Eurokangas

PUUSÄLEKAIHTIMET

AJATON JA NÄYTTÄVÄ VALINTA

Laadukkaissa puusälekaihtimissa käytettävä puumateriaali on kevyttä, kestävää ja sileäpintaista keisaripuuta. Sopii kaikkiin kuiviin huonetiloihin niin kotiin, mökille kuin toimistoonkin.

Laadukkaat puusälekaihtimet ovat ajaton ja näyttävä valinta sisustukseen. Kaihtimissa käytettävä puumateriaali on kevyttä, kestävää ja sileäpintaista FSC-sertifioitua keisaripuuta. Sopii kaikkiin kuiviin huonetiloihin niin kotiin, mökille kuin toimistoonkin. Valittavissa on kolme eri säleleveyttä ja yhdeksän eri värisävyä, joilla kokonaisuuden saa helposti sovitettua omaan sisustukseen. Eurokankaan puusälekaihtimet valmistetaan kotimaisena Avainlipputyönä mittojen mukaan.

KIINNOSTUITKO? PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous kaihtimista lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Mallikaihtimiin ja niiden eri värivaihtoehtoihin voit tutustua kaikissa myymälöissämme.

SÄLELEVEYS ja värit

Valittavissa on kolme eri säleleveyttä: 25 mm, 35 mm ja 50 mm ja yhdeksän eri värisävyä, joilla kokonaisuuden saa helposti sovitettua omaan sisustukseen.

Valitse sisustukseesi sopiva värisävy!

HINTA

Puusälekaihtimet valmistetaan Lahdessa kotimaisena Avainlipputyönä kohteen mittojen mukaan. Kaihtimien korkea laatu ja viimeistelty pintakäsittely takaavat huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin. Hinta 189,-/m². Minimiveloitus 1/m².

Saat puusälekaihtimet mittojen mukaan. Useita värivaihtoehtoja. Laita tarjouspyyntö!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa