Eurokangas

Parvekekaihtimet

EXK PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET

EXK kaihtimet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja virtaviivaisia parvekkeiden ja lasitettujen terassien aurinko- ja näkösuojia. EXK parveke- ja terassikaihdinmallisto sisältää sekä alumiinista valmistetun parvekkeille suunnitellun alumiinisen parvekekaihtimen että modernin kankaisen vekkikaihtimen. Terasseille ja parvekkeille soveltuvat myös virtaviivaiset EXK screenkaihtimet, viimeisteltyä näkö- ja häikäisysuojaa säilyttäen ikkunasta avautuvan maiseman. EXK parveke- ja vekkikaihtimet ovat laadukkaita Avainlipputuotteita. Kaihtimet on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan asiakkaille mittojen mukaan kotimaisena käsityönä.

Voit ostaa tuotteet suoraan verkkokaupasta tai voit pyytä tarjouksen yhteydenottolomakkeen kautta.

Uusimmat tuotteet

EXK VEKKIKAIHDIN, terassi vaaleaharmaa
 
159.00 €/kpl
EXK VEKKIKAIHDIN, parveke vaaleaharmaa
 
112.00 €/kpl
EXK PARVEKEKAIHDIN KPL alumiini
 
99.00 €/kpl
3 tuotetta
EXK VEKKIKAIHDIN, parveke vaaleaharmaa
 
112.00 €/kpl
EXK VEKKIKAIHDIN, terassi vaaleaharmaa
 
159.00 €/kpl
EXK PARVEKEKAIHDIN KPL alumiini
 
99.00 €/kpl
EXK parvekekaihtimet

ALUMIINISET EXK PARVEKEKAIHTIMET

EXK parvekekaihtimet antavat tyylikästä ja kestävää näkösuojaa parvekkeille. Laadukkaasta alumiinista valmistetut EXK parvekekaihtimet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan ja ne sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin.

EXK kaihdinten tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen aina asennuksesta arkeen saakka. Kaihdinten ainutlaatuinen kääntömekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalistan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan. Kaihtimet nousevat kevyesti ja portaattomasti narusta vetämällä, ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan säätimestä. Kaihdinten kiinnitys on universaali ja soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin parvekelaseihin. 

PYYDÄ TARJOUS

Alumiinen parvekekaihdin 99€/parvekelasi 
Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta tai tutustu tarkemmin myymälässä.

EXK parvekekaihdin on laadukas tuote parvekkeille ja terasseille
EXK parvekekaihdin kestää vaihtelevat sääolosuhteet
EXK parvekekaihdin valmistetaan kestävästä alumiinista

Alumiininen parvekekaihdin on ominaisuuksiltaan ylivoimainen lämmön ja porottavien auringonsäteiden torjunnassa. Kaihtimien avulla saat pidettyä parvekkeen sopivan viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Kestävät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet ja UV-suojatut muoviosat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Kaihdinten tyylikäs harmaa metalliväri sulautuu eleettömäs­ti julkisivuun ja parvekelasien väreihin viemättä huomiota näkymiltä.

Kaihdinten huoltoon suosittelemme kevyttä pyyhintää pölyhuiskalla tai imurointia pienellä teholla. Parvekekaihdinta ei tarvitse asennuksen jälkeen irrottaa pesua varten.

KANKAISET EXK VEKKIKAIHTIMET

EXK vekkikaihtimet on suunniteltu toimimaan kaikissa markkinoilla olevissa parveke- ja terassilasituksissa. Kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti haastaviinkin kohteisiin. Kaihdinten kangas on kestävää ja paloturvallista polyesteria. Tuotteessa on lämpöä heijastava aluminoitu tausta, jonka ansiosta terassit ja parvekkeet pysyvät viileinä kuumanakin kesäpäivänä. Kaihtimet on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet, ja niitä voit käyttää huolettomasti ympäri vuoden.

EXK vekkikaihtimissa on kaksisuuntainen säätömekanismi, jonka avulla kaihtimien säätäminen onnistuu vaivatta sekä kaihtimen ylä- että yläreunasta. Ainutlaatuisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun pikakiinnitysjärjestelmän ansiosta kaihtimien asennus on helppoa sekä parveke- ja terassilasitusten takuut säilyvät ennallaan.

OSTA VERKOSTA TAI PYYDÄ TARJOUS

Vekkikaihdin parvekkeille 112€/lasi (alle 220cm korkea) - OSTA TÄSTÄ
Vekkikaihdin terasseille 159€/lasi (yli 220cm korkea) - OSTA TÄSTÄ

Osta suoraan verkosta, tutustu tarkemmin myymälässä tai pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta!

EXK vekkikaihdin on kestävää polyesteriä
EXK vekkikaihtimissa on lämpöä heijastava aluminoitu tausta
EXK vekkikaihtimet sopivat kaikkiin markkinoilla oleviin parvekelasimalleihin

EXK vekkikaihdinten asennus on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi työkaluja. Kaihtimissa on ainutlaatuinen mallisuojattu ruostumattomasta teräksestä tehty pikakiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta parveke- ja terassilasitusten takuut säilyvät ennallaan. EXK vekkikaihtimet ovat myös lapsiturvallisia, sillä ne eivät sisällä roikkuvia naruja. Vekkikaihdinten huoltoon suosittelemme kevyttä pyyhintää pölyhuiskalla tai imurointia pienellä teholla. Kaihdinta ei tarvitse asennuksen jälkeen irrottaa pesua varten.

Kaksisuuntaisen säätömekanismin ansiosta esimerkiksi korkeissa lasituksissa voit laskea kaihtimen alareunan antamaan sopivaa näkösuojaa, ja nostaa yläreunan halutulle korkeudelle niin, että voit nauttia auringonvalosta ilman koko lasituksen peittämistä. Katso videolta, kuinka helppoa kaihtimen käyttö on!


OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeen kautta! Kaihdinmallimme ovat esillä kaikissa myymälöissämme. Voit tilata parvekekaihtimet kätevästi myös suoraan verkosta!

Asiakkaidemme arvosteluita

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa