EXK Parvekekaihtimet

Eurokangas - EXK Parvekekaitimet

Eurokangas - EXK Puusälekaihtimet Eurokangas - EXK Puusälekaihtimet - Avainlippu: Tehty Suomessa Eurokangas - EXK Puusälekaihtimet - Takuu 2 vuotta!

 

EXK PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET

EXK kaihtimet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja virtaviivaisia parvekkeiden ja lasitettujen terassien aurinko- ja näkösuojia. EXK parveke- ja terassikaihdinmallisto sisältää sekä perinteisen alumiinista valmistetun parvekkeille suunnitellun sälekaihtimen että modernin kankaisen vekkikaihtimen.

Tarjouksen saat lähimmästä Eurokankaan myymälästä! 

Katso lähin myymäläsi

Alumiiniset EXK parvekekaihtimet

EXK parvekekaihtimet antavat tyylikästä ja kestävää näkösuojaa parvekkeille. Laadukkaasta alumiinista valmistetut EXK parvekekaihtimet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan ja ne sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin.

EXK kaihdinten tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen aina asennuksesta arkeen saakka. Kaihdinten ainutlaatuinen kääntö­mekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalistan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan. Kaihtimet nousevat kevyesti ja portaat­tomasti narusta vetämällä, ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan säätimestä. Kestävät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet ja UV-suojatut muoviosat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Eurokangas - EXK Parvekekaihtimet Eurokangas - EXK Parvekekaihtimet Eurokangas - EXK Parvekekaihtimet

Kaihdinten tyylikäs harmaa metalliväri sulautuu eleettömäs­ti julkisivuun ja parvekelasien väreihin viemättä huomiota näkymiltä.

Hyödyntämällä mittaus- ja asennuspalveluamme varmistat, että kaihtimet saadaan täysin tilaan sopivaksi. Hinta alk. 89,-/m² Lataa esite! 

Kankaiset EXK vekkikaihtimet

EXK vekkikaihtimet on suunniteltu toimimaan kaikissa parveke- ja terassilasituksissa. Kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti haastaviinkin kohteisiin.

EXK vekkikaihtimissa on kaksisuuntainen sääntömekanismi, jonka avulla kaihtimien säätäminen onnistuu vaivatta sekä kaihtimen ylä- että yläreunasta. Esimerkiksi korkeissa lasituksissa voit laskea kaihtimen alareunan antamaan sopivaa näkösuojaa, ja nostaa yläreunan halutulle korkeudelle niin, että voit nauttia auringonvalosta ilman koko lasituksen peittämistä.

Eurokangas - EXK vekkikaihtimet Eurokangas - EXK vekkikaihtimet Eurokangas - EXK vekkikaihdin

Kaihdinten kangas on kestävää ja paloturvallista polyesteria. Tehokkaasti lämpöä heijastavana se pitää terassin tai parvekkeen viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Kaihtimet on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet, ja niitä voit käyttää huolettomasti ympäri vuoden.

EXK vekkikaihdinten asennus on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi työkaluja. Kaihtimissa on ainutlaatuinen mallisuojattu ruostumattomasta teräksestä tehty pikakiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta parveke- ja terassilasitusten takuut säilyvät ennallaan. EXK vekkikaihtimet ovat myös lapsiturvallisia, sillä ne eivät sisällä roikkuvia naruja.

Kiinnostuitko kaihtimista?

EXK parvekekaihtimet sekä vekkikaihtimet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan. Kaihtimet valmistetaan Suomessa ja tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja pyydä tarjous!

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

Lue lisää mittaus- ja asennuspalveluista