Ura Eurokankaalla

Eurokangas - Avoimet työpaikat:PROJEKTIMYYJÄ PK-SEUDULLE  PROJEKTIMYYJÄ JYVÄSKYLÄN ALUEELLE

Nyt haemme: 

Projektimyyjää Turkuun

Etsimme innostunutta ja positiivista, ratkaisukeskeistä projektimyynnin taitajaa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle. Toimipaikkasi sijaitsee Turun keskustassa. Asiakaspalvelu ja tekstiilit ovat intohimosi ja sinulla on kokemusta ja hyvä ymmärrys aktiivisesta projektimyynnistä. Olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myynnistä ja työssäsi haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet ja oppia uutta. Työntekijänä olet suunnitelmallinen, tuloshakuinen, itsenäinen, ahkera ja määrätietoinen. Et pelkää vastuuta ja omaat hyvän paineensietokyvyn joskus haastavienkin aikataulujen edessä.

Monipuolisessa työssä asiakkainasi ovat niin suunnittelijat kuin yritykset. Liikut paljon, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Koulutus tai työkokemus tekstiilialalta ovat eduksi, hyvä englannin kielen taito on työn sujuvuuden kannalta ehdoton vaatimus, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme haastavan ja jatkuvasti uudistuvan työn, jossa pääset osoittamaan kaupallisen luovuutesi ja kehittymään projektimyyjän ammatissa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset mukaan huipputiimiin ja saat työllesi kokeneiden ammattilaisten taustatuen. Tartu tilaisuuteen ja menesty kanssamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi  ja CV:si 5.10.2018 mennessä rekrytointi@eurokangas.fi (viestin otsikoksi tehtävänimike). Lisätietoja tehtävästä antaa projektimyynnin myyntijohtaja Karoliina Laakso p. 044 759 2963.

 

ETSIMME RAISIOON LOKAKUUSSA AVATTAVAAN MYYMÄLÄÄMME INNOSTUNUTTA HUIPPUTIIMIÄ!

Vilkkaalla paikalla Myllyn ravintolamaailman vieressä sijaitseva myymälämme tuo monipuolisen vaatetus- ja sisustuskangasvalikoimamme sekä verhojen ompelu- ja asennuspalvelumme kauppakeskuksessa kävijöiden saataville.

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ JA APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ
Vastaatte työparina aktiivisella ja määrätietoisella otteella myymälän tuloksellisesta johtamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa tuloksentekokykyä, kaupallista ajattelua sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla tulee olla taito sekä innostaa ja kannustaa tiimiäsi että ohjata operatiivista toimintaa jämäkästi. Tässä auttaa, jos sinulla on kokemusta esimiestyöstä kaupan alalla sekä kokemusta IT-järjestelmien käytöstä. Kokemus tekstiilialalta on eduksi. Ensisijaisesti haemme kuitenkin oikeanlaista tyyppiä, joka tekemisellään saa uuden myymälän myynnit heti lentoon! 

KOTISUUNNITTELIJAA
Olet myyntityöstä nauttiva, idearikas ja asiakaslähtöinen eri materiaalien ja verhosuunnittelun asiantuntija. Luot asiakkaille heidän tarpeitaan palvelevia ja toiveitaan täyttäviä sisustustekstiilikokonaisuuksia myymälässä sekä kotona. Sinulla on työkalut toteuttaa kaikki kodin tekstiilit sekä tekniset ikkunaratkaisut kuten kiskot ja kaihtimet hyvin erilaisiin sekä vaativiinkin kohteisiin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä, tavoitteellisuutta sekä oman auton käyttömahdollisuutta. 

KANGASMYYJIÄ
Inspiroidut erilaisista materiaaleista ja saat heti ideoita, mitä kaikkea niistä voisi tehdä. Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä sekä asiakkaiden vaativimpienkin tarpeiden ratkaisemisesta niin sisustamisessa kuin vaatetuksessa. Seuraat aktiivisesti aikaa sekä erilaisia trendejä ja haluat kehittyä myyjänä huippusuorituksiin. Myymälän rutiinityötkään eivät ole sinulle pakkopullaa ja sinulla riittää energiaa kannustaa myös työkavereitasi.

Kiinnostuitko? Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn erilaisten asiakastarpeiden parissa sekä valtakunnallisen ketjun tuen. Eurokankaassa työskentelee lähes 400 rautaista ammattilaista, joita yhdistää intohimo kankaisiin sekä asiakaspalveluun. Tule mukaan joukkoomme!

Jätä hakemuksesi viimeistään 16.9.2018 rekrytointi@eurokangas.fi

 


 

HAEMME JATKUVASTI SEURAAVIA OSAAJIA:

KOTISUUNNITTELIJOITA ERI MYYMÄLÖIHIMME
Kotisuunnittelijamme on myyntinälkäinen, idearikas ja asiakaslähtöinen eri materiaalien ja verhosuunnittelun asiantuntija. Kotisuunnittelijalla on työkalut toteuttaa kaikki kodin tekstiilit sekä tekniset ikkunaratkaisut kuten kiskot ja kaihtimet hyvin erilaisiin sekä vaativiinkin kohteisiin.  

PÄÄKAUPUNKISEUDULLE KANGASMYYJIÄ
Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat eduksi. 

UUSIA ALIHANKKIJOITA
Ompelijoita, joilla on käytössään teollisuuskone sekä ammattitaito laadukkaiden suorien ja erikoisverhojen sekä muiden sisustustuotteiden kuten tyynypäällisten ja päiväpeitteiden ompelemiseen.  Työ tapahtuu ompelijan omissa tiloissa ja autoa tarvitaan töiden kuljettamiseen myymälämme välillä.

Verho- ja kiskoasentajia, joilla pysyy porakone käsissä ja verhokiskojen asentaminen sekä verhojen ripustaminen sujuu huoletta. Olet asiakaslähtöinen ja hyvä työnjälki on sinulle kunnia-asia. 

 

Kiinnostuitko?  Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi
Ilmoita hakemuksen yhteydessä työtehtävä ja paikkakunta.

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!