Eurokangas

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä

Suomessa työskentelee noin 400 eurokangaslaista myymälöissä, ompelimossa, yritysmyynnissä, pääkonttorilla, keskusvarastolla ja kaihdinten tuotannossa. Työntekijöitämme yhdistää rakkaus kankaisiin, jotka ovat edelleenkin toimintamme ytimessä.

Eurokangas on yli 75-vuotias perheyritys. Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme työllistää Suomessa monen alan ammattilaisia, ja pystymme omalla yritystoiminnallamme jatkamaan arvokasta käsityöläisyyden perinnettä. Osoituksena tuestamme suomalaiselle työlle Eurokankaan ompelupalvelulle sekä EXK-kaihdintuotteille on myönnetty Avainlippu-merkit. Avainlippu osoittaa, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa ja sen kotimaisuusaste on vähintään 50 %.

Suomalaista ompelupalvelua

Eurokankaan sisustustekstiilien suunnittelu-, ompelu- ja asennuspalvelulla on Avainlippu. Ompelupalvelumme toteuttaa verhot, peitteet, pöytäliinat ja muut kodintekstiilit mittatilaustyönä asiakkaiden toiveiden mukaan. Eurokankaalla on omia ompelimoita eri puolilla Suomea, minkä lisäksi työllistämme välillisesti ison joukon alihankkijaompelijoita. Teemme myös tekstiilien suunnittelu ja asennuskäyntejä koteihin ja työpaikoille ympäri Suomen. Lue lisää Eurokankaan palveluista.

Palvelu voi saada Avainlipun, kun yrityksellä on merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto sekä Suomessa sijaitseva pääkonttori. Meille Avainlippu tarkoittaa myös laadukasta ja viimeisteltyä työn laatua. Lue lisää Avainlipusta.

Suomessa valmistettuja kaihtimia

EXK-kaihtimilla on Avainlippu. Valmistamme EXK-tuotemerkillä rullaverhoja, parvekekaihtimia ja puusälekaihtimia Lahdessa. Kaihtimet on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan asiakkaille mittojen mukaan kotimaisena käsityönä.

Kiskotalon kiskot

Myös Kiskotalon Suomessa valmistetuilla mittatilausverhokiskoilla on Avainlippu-merkki tunnuksena suomalaisesta työstä. Mittojen mukaan valmistetut kiskoratkaisut valmistetaan Vantaalla. Lue lisää Kiskotalon tuotteista.

Valitsemalla Eurokankaan ja Avainlipun tuet Suomalaista työtä!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa