-kankaat sopivat niin mökin ulko- kuin sisätiloihin. Kankaat soveltuvat verhoiluun, verhoihin, pöytäliinoihin tai tyynynpäällisiin. Sunbrella-kankaat ovat likaa ja kosteutta hylkiviä sekä materiaalin teknisten ominaisuuksien ansiosta kankaan pinnalla ei elä homeita tai itiöitä. Kankaiden hyvän valonkeston ansiosta ne eivät haalistu ja pysyvät hyvänä pitkään. Lisäksi kankaissa on uv-suoja, minkä takia kankaat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi mökin terassikalusteisiin tai aurinkotuoleihin. Sunbrella-kankaat soveltuvat myös veneeseen: kankailla voi verhoilla penkkien pehmusteet ja ne sopivat myös kuomuihin ja pressuihin.

Tutustu Sunbrella-kankaisiin

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa