Ura Eurokankaalla

Eurokangas - Avoimet työpaikat

Eurokangas Oy on johtava kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin erikoistunut suomalainen 74-vuotias perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi -verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT TE-PALVELUIDEN SIVUILTA

 

HAEMME JATKUVASTI SEURAAVIA OSAAJIA:

KOTISUUNNITTELIJOITA ERI MYYMÄLÖIHIMME

Kotisuunnittelijamme on myyntinälkäinen, idearikas ja asiakaslähtöinen eri materiaalien ja verhosuunnittelun asiantuntija. Kotisuunnittelijalla on työkalut toteuttaa kaikki kodin tekstiilit sekä tekniset ikkunaratkaisut kuten kiskot ja kaihtimet hyvin erilaisiin sekä vaativiinkin kohteisiin.  

UUSIA ALIHANKKIJOITA

Ompelijoita,
joilla on käytössään teollisuuskone sekä ammattitaito laadukkaiden suorien ja erikoisverhojen sekä muiden sisustustuotteiden kuten tyynypäällisten ja päiväpeitteiden ompelemiseen. Työ tapahtuu ompelijan omissa tiloissa ja autoa tarvitaan töiden kuljettamiseen myymälämme välillä.

Verho- ja kiskoasentajia, joilla pysyy porakone käsissä ja verhokiskojen asentaminen sekä verhojen ripustaminen sujuu huoletta. Olet asiakaslähtöinen ja hyvä työnjälki on sinulle kunnia-asia. 

Kiinnostuitko?  Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi
Ilmoita hakemuksen yhteydessä hakemaasi työtehtävää sekä paikkakunta.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!