Ura Eurokankaalla

Eurokangas - Avoimet työpaikat

Eurokangas Oy on johtava kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin erikoistunut suomalainen 74-vuotias perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi -verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT TE-PALVELUIDEN SIVUILTA

 

Haemme kovan luokan digitekijää

Verkkokaupan kasvun moottoriksi

Kauppa elää voimakkaassa murroksessa, eivätkä uutisotsikot alaltamme aina ole kovin mairittelevia. Me Eurokankaalla haluamme nähdä muutoksen mahdollisuutena kasvaa ja kehittyä digitaalisuutta hyödyntäen. Luotamme 74-vuotiaan perheyrityksemme vahvoihin juuriin ja siihen, että vuosien saatossa hiomamme palvelukonsepti kantaa hedelmää myös Suomen rajojen ulkopuolella. Asiakas on meille ykkönen kaikissa kanavissa ja tekemisemme perusta.  Menestys ei kuitenkaan synny ilman raakaa työtä ja tavoitteisiinsa sitoutuneita tekijöitä. Nyt haemme voittavaan joukkueeseemme vahvistukseksi verkkokaupan kehityspäällikköä avainpelaajan rooliin vauhdittamaan verkkokauppaamme uusille urille. 

Jos nämä kolahtaa, saatat olla etsimämme tyyppi:
• Sinulla on kokemusta ja näkemystä verkkokaupasta
• Hallitset verkkokauppateknologiat ja työkalut (mm. alustat, analytiikka, testaus ja markkinointi)
• Haluat tehdä myyntiä asiakaslähtöisesti ja kannattavasti
• Viet projekteja eteenpäin tehokkaasti ja omaa esimerkkiäsi näyttäen
• Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Sinut tunnetaan ripeänä uudistajana ja suunnannäyttäjänä, jolla on vahva ymmärrys siitä, miten ja millä pelinappuloilla verkkokauppaa pyöritetään nyt ja tulevaisuudessa. Teknologian koet joukkona työkaluja, jotka mahdollistavat palveluiden toteuttamisen asiakaslähtöisesti ja myynnillisesti.  Jatkuva kehittäminen ja kehitysprojektien läpivienti on osa normaalia työarkeasi. Puhut IT-heppujen kanssa samaa kieltä ja tulkkaat sen sujuvasti kaupalliseen muotoon. Saat ihmiset mukaan ja asiat tapahtumaan. Ongelmiin suhtaudut haasteina, joita ratkaiset ”homma hoituu” -asenteella sen suuremmin stressaamatta. 

Tartu mahdollisuuteen:

Verkkokaupan kehityspäällikön tehtävä on uusi ja sinä saat tehdä siitä itsesi näköisen. Pääset työskentelemään näköalapaikalla erikoiskaupan ytimessä ja omalla tekemiselläsi aidosti kehittämään verkkoliiketoimintaamme kohti kasvua sekä kansainvälistymistä. Työskentelet myyntiorganisaatiossamme verkkokaupan myyntipäällikön työparina ja näet työsi tulokset myyntieuroissa mitattuina. Työpäiviäsi rikastuttaa tiivis yhteistyö eri osastojemme, kuten IT:n, oston ja markkinoinnin, asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Orimattilan Pennalassa.

Toimi heti:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 22.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi (otsikoksi ”Verkkokaupan kehityspäällikkö”). Lisätietoja tehtävästä antaa kuluttajamyyntijohtaja Marjo Lehtonen 13.9. klo 9 - 10 tai 17.9. klo 15 - 16 p. 040 5535 051 sekä sähköpostilla marjo.lehtonen@eurokangas.fi

 

HAEMME JATKUVASTI SEURAAVIA OSAAJIA:

KOTISUUNNITTELIJOITA ERI MYYMÄLÖIHIMME

Kotisuunnittelijamme on myyntinälkäinen, idearikas ja asiakaslähtöinen eri materiaalien ja verhosuunnittelun asiantuntija. Kotisuunnittelijalla on työkalut toteuttaa kaikki kodin tekstiilit sekä tekniset ikkunaratkaisut kuten kiskot ja kaihtimet hyvin erilaisiin sekä vaativiinkin kohteisiin.  

UUSIA ALIHANKKIJOITA

Ompelijoita,
joilla on käytössään teollisuuskone sekä ammattitaito laadukkaiden suorien ja erikoisverhojen sekä muiden sisustustuotteiden kuten tyynypäällisten ja päiväpeitteiden ompelemiseen. Työ tapahtuu ompelijan omissa tiloissa ja autoa tarvitaan töiden kuljettamiseen myymälämme välillä.

Verho- ja kiskoasentajia, joilla pysyy porakone käsissä ja verhokiskojen asentaminen sekä verhojen ripustaminen sujuu huoletta. Olet asiakaslähtöinen ja hyvä työnjälki on sinulle kunnia-asia. 

Kiinnostuitko?  Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi
Ilmoita hakemuksen yhteydessä hakemaasi työtehtävää sekä paikkakunta.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!