Eurokangas

PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET

TYYLIKÄSTÄ AURINKO- JA NÄKÖSUOJAA

Kaihdinmallistomme sisältää sekä alumiinista valmistetun parvekkeelle suunnitellun alumiinisen parvekekaihtimen että modernin kankaisen vekkikaihtimen, joka soveltuu sekä parvekkeelle että terassille.

Parveke- ja -vekkikaihtimet ovat laadukkaita Avainlipputuotteita, jotka on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan kotimaisena käsityönä.

Tilaa kaihtimet verkkokaupasta tai pyydä tarjous. Kaihdinmallimme ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

TILAA PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET VERKKOKAUPASTA!

Valitse tuote ja lisää ostoskoriin tuotetta niin monta kappaletta, kuin haluat kaihtimia tilata. Kaihtimet myydään kappalehinnalla lasin koosta riippumatta. Kaihtimen leveys on minimissään 23 cm ja maksimissaan 130 cm.

Tilauksen saatuamme lähetämme sinulle paluuviestinä sähköpostiin erillisen tilauslomakkeen, johon sinun tulee täyttää tarkat lasimitat ja muut tilauksen tiedot.

Olethan erittäin huolellinen ottaessasi mittoja.

Vekkikaihtimet

Vekkikaihtimet on suunniteltu toimimaan kaikissa markkinoilla olevissa parveke- ja terassilasituksissa. Kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti haastaviinkin kohteisiin. Kaihdinten kangas on kestävää ja paloturvallista polyesteria.

Vekkikaihdinten asennus on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi työkaluja. Kaihtimissa on ainutlaatuinen mallisuojattu ruostumattomasta teräksestä tehty pikakiinnitysjärjestelmä.

Kaksisuuntaisen säätömekanismin ansiosta esimerkiksi korkeissa lasituksissa voit laskea kaihtimen alareunan antamaan sopivaa näkösuojaa, ja nostaa yläreunan halutulle korkeudelle niin, että voit nauttia auringonvalosta ilman koko lasituksen peittämistä.

Katso videolta, kuinka helppoa kaihtimen käyttö on!

3 tuotetta
EXK PARVEKEKAIHDIN KPL alumiini
109.00 €/kpl
EXK VEKKIKAIHDIN, parveke vaaleaharmaa
alle 220cm korkea
135.00 €/kpl
EXK VEKKIKAIHDIN, terassi vaaleaharmaa
yli 220cm korkea terassikaihdin
169.00 €/kpl

Yhteydenottolomake

Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat apua tilaamisessa ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Tilattavissa on myös mittaus- ja asennuspalvelu.

Tilaa parvekekaihtimet mittatilaustyönä. Saatavilla alumiinisena ja kankaisena.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa