Ura Eurokankaalla

Eurokangas - Avoimet työpaikat:PROJEKTIMYYJÄ PK-SEUDULLE  PROJEKTIMYYJÄ JYVÄSKYLÄN ALUEELLE

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 73-vuotia perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi-verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvällisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.

Nyt haemme:

Haemme menestyvään joukkoomme asiasta aidosti kiinnostunutta

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ OULUUN,

joka aktiivisella ja määrätietoisella otteella vastaa myymälän tuloksekkaasta toiminnasta.

Haemme innostunutta, tavoitteellista ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka on valmis laittamaan itsensä likoon. Odotamme hakijalta kokemusta esimiestehtävistä kaupan alalta sekä IT-taitoja myymäläjärjestelmän käyttämiseen.

Työ edellyttää myös kaupallista ajattelua, palveluhenkisyyttä ja kankaiden tuntemusta.
Kokemus tekstiilialalta on eduksi. Pyydämme vapaamuotoiset hakemukset 11.11.2018 mennessä otsikolla "MP OULU" osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi. Tiedusteluihin avoimesta paikasta vastaa myyntijohtaja Marjo Lehtonen, marjo.lehtonen@eurokangas.fi.

 


 

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme menestyvään joukkoomme

ROVANIEMEN MYYMÄLÄÄN APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ.

Etsimme innostunutta ja organisaatiokykyistä henkilöä, jonka tehtävänä on myymäläpäällikön johdolla myymälän tuloksellinen johtaminen ja esimiehenä toimiminen. Odotamme hakijoilta kokemusta tekstiilialalta, esimiestehtävissä toimimisesta sekä IT-taitoja. Työ edellyttää kaupallista ajattelua, kankaiden tuntemusta ja palveluhenkisyyttä.

Olethan valmis oppimaan uutta ja laittamaan itsesi likoon sekä työskentelemään menestyksesi eteen.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, viihtyisän työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä.

Työ edellyttää myös kaupallista ajattelua, palveluhenkisyyttä ja kankaiden tuntemusta. Kokemus tekstiilialalta on eduksi.

Pyydämme vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen: rekrytointi@eurokangas.fi merkillä "Apulaismyymäläpäällikkö/Rovaniemi" 11.11.2018 menneessä. Tiedusteluihin avoimesta paikasta vastaa henkilöstöjohtaja Marina Ala-Nikula, marina.ala-nikula@eurokangas.fi.

 


 

Haemme menestyvään joukkoomme osa-aikaiseen työhön toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella:

  • VERHO-OSAAJIA, 2 PAIKKAA TURUN MYYMÄLÄÄN
  • VERHO-OSAAJAA TAMMISTON MYYMÄLÄÄN
  • KANGASMYYJÄÄ HÄMEENLINNAN MYYMÄLÄÄN
  • VERHOMYYJÄÄ/KOTISUUNNITTELIJAA LAHDEN MYYMÄLÄÄN
  • VERHOMYYJÄÄ/KOTISUUNNITTELIJAA ROVANIEMEN MYYMÄLÄÄN


Inspiroidut erilaisista materiaaleista ja saat heti ideoita, mitä kaikkea niistä voi tehdä. Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä sekä asiakkaiden vaativimpienkin tarpeiden ratkaisemisesta. Seuraat aktiivisesti aikaa sekä erilaisia trendejä ja haluat kehittyä myyjänä huippusuorituksiin. Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ pitää sisällään ilta- ja viikonlopputöitä.

Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat eduksi. Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, viihtyisän työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä.

Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: rekrytointi@eurokangas.fi, merkittynä HAKEMAASI PAIKKAA / KAUPUNKI viimeistään 11.11.2018 ja Rovaniemen tehtävässä 18.11. mennessä. Tiedusteluihin avoimesta paikasta vastaa henkilöstöjohtaja Marina Ala-Nikula, marina.ala-nikula@eurokangas.fi.

 


Haemme menestyvään joukkoomme osa-aikaiseen työhön toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella:

KOTISUUNNITTELIJAA KOTKAN JA PORVOON MYYMÄLÖIHIN 

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä sisustuskokonaisuuksia myymälässä sekä asiakkaan luona. Työ pitää sisällään suunnittelukäyntejä asiakkaiden kotona, jonka vuoksi ajokortti on välttämätön ja oma auto eduksi.

Inspiroidut erilaisista materiaaleista ja saat heti ideoita, mitä kaikkea niistä voisi tehdä. Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä sekä asiakkaiden vaativimpienkin tarpeiden ratkaisemisesta. Seuraat aktiivisesti aikaa sekä erilaisia trendejä ja haluat kehittyä myyjänä huippusuorituksiin. Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ pitää sisällään ilta- ja viikonlopputöitä. Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, viihtyisän työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä.

Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: rekrytointi@eurokangas.fi, merkittynä HAKEMASI PAIKKA / KAUPUNKI viimeistään 21.11.2018. Tiedusteluihin avoimesta paikasta vastaa henkilöstöjohtaja Marina Ala-Nikula, marina.ala-nikula@eurokangas.fi.

 

 


 
HAEMME JATKUVASTI SEURAAVIA OSAAJIA:

KOTISUUNNITTELIJOITA ERI MYYMÄLÖIHIMME

Kotisuunnittelijamme on myyntinälkäinen, idearikas ja asiakaslähtöinen eri materiaalien ja verhosuunnittelun asiantuntija. Kotisuunnittelijalla on työkalut toteuttaa kaikki kodin tekstiilit sekä tekniset ikkunaratkaisut kuten kiskot ja kaihtimet hyvin erilaisiin sekä vaativiinkin kohteisiin.  

PÄÄKAUPUNKISEUDULLE KANGASMYYJIÄ

Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat eduksi. 

UUSIA ALIHANKKIJOITA

Ompelijoita,
joilla on käytössään teollisuuskone sekä ammattitaito laadukkaiden suorien ja erikoisverhojen sekä muiden sisustustuotteiden kuten tyynypäällisten ja päiväpeitteiden ompelemiseen. Työ tapahtuu ompelijan omissa tiloissa ja autoa tarvitaan töiden kuljettamiseen myymälämme välillä.

Verho- ja kiskoasentajia, joilla pysyy porakone käsissä ja verhokiskojen asentaminen sekä verhojen ripustaminen sujuu huoletta. Olet asiakaslähtöinen ja hyvä työnjälki on sinulle kunnia-asia. 

Kiinnostuitko?  Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi
Ilmoita hakemuksen yhteydessä hakemaasi työtehtävää sekä paikkakunta.

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!