Eurokangas

Laadukkaat EXK puusälekaihtimet ovat ajaton ja näyttävä valinta sisustukseen. Kaihtimissa käytettävä puumateriaali on kevyttä, kestävää ja sileäpintaista FSC-sertifioitua keisaripuuta. Sopii kaikkiin kuiviin huonetiloihin niin kotiin, mökille kuin toimistoonkin. Valittavissa on kolme eri säleleveyttä ja yhdeksän eri värisävyä, joilla kokonaisuuden saa helposti sovitettua omaan sisustukseen. EXK puusälekaihtimet valmistetaan kotimaisena Avainlipputyönä mittojen mukaan. Kaihtimien korkea laatu ja viimeistelty pintakäsittely takaavat huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin.

KIINNOSTUITKO? PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous kaihtimista lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Mallikaihtimiin ja niiden eri värivaihtoehtoihin voit tutustua kaikissa myymälöissämme. 


SÄLELEVEYS

Valittavissa on kolme eri säleleveyttä: 25 mm, 35 mm ja 50 mm ja yhdeksän eri värisävyä, joilla kokonaisuuden saa helposti sovitettua omaan sisustukseen. 

Valitse sisustukseesi sopiva värisävy!

EXK puusälekaihdinten värivalikoima

Hinta

EXK puusälekaihtimet valmistetaan Lahdessa kotimaisena Avainlipputyönä kohteen mittojen mukaan. Kaihtimien korkea laatu ja viimeistelty pintakäsittely takaavat huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin. Hinta 189,-/m². Minimiveloitus 1/m². 

Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö ylempää sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Puusälekaihtimet luovat kotiin lämmintä tunnelmaa
Puusälekaihtimia on saatavilla useissa eri puunsävyissä
Puusälekaihtimet sopivat moneen sisustukseen

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa