Eurokangas

Ura Eurokankaalla

Eurokangas Oy on johtava kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin erikoistunut suomalainen vuodesta 1945 toiminut perheyritys, jolla on 30 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi -verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 37 miljoonaa euroa vuodessa.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat näet alla olevasta listauksesta. Lisätietoja ja tehtäväkuvauksen näet klikkaamalla tehtävänimikettä. Jos listaus on tyhjä, meillä ei juuri nyt ole avoimia tehtäviä. Voit jättää meille kuitenkin avoimen hakemuksen.

Haemme jatkuvasti myös seuraavia osaajia

Kotisuunnittelijoita eri myymälöihimme

Kotisuunnittelijamme on myyntinälkäinen, idearikas ja asiakaslähtöinen eri materiaalien ja verhosuunnittelun asiantuntija. Kotisuunnittelijalla on työkalut toteuttaa kaikki kodin tekstiilit sekä tekniset ikkunaratkaisut kuten kiskot ja kaihtimet hyvin erilaisiin sekä vaativiinkin kohteisiin.

Uusia alihankkijoita

Ompelijoita, joilla on käytössään teollisuuskone sekä ammattitaito laadukkaiden suorien ja erikoisverhojen sekä muiden sisustustuotteiden kuten tyynypäällisten ja päiväpeitteiden ompelemiseen. Työ tapahtuu ompelijan omissa tiloissa ja autoa tarvitaan töiden kuljettamiseen myymälämme välillä.

Verho- ja kiskoasentajia, joilla pysyy porakone käsissä ja verhokiskojen asentaminen sekä verhojen ripustaminen sujuu huoletta. Olet asiakaslähtöinen ja hyvä työnjälki on sinulle kunnia-asia.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi
Ilmoita hakemuksen yhteydessä hakemaasi työtehtävä sekä paikkakunta.

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa