Anna meidän toteuttaa puolestasi!

Eurokangas - Palvelut sisustajalle: Neuvonta Palvelut sisustajalle: Ideointi

Neuvonta

Toteutamme kotiisi sopivat verhot, päiväpeitteet, pöytäliinat muut tekstiilit mittojen mukaan. Maan laajimmasta ja monipuolisimmasta verho- ja sisustuskangasvalikoimastamme löydät vaihtoehtoja eri sisustustyyleihin sekä tarpeisiin. Myymälävalikoimaamme täydentää kattava tilauskangasvalikoima, joka on myös saatavilla verkkokaupasta. Saat meiltä myös kaihtimet sekä verhokiskot ja -tangot sekä valmiit sisustustuotteet kuten tyynynpäälliset, matot, keittiöpyyhkeet ja torkkupeitot.

Asiantuntijamme auttavat mielellään materiaalien, värien ja mallien valinnassa sekä eri toteutustapojen ideoinnissa. Voit kääntyä puoleemme niin yksinkertaisten verhoratkaisujen kuin koko kodin tekstiilisisustamisen asioissa.

Varaa aika lähimmästä myymälästäsi!
Myymälöissä tapahtuva suunnittelu on aina maksutonta. Kotisuunnittelun hinta on alkaen 50e/h, miniveloitus 2h. Hyvitämme kotisuunnittelun hinnan kun ostat tuotteita vähintään 1000e.
Voit tilata verhot valmiina myös verkkokaupasta! Katso ohjeet täältä tai siirry valitsemaan verhokangas!

Palvelut sisustajalle: Mittaus Palvelut sisustajalle: Mittaus


Mittaus

Verhojen suunnittelua varten tarvitaan mitat ikkunasta ja mielellään myös huoneesta. Voit ottaa mitat itse tai jättää mittaamisen meidän huoleksemme. Peitteitä, pöytäliinoja ja muita töitä varten tarvitaan sängyn tai pöydän koko. Tarvitsetko apua? Käänny huoletta puoleemme.

Tai anna meidän toteuttaa puolestasi. Varaa aika lähimmästä myymälästäsi!


Palvelut sisustajalle: Ompelu Palvelut sisustajalle: Ompelu

OMPELU

Ompelupalvelumme toteuttaa vaativimmatkin työt ammattitaitoisesti mittojen mukaan. Kaikki asiakkaillemme toteutettavat työt ommellaan Suomessa ja ompelupalvelullamme on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippumerkki. Valitsemalla Eurokankaan ompelupalvelut tiedät tukevasi kotimaista työtä ja paikallista ammattitaitoa.

Tutustu ompeluhinnastoomme.
Voit tilata verhot valmiina myös verkkokaupasta! Katso ohjeet täältä tai siirry valitsemaan verhokangas!

Palvelut sisustajalle: Asennus Palvelut sisustajalle: Asennus


ASENNUS

Asennuspalvelumme on käytettävissäsi silloin, kun haluat nauttia valmiista lopputuloksesta vaivattomasti. Asentajamme laittaa verhot, tangot, kiskot sekä kaihtimet paikalleen sovittuna ajankohtana varmistaen viimeistellyn lopputuloksen.

Varaa aika lähimmästä myymälästäsi!


Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tutustu myös tuotteiden hoito-ohjeisiin!