Ura Eurokankaalla

Oletko etsimämme KANGASMYYJÄ?

Haemme kangasmyyjiä pääkaupunkiseudulle. Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat eduksi. Paikat ovat osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi

Eurokangas Oy on Suomen johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut 73-vuotias perheyritys, jolla on 33 myymälää eri puolella Suomea, monipuolinen verkkokauppa sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja on markkinajohtaja kankaiden erikoiskaupan alalla. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 34 miljoonaa euroa vuodessa.

 


 

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!

Daniel Ward