Palvelumme sinulle!

Eurokangas - Palvelut sisustajalle: Neuvonta Palvelut sisustajalle: Ideointi

NEUVONTA

Toteutamme kotiisi sopivat verhot, päiväpeitteet, pöytäliinat sekä muut kodin tekstiilit mittojen mukaan. Maan laajimmasta ja monipuolisimmasta verho- ja sisustuskangasvalikoimastamme löydät vaihtoehtoja eri sisustustyyleihin sekä tarpeisiin. Myymälävalikoimaamme täydentää kattava tilauskangasvalikoima, joka on myös saatavilla verkkokaupasta. Saat meiltä myös kaihtimet sekä verhokiskot ja -tangot sekä valmiit sisustustuotteet kuten tyynynpäälliset, matot, keittiöpyyhkeet ja torkkupeitot.

Asiantuntijamme auttavat mielellään materiaalien, värien ja mallien valinnassa sekä eri toteutustapojen ideoinnissa. Voit kääntyä puoleemme niin yksinkertaisten verhoratkaisujen kuin koko kodin tekstiilisisustamisen asioissa.

Varaa aika lähimmästä myymälästä

Myymälöissä tapahtuva suunnittelu on aina maksutonta. Kotisuunnittelun hinta on alkaen 50€/h, miniveloitus 2h. Hyvitämme kotisuunnittelun hinnan kun ostat tuotteita vähintään 1000€.
Voit tilata verhot valmiina myös verkkokaupasta! Katso ohjeet täältä tai siirry valitsemaan verhokangas!

Palvelut sisustajalle: Mittaus Palvelut sisustajalle: Mittaus

MITTAUS

Verhojen sekä erilaisten kaihdin- ja kiskoratkaisujen suunnittelua varten tarvitaan mitat ikkunasta ja mielellään myös huoneesta. Voit ottaa mitat itse tai jättää mittaamisen meidän huoleksemme. Peitteitä, pöytäliinoja ja muita töitä varten tarvitaan sängyn tai pöydän koko. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Varaa aika lähimmästä myymälästä

 


Palvelut sisustajalle: Ompelu Palvelut sisustajalle: Ompelu

OMPELU

Ompelupalvelumme toteuttaa vaativimmatkin työt ammattitaitoisesti mittojen mukaan Eurokankaalta ostettavista kankaista. Kaikki asiakkaillemme toteutettavat työt ommellaan Suomessa ja ompelupalvelullamme on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippumerkki. Valitsemalla Eurokankaan ompelupalvelut tiedät tukevasi kotimaista työtä ja paikallista ammattitaitoa.

HINNASTO

Alkaen hinnat Eurokankaalta ostettavien tuotteiden ompelutyölle (sis. alv 24%). Kaikki materiaalit kuten kankaat, verhonauhat ja tarvikkeet veloitetaan asiakkaalta erikseen. Ompelupalvelussamme ei ole vaate- tai korjausompelua, emmekä ompele asiakaan omista kankaista. 

Tarkempaa tietoa ompelupalvelustamme saat asiakaspalvelustamme ja myymälöistä

Suoraverho alk. 19,95/kpl
Purjerengasverho alk. 28,90/kpl
Laskosverho alk. 45,-/m2
Valelaskoskappa alk. 42,-/m
Suorakappa alk. 12,95/m
Peite alk. 6,50/m2
Tyynynpäällinen alk. 12,50/kpl
Pöytäliina alk. 19,90/kpl

 

Tilaa verhot - aloita valitsemalla kangas

Tilaa pöytäliina - aloita tilaus tästä

 

Palvelut sisustajalle: Asennus Palvelut sisustajalle: Asennus

ASENNUS

Asennuspalvelumme on käytettävissäsi silloin, kun haluat nauttia valmiista lopputuloksesta vaivattomasti. Asentajamme kiinnittää Eurokankaalta ostamasi verhot, tangot, kiskot sekä kaihtimet paikalleen kaupan teon yhteydessä sovittuna ajankohtana varmistaen viimeistellyn lopputuloksen. Hyödynnä kotitalousvähennys remontissa ja tilaa verhojen ja kaihtimien asennus Eurokankaan asennuspalvelusta.

Varaa aika lähimmästä myymälästä 

 

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Ota yhteyttä

Tutustu myös verhojen hoito-ohjeisiin!

Lue lisää