Ura Eurokankaalla

Nyt haemme:

Vakituiseen työsuhteeseen tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviin kuuluu kirjanpito, ostoreskontran ja maksatuksen sekä laskutuksen ja myyntireskontran tehtäviä. Eduksi katsotaan KLT-tutkinto sekä Microsoft Navision ja InvoiceReady osaaminen.

Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset 22.1.2018 mennessä osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai  rekrytointi@eurokangas.fi merkillä "KIRJANPITÄJÄ".

 Eurokangas Oy on Suomen johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut 72-vuotias perheyritys, jolla on 33 myymälää eri puolella Suomea, monipuolinen verkkokauppa sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja on markkinajohtaja kankaiden erikoiskaupan alalla. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 34 miljoonaa euroa vuodessa. Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!

Daniel Ward