Ura Eurokankaalla

Eurokangas - Avoimet työpaikat:PROJEKTIMYYJÄ PK-SEUDULLE  PROJEKTIMYYJÄ JYVÄSKYLÄN ALUEELLE

Nyt haemme:

7.5.2018 Haemme vakituiseen työsuhteeseen tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviin kuuluu kirjanpito, ostoreskontran ja maksatuksen sekä laskutuksen ja myyntireskontran tehtäviä. Eduksi katsotaan KLT-tutkinto sekä Microsoft Navision ja InvoiceReady osaaminen. 

Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset 31.5.2018 mennessä osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai rekrytointi@eurokangas.fi merkillä "KIRJANPITÄJÄ".

30.4.2018 
PROJEKTIMYYJÄ PK-SEUDULLE
PROJEKTIMYYJÄ JYVÄSKYLÄN ALUEELLE

Kokonaispalvelun ja asiakasymmärryksen mestari, pohditko seuraavaa siirtoasi?

Etsimme innostuneita ja positiivisia ratkaisukeskeisiä projektimyynnin taitajia PK-seudulle ja Jyväskylän alueelle. Asiakaspalvelu ja tekstiilit ovat intohimosi ja sinulla on kokemusta ja hyvä ymmärrys aktiivisesta projektimyynnistä. Olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myynnistä ja työssäsi haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet ja oppia uutta. Työntekijänä olet suunnitelmallinen, tuloshakuinen, itsenäinen, ahkera ja määrätietoinen. Et pelkää vastuuta ja omaat hyvän paineensietokyvyn joskus haastavienkin aikataulujen edessä.

Monipuolisessa työssä asiakkainasi ovat niin suunnittelijat kuin yritykset. Liikut paljon, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Koulutus tai työkokemus tekstiilialalta ovat eduksi, sujuva englannin kielen taito on työn kannalta tarpeellinen.

Tarjoamme haastavan ja jatkuvasti uudistuva työn, jossa pääset osoittamaan kaupallisen luovuutesi ja kehittymään projektimyyjän ammatissa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset mukaan huipputiimiin ja saat työllesi kokeneiden ammattilaisten taustatuen. Tartu tilaisuuteen ja menesty kanssamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 24.5.2018 mennessä rekrytointi@eurokangas.fi (viestin otsikoksi tehtävänimike). Lisätietoja tehtävästä antaa projektimyynnin myyntijohtaja Karoliina Laakso p. 044 759 2963.

 

24.4. ASSISTENTTI EUROKANKAAN PROJEKTIMYYNTIIN

Etsimme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä projektiassistenttia määräaikaiseen työsuhteesen.

Oletko tottunut pitämään lukuisia lankoja käsissäsi ilman solmuja ja sukkuloit sujuvasti vaihtuvissa ja kiireisissäkin tilanteissa? Jos olet, tule vahvistamaan Eurokankaan projektimyyntitiimiä  Vantaan Tammistoon. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tarjousten kääntäminen tilauksiksi järjestelmässä projektimyyjän toimeksiannon perusteella (Microsoft Navi), ostotilaukset kangas- ja tarviketoimittajille, yhteydenpito alihankkijoihin sekä kotimaisiin ja  ulkomaisiin toimittajiin,  ompeluaikojen sopiminen ompelimoiden kanssa sekä ostolaskujen tarkastus. Myös tilausten aikataulutus, seuranta ja monen projektin yhtäaikainen hallinta on arkipäivääsi. Vastuullasi on 3-4 myyjän projektit ja myyjän työn sujuvoittaminen ja avustaminen kaikin tavoin. Osallistut projektimyynnin palavereihin sekä muihin toimintoihin ja olet tärkeässä roolissa myyntitiimissämme. Projektitiimissä pääset seuraamaan aitiopaikalta yritysmyynnin haastavaa kenttää, saat vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahtavat työkaverit!

Jos olet myyntihenkinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja hyvän paineensietokyvyn omaava, positiivisella fiiliksellä ja palvelevalla työotteella varustettu tekijä, tartu tilaisuuteen ja tule osaksi menestyvää projektitiimiä.  Halu kehittyä työssä ja tahtotila kasvaa tulevaisuuden projektimyyjäksi on eduksesi. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on työn hoitamisen edellytys ja odotamme, että hallitset sujuvasti MS Office 365-ohjelmiston ja työkalut.

Tarjoamme sinulle haastavan ja jatkuvasti uudistuva työn, jossa on mahdollisuus kehittyä projektimyynnin ammattilaiseksi laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset mukaan huipputiimiin ja saat työllesi kokeneiden ammattilaisten taustatuen. Tartu tilaisuuteen ja menesty kanssamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 11.5. mennessä osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi (otsikoksi tehtävänimike). Lisätietoja tehtävästä antaa projektimyynnin myyntijohtaja Karoliina Laakso p. 044 759 2963.

Oletko etsimämme KANGASMYYJÄ?

Haemme kangasmyyjiä pääkaupunkiseudulle. Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat eduksi. Paikat ovat osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi

Eurokangas Oy on Suomen johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut 73-vuotias perheyritys, jolla on 33 myymälää eri puolella Suomea, monipuolinen verkkokauppa sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja on markkinajohtaja kankaiden erikoiskaupan alalla. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 34 miljoonaa euroa vuodessa.

 


 

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!

Daniel Ward