Eurokangas

Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet


Kuva: Rosanna Kulju

Skandinaavinen sisustus on valtavan suosittu sisustustyyli, johon oletkin jo varmasti törmännyt niin sisustuslehdissä, blogeissa kuin monien suomalaisten kodeissa. Skandinaavisen sisustuksen tunnistaa harmonisista vaaleista sävyistä, kuten beigestä ja harmaasta. Väreistä tärkein skandinaavisessa sisustuksessa on kuitenkin valkoinen. Skandinaavisen sisustustyylin kulmakiviä ovat myös luonnonmateriaalit kuten pellava ja puu sekä ajattomat muodot, kuosit sekä tekstiilit.

Skandinaavinen sisustustyyli on helppo saavuttaa. Valitse kotiisi neutraaleja ja puhtaita sävyjä, puuta sekä selkeälinjaisia muotoja. Kontrastia tuot helposti lisäämällä sisustukseen ripauksen mustaa tai harmaata. Karsi ylimääräisiä tavaroita ja anna kauniin luonnonvalon vallata kotisi.

Eurokankaan ompelimosta tilaat skandinaaviseen sisustukseen sopivat verhot mittojen mukaan. Valittavissasi on monia eri värejä ja materiaaleja, joilla loihdit kotiisi unelmiesi verhot. Ompelemme kaikki verhot Suomessa Avainlipputyönä. Lisäksi voit tilata ompelimostamme päiväpeitot, koristetyynynpäälliset sekä pöytäliinat, joilla viimeistelet skandinaavisen sisustuksesi.

Runsautta tuplaleveillä verhoilla


Kuva: Villapuomi


Kuva: Kaisa Turunen

Tuplaleveä verhokangas on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tarvitset verhot suureen ikkunapintaan. Valitsemalla tuplaleveät verhot, pystyt luomaan vaivatta näyttävyyttä ja runsautta haluttuun tilaan. Skandinaavisessa sisustuksessa sisustustyyli pidetään hyvinkin simppelinä ja pelkistettynä, jolloin verhoilla on iso merkitys tilan tunnelman kannalta. Laadukkailla verhoilla tuot tilaan pehmeyttä, kotoisuutta ja lämpöä. Tuplaleveät verhot ovat varma, eleetön ja käytännöllinen valinta skandinaavisen sisustustyylin saavuttamiseen. Verhot viimeistelevät tilan ja kruunaavat skandinaavisen sisustustyylin.

Värien ja materiaalien harmoniaa

Luonnonläheiset materiaalit ja värit ovat olennainen osa skandinaavista sisustusta. Tekstiileissä korostuu pehmeät materiaalit, kuten pellava ja erilaiset pellavasekoitteet. Pehmeyttä lattialle tuodaan matoilla, kuten juuttimatoilla sekä villamatoilla. Näkösuojaa ikkunaan voit tuoda teemaan sopivilla puusälekaihtimilla. Viimeistele trendikäs skandinaavinen sisustus kauniilla tyynynpäällisillä.

Tärkeää skandinaavisessa sisustuksessa on modernit ja ajattomat tekstiili- ja huonekaluvalinnat sekä erilaisten materiaalien yhdistely. Skandinaavinen sisustustyyli on usein hyvinkin minimalistinen, jolloin sisustaminen pienien tavaroiden ja koriste-esineiden avulla on tarkkaan mietittyä.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa