Eurokangas

Parveke- ja terassikaihtimet

Tyylikästä aurinko- ja näkösuojaa

EXK-kaihdinmallisto sisältää sekä alumiinista valmistetun parvekkeille suunnitellun alumiinisen parvekekaihtimen että modernin kankaisen vekkikaihtimen.

EXK-parveke- ja -vekkikaihtimet ovat laadukkaita Avainlipputuotteita, jotka on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan kotimaisena käsityönä.

Tilaa kaihtimet verkkokaupasta tai pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta. Kaihdinmallimme ovat esillä kaikissa myymälöissämme. Parvekekaihtimet eivät sovi kiinteisiin parvekelaseihin.

Tilaa parvekekaihtimet mittatilaustyönä. Saatavilla alumiinisena ja kankaisena.

Tilaa kätevästi verkkokaupasta – aloita tilaaminen valitsemalla tuote alta!

Uusimmat tuotteet

EXK VEKKIKAIHDIN, terassi vaaleaharmaa
yli 220cm korkea terassikaihdin
169.00 €/kpl
EXK VEKKIKAIHDIN, parveke vaaleaharmaa
alle 220cm korkea
135.00 €/kpl
EXK PARVEKEKAIHDIN KPL alumiini
109.00 €/kpl
3 tuotetta
EXK VEKKIKAIHDIN, parveke vaaleaharmaa
alle 220cm korkea
135.00 €/kpl
EXK PARVEKEKAIHDIN KPL alumiini
109.00 €/kpl
EXK VEKKIKAIHDIN, terassi vaaleaharmaa
yli 220cm korkea terassikaihdin
169.00 €/kpl

ALUMIINISET EXK-PARVEKEKAIHTIMET

EXK-parvekekaihtimet antavat tyylikästä ja kestävää näkösuojaa parvekkeille. Laadukkaasta alumiinista valmistetut kaihtimet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan ja ne sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin. Tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen aina asennuksesta arkeen saakka. Kaihdinten ainutlaatuinen kääntömekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalistan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan. Kaihtimet nousevat kevyesti ja portaattomasti narusta vetämällä, ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan säätimestä. Kaihdinten kiinnitys on universaali ja soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin parvekelaseihin.

Alumiininen parvekekaihdin on ominaisuuksiltaan ylivoimainen lämmön ja porottavien auringonsäteiden torjunnassa. Kaihtimien avulla saat pidettyä parvekkeen sopivan viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Kestävät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet ja UV-suojatut muoviosat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Kaihdinten tyylikäs harmaa metalliväri sulautuu eleettömäs­ti julkisivuun ja parvekelasien väreihin viemättä huomiota näkymiltä.

Kaihdinten huoltoon suosittelemme kevyttä pyyhintää pölyhuiskalla tai imurointia pienellä teholla. Parvekekaihdinta ei tarvitse asennuksen jälkeen irrottaa pesua varten. 

Alumiininen parvekekaihdin 109 € / parvekelasi.

KANKAISET EXK-VEKKIKAIHTIMET

EXK-vekkikaihtimet on suunniteltu toimimaan kaikissa markkinoilla olevissa parveke- ja terassilasituksissa. Kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti haastaviinkin kohteisiin. Kaihdinten kangas on kestävää ja paloturvallista polyesteria. Tuotteessa on lämpöä heijastava aluminoitu tausta, jonka ansiosta terassit ja parvekkeet pysyvät viileinä kuumanakin kesäpäivänä. Kaihtimet on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet, ja niitä voit käyttää huolettomasti ympäri vuoden.

EXK-vekkikaihtimissa on kaksisuuntainen säätömekanismi, jonka avulla kaihtimien säätäminen onnistuu vaivatta sekä kaihtimen ylä- että yläreunasta. 

Vekkikaihdinten asennus on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi työkaluja. Kaihtimissa on ainutlaatuinen mallisuojattu ruostumattomasta teräksestä tehty pikakiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta parveke- ja terassilasitusten takuut säilyvät ennallaan. EXK-vekkikaihtimet ovat myös lapsiturvallisia, sillä ne eivät sisällä roikkuvia naruja. Kaihdinten huoltoon suosittelemme kevyttä pyyhintää pölyhuiskalla tai imurointia pienellä teholla. Kaihdinta ei tarvitse asennuksen jälkeen irrottaa pesua varten.

Kaksisuuntaisen säätömekanismin ansiosta esimerkiksi korkeissa lasituksissa voit laskea kaihtimen alareunan antamaan sopivaa näkösuojaa, ja nostaa yläreunan halutulle korkeudelle niin, että voit nauttia auringonvalosta ilman koko lasituksen peittämistä. Katso videolta, kuinka helppoa kaihtimen käyttö on! 

Vekkikaihdin parvekkeille (alle 220 cm korkea) 135 € / parvekelasi.
Vekkikaihdin terasseille (yli 220 cm korkea) 169 € / parvekelasi.

MITEN TILAAN PARVEKEKAIHTIMET VERKKOKAUPASTA?

Tilaa parveke- ja terassikaihtimet kätevästi verkkokaupasta!

Valitse tuote tämän sivun yläosasta ja lisää ostoskoriin tuotetta niin monta kappaletta, kuin haluat kaihtimia tilata. Kaihtimet myydään kappalehinnalla lasin koosta riippumatta. Kaihtimen leveys on minimissään 23 cm ja maksimissaan 130 cm.

Tilauksen saatuamme lähetämme sinulle paluuviestinä sähköpostiin erillisen tilauslomakkeen, johon sinun tulee täyttää tarkat lasimitat ja muut tilauksen tiedot mittatilaustuotteiden valmistusta varten.

Olethan erittäin huolellinen ottaessasi mittoja parveke- / terassilaseista.


OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!

Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat apua tilaamisessa ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Tilattavissa on myös mittaus- ja asennuspalvelu. Kaihdinmallimme ovat esillä kaikissa myymälöissämme

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa