Ura Eurokankaalla

Eurokangas - Avoimet työpaikat:PROJEKTIMYYJÄ PK-SEUDULLE  PROJEKTIMYYJÄ JYVÄSKYLÄN ALUEELLE

Nyt haemme: 

2.7.2018 IT-TUKIHENKILÖ

Tule vahvistamaan Eurokankaan IT-tiimiä pääkonttorillemme Pennalaan.

Työtehtäviisi kuuluvat tietohallinnon tuki- ja asennustehtävät (MS Windows -ympäristössä), ERP-järjestelmän (MS Dynamics NAV) ylläpito sekä MS Office 365 -ohjelmistojen ja työkalujen (esim. Office 2010, LibreOffice, SharePoint ja One Drive) tuki. Näiden lisäksi hallitset VMware virtualisoinnin ja ymmärrät kassajärjestelmiä vähintäänkin yleisellä tasolla.

Olet teknisesti osaava, hyvällä fiiliksellä ja palvelevalla työotteella varustettu tekijä, joka hallitsee tilanteet kuin tilanteet rauhallisesti ja ratkaisukeskeisesti. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Saat monipuolisen työtehtävän valtakunnallisen ja kehittyvän kangaskaupan IT-osastolla, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden näyttää kykysi. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.7.2018 mennessä rekrytointi@eurokangas.fi (viestin otsikoksi tehtävänimike).
Lisätietoja voi kysyä osoitteesta marina.ala-nikula@eurokangas.fi.

 

Oletko etsimämme KANGASMYYJÄ?

Haemme kangasmyyjiä pääkaupunkiseudulle. Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat eduksi. Paikat ovat osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Lisätiedot ja hakemukset: rekrytointi@eurokangas.fi

Eurokangas Oy on Suomen johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut 73-vuotias perheyritys, jolla on 33 myymälää eri puolella Suomea, monipuolinen verkkokauppa sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja on markkinajohtaja kankaiden erikoiskaupan alalla. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 34 miljoonaa euroa vuodessa.

 


 

Mikäli et löytänyt omaan koulutustaustaasi ja työkokemukseesi sopivaa työpaikkailmoitusta, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarjoamme osaaville ja vasta alalla aloittaville kankaiden maailmasta kiinnostuneille mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään sekä Eurokangasta osana menestyvää perheyritystämme. Lähetä avoin hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Jokainen hakemus käydään läpi huolella – näin on löytynyt jo monta helmeä joukkoomme. Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@eurokangas.fi.

Tervetuloa kankaiden maailmaan!

Daniel Ward