EXK Parvekekaihtimet

Eurokangas - EXK Parvekekaitimet

Eurokangas - EXK Puusälekaihtimet Eurokangas - EXK Puusälekaihtimet - Avainlippu: Tehty Suomessa Eurokangas - EXK Puusälekaihtimet - Takuu 2 vuotta!

 

EXK PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET

EXK kaihtimet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja virtaviivaisia parvekkeiden ja lasitettujen terassien aurinko- ja näkösuojia. EXK parveke- ja terassikaihdinmallisto sisältää sekä perinteisen alumiinista valmistetun parvekkeille suunnitellun sälekaihtimen että modernin kankaisen vekkikaihtimen.

Pyydä tarjous kaihtimitsta lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

Alumiiniset EXK parvekekaihtimet

EXK parvekekaihtimet antavat tyylikästä ja kestävää näkösuojaa parvekkeille. Laadukkaasta alumiinista valmistetut EXK parvekekaihtimet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan ja ne sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin.

EXK kaihdinten tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen aina asennuksesta arkeen saakka. Kaihdinten ainutlaatuinen kääntömekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalistan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan. Kaihtimet nousevat kevyesti ja portaattomasti narusta vetämällä, ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan säätimestä. Kaihdinten kiinnitys on universaali ja soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin parvekelaseihin.

Eurokangas - EXK Parvekekaihtimet Eurokangas - EXK Parvekekaihtimet Eurokangas - EXK Parvekekaihtimet

Alumiininen parvekekaihdin on ominaisuuksiltaan ylivoimainen lämmön ja porottavien auringonsäteiden torjunnassa. Kaihtimien avulla saat pidettyä parvekkeen sopivan viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Kestävät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet ja UV-suojatut muoviosat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Kaihdinten tyylikäs harmaa metalliväri sulautuu eleettömäs­ti julkisivuun ja parvekelasien väreihin viemättä huomiota näkymiltä.

Kaihdinten huoltoon suosittelemme kevyttä pyyhintää pölyhuiskalla tai imurointia pienellä teholla. Parvekekaihdinta ei tarvitse asennuksen jälkeen irrottaa pesua varten.

Hyödyntämällä mittaus- ja asennuspalveluamme varmistat, että kaihtimet saadaan täysin tilaan sopivaksi.

Hinta

Alumiinen parvekekaihdin 99€/parvekelasi. Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso lähin myymäläsi 

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

Kankaiset EXK vekkikaihtimet

EXK vekkikaihtimet on suunniteltu toimimaan kaikissa markkinoilla olevissa parveke- ja terassilasituksissa. Kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti haastaviinkin kohteisiin..

EXK vekkikaihtimissa on kaksisuuntainen säätömekanismi, jonka avulla kaihtimien säätäminen onnistuu vaivatta sekä kaihtimen ylä- että yläreunasta. Esimerkiksi korkeissa lasituksissa voit laskea kaihtimen alareunan antamaan sopivaa näkösuojaa, ja nostaa yläreunan halutulle korkeudelle niin, että voit nauttia auringonvalosta ilman koko lasituksen peittämistä. Katso videolta, kuinka helppoa kaihtimen käyttö on!

Kaihdinten kangas on kestävää ja paloturvallista polyesteria. Tuotteessa on lämpöä heijastava aluminoitu tausta, jonka ansiosta terassit ja parvekkeet pysyvät viileinä kuumanakin kesäpäivänä. Kaihtimet on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet, ja niitä voit käyttää huolettomasti ympäri vuoden.

Eurokangas - EXK vekkikaihtimet Eurokangas - EXK vekkikaihtimet Eurokangas - EXK vekkikaihdin

EXK vekkikaihdinten asennus on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi työkaluja. Kaihtimissa on ainutlaatuinen mallisuojattu ruostumattomasta teräksestä tehty pikakiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta parveke- ja terassilasitusten takuut säilyvät ennallaan. EXK vekkikaihtimet ovat myös lapsiturvallisia, sillä ne eivät sisällä roikkuvia naruja.

Vekkikaihdinten huoltoon suosittelemme kevyttä pyyhintää pölyhuiskalla tai imurointia pienellä teholla. Kaihdinta ei tarvitse asennuksen jälkeen irrottaa pesua varten.

Hinta

Vekkikaihdin parvekkeille 112€/lasi (alle 220cm korkea)
Vekkikaihdin terasseille 159€/lasi (yli 220cm korkea)

Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

Kiinnostuitko kaihtimista?

EXK parvekekaihtimet sekä vekkikaihtimet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan. Kaihtimet valmistetaan Suomessa ja tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö verkossa.

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista