Avainlippu

Eurokangas - Suomalaisen työn liitto - Suomalaista työtä Eurokangas - Suomalaisen työn liitto - Suomalaista työtä

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä

Suomessa työskentelee noin 400 eurokangaslaista myymälöissä, ompelimossa, yritysmyynnissä, pääkonttorilla, keskusvarastolla ja kaihdinten tuotannossa. Työntekijöitämme yhdistää rakkaus kankaisiin, jotka ovat edelleenkin toimintamme ytimessä.
Eurokangas on yli 70-vuotias perheyritys. Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme työllistää Suomessa monen alan ammattilaisia, ja pystymme omalla yritystoiminnallamme jatkamaan arvokasta käsityöläisyyden perinnettä. Osoituksena tuestamme suomalaiselle työlle Eurokankaan ompelupalvelulle sekä EXK-kaihdintuotteille on myönnetty Avainlippu-merkit. Avainlippu osoittaa, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa ja sen kotimaisuusaste on vähintään 50 %.

 Eurokangas - Suomalaisen työn liitto - Avainlippu: Suomalaista ompelua Eurokangas - Suomalaisen työn liitto - Avainlippu: Suomalaista ompelua

Suomalaista ompelupalvelua

Eurokankaan ompelupalvelulla on Avainlippu. Ompelupalvelumme toteuttaa verhot, peitteet, pöytäliinat ja muut kodintekstiilit mittatilaustyönä asiakkaiden toiveiden mukaan. Eurokankaalla on omia ompelimoita eri puolilla Suomea, minkä lisäksi työllistämme välillisesti ison joukon alihankkijaompelijoita. Lue lisää Eurokankaan palveluista.
Palvelu voi saada Avainlipun, kun yrityksellä on merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto sekä Suomessa sijaitseva pääkonttori. Meille Avainlippu tarkoittaa myös laadukasta ja viimeisteltyä työn laatua. Lue lisää Avainlipusta.

Eurokangas - Suomalaisen työn liitto - Avainlippu: Tehty Suomessa Eurokangas - Suomalaisen työn liitto - Avainlippu: Tehty Suomessa

Suomessa valmistettuja kaihtimia

EXK-kaihtimilla on Avainlippu. Valmistamme EXK-tuotemerkillä parvekekaihtimia, puusälekaihtimia ja rullaverhoja Lahdessa. Kaihtimet on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan asiakkaille mittojen mukaan kotimaisena käsityönä.
Lue lisää EXK-puusälekaihtimistaEXK-parvekekaihtimista ja EXK-rullaverhoista.


Valitsemalla Eurokankaan ja Avainlipun tuet Suomalaista työtä!