Eurokangas Kankaiden ja tarvikkeiden tukkumyynti 2018 Eurokangas Kankaiden ja tarvikkeiden tukkumyynti 2018

Eurokankaan tukkumyynti palvelee ammattitaidolla ja laajalla kangas- ja tarvikevalikoimallaan sekä pieniä että suuria yrityksiä. Julkisella sektorilla asiakaitamme ovat muun muassa kaupunkien ja kuntien koulut, päiväkodit, teatterit sekä erilaiset sosiaali- ja terveysalan toimijat. Palvelemme myös ompelimoita ja verhoomoita sekä teollisuutta.

Tukkumyyntimme on asiakkaan apuna jatkuvissa materiaalitarpeissa sekä määrältään suurissa kertahankinnoissa. Valikoimassamme on runsaasti vaatetuksen ja sisustuksen kankaita sekä ompelutarvikkeita moneen käyttöön. Tarjoamme myös erikoistuotteita, kuten paloturvallisia tai verhoiluun sopivia kankaita, vuodetekstiilejä ja pyyhkeitä, verhotarvikkeita sekä oman kotimaisen tuotannon kiskoja ja kaihtimia.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan nopeasti kiireellisiinkin toimitusaikatauluihin. Otamme erikoishaasteet innolla vastaan ja vahvalla kokemuksella löydämme aina ratkaisun tarpeeseen kuin tarpeeseen. Tilaukset toimitetaan sujuvasti perille asti. Erikseen sovittaessa nouto myymälästä tai keskusvarastoltamme Pennalasta on myös mahdollista.

Yritykset ja yhteisöt voivat asioida myös kattavassa myymäläverkostossamme ympäri Suomen. Osa valikoimastamme on selattavissa verkkokaupassamme. Annamme mielellämme lisätietoja, mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi.

Lisää tietoja koulujen sähköisestä tilaamisesta löydät täältä.

Tukkuasiakkaanamme materiaalihankinnat onnistuvat joustavasti laskulla.

Ole rohkeasti yhteydessä suunnitellessasi kangas- ja materiaalihankintoja, palvelemme mielellämme!

Katso lähin myymäläsi

Ota yhteyttä!

Tukkumyynti:
0447592101
tukku@eurokangas.fi

Eurokangas Kaihtimien tukkumyynti Ota yhteyttä! Eurokangas Kaihtimien tukkumyynti Ota yhteyttä!

Eurokangas laajensi liiketoimintaansa vuonna 2017 ostamalla kaihtimiin ja kaihdinkomponentteihin erikoistuneen J-Group Finland Oy:n liiketoiminnan. Kaihtimien tukkumyynti palvelee kaihdin- sekä ikkunateollisuuden yrityksiä sekä jälleenmyyjiä ympäri Suomea.

Tavoitteemme on tarjota laaja valonhallintatuotteiden ja komponenttien valikoima aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme luotettavien ja pitkäaikaisten tavarantoimittajakumppaneidemme kanssa ja varastomme kattaa lähes 300 tuotetta.

Erikoistunut osto-osaamisemme ja laajat kansainväliset toimittajasuhteemme ovat asiakkaidemme käytettävissä myös projektikohtaisesti, jolloin tilaamme komponentit kustannustehokkaasti tarpeen mukaan. Jos markkinoilta ei löydy valmista tuotetta, niin tuotekehitystämme sekä suunnittelutyökalujamme hyödyntämällä toteutamme hyvinkin räätälöityjä erikoistuotteita, jotka teetämme mittatilaustyönä alihankkijoillamme. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen myös projekteissa ja erikoistöissä.

Tukkumyyntimme palvelee EXK Kaihtimien jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Jälleenmyyjät tekevät asiakastilauksensa tukkumyyntimme kautta.

EXK Kaihdinten tilaukset ja tiedustelut: myynti@exk.fi.

Lisätietoa EXK Kaihtimista

 Ota yhteyttä!

Jussi Auvinen - Tuotepäällikkö

Jussi Auvinen
Tuotepäällikkö
+358407094146
jussi.auvinen@eurokangas.fi