Eurokangas

Sälekaihtimen leveyden ja värin valinta

Alumiinisia sälekaihtimia on saatavana 16, 25, 35 ja 50 mm säleleveyksillä. Yleisin säleleveys on 25 mm, joka sopii kaikkiin avattaviin sekä kiinteisiin ikkunoihin. Sälekaihdinten värin voit valita sisutukseesi sopivaksi tai leikitellä rohkeillakin väreillä. Yleisin valinta säleiden väriksi on mattavalkoinen tai -hopea. Säleen viimeistelyksi voit valita mattaisen, kiiltävän, rei’itetyn tai metallinhohtoisen viimeistelyn. 

Hinta

Sälekaihtimet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan. Alumiiniset sälekaihtimet alkaen 57€/m². Minimiveloitus 1/m².

Tilaa sälekaihtimet lomakkeen kautta

Tee tilaus ja tutustu tuotteisiin asiantuntijoidemme avulla myymälässämme. Kaihdinratkaisujen suunnittelussa kannattaa myös hyödyntää mittaus- ja asennuspalveluamme, jolloin kaihtimet saadaan täysin tilaan sopivaksi.

Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Tarvitsetko vaihtoehtoja sälekaihtimille?

Sälekaihtimet ovat perinteinen ratkaisu ikkunaan, mutta meiltä löytyy myös toisenlaisia vaihtoehtoja ikkunaan. Meiltä saat usealla sävyllä ja säleleveydellä myös puisia sälekaihtimia, jotka valmistetaan mittojen mukaan omassa tuotannossamme Lahdessa. Sälekaihtimien sijasta käytetään paljon myös rullaverhoja, jotka voit tilata kätevästi suoraan verkkokaupastamme tai teetättää mittatilaustyönä laajemmasta tilausvalikoimasta myymälöistämme. Jos etsit aurinkosuojaa ja kaihtimia parvekkeelle — ovat EXK- parvekekaihtimemme loistava vaihtoehto. Alumiinisten parvekekaihdinten lisäksi valikoimissamme on myös vekkikaihtimet parvekkeille ja terasseille.

Meillä on monenlaisia ratkaisuja ja haluamme tarjota sinulle sen parhaimman vaihtoehdon nykyaikaisesta, ajantasaisesta mallistostamme. Tuotteemme ovat hyvin esillä myös myymälöissämme, tervetuloa tutustumaan ja testaamaan! 

Mihin sälekaihtimet voi asentaa?

Alumiininen sälekaihdin on aina ajaton ja käytännöllinen valinta ikkunaan ja oveen. Sälekaihtimet ovat tyylikäs vaihtoehto huoneen valoisuuden, auringonhäikäisyn sekä lämmönsäätelyn hallintaan. Sälekaihtimet voidaan asentaa joko kattoon tai seinään, ikkunalasien väliin tai lasin pintaan. Kaihtimet soveltuvat myös oviin. Alamagneettien kanssa oven kaihdin pysyy käytössä hyvin paikoillaan. 

Tiesithän, että kaihtimia ei tarvitse aina itse asentaa, vaan tilatessasi meiltä sälekaihtimet voit myös tilata suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelun mukaan. Aikasi säästyy kaikelta vaivalta, kun tilaat koko palvelun meiltä. 

Takuu 2 vuottaTakuu 2 vuotta

Asiakkaidemme arvosteluita

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa