Eurokangas

Varaa aika verhosuunnitteluun

Verhosuunnitelija Eurokangas

Yksilöllistä verhosuunnittelua kotonasi tai kotisohvalta käsin! Verhot ja tekstiilit ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Verhoilla tuot kotiin pehmeyttä ja persoonallista ilmettä sekä vaikutat tilan akustiikkaan ja valonhallintaan.

Verhosuunnittelua myymälässä ja kotona

Verhosuunnittelun aikana verhoasiantuntijamme tutustuu huonetiloihin, ottaa tarvittavat mitat sekä kartoittaa asukkaiden toiveet. Verhosuunnittelu onnistuu niin myymälässä kuin kotonakin! Suunnittelijamme kanssa voit asioida halutessasi myös puhelimella ja sähköpostilla ─ modernisti etänä. Lähetä meille kuvat ja toiveesi sähköpostilla, olemme yhteydessä ja ehdotamme ratkaisua.

Yhteisen suunnittelun pohjalta saat ehdotuksen kodin uusista verhoratkaisuista eri ikkunoihin, sopivista materiaaleista ja värimaailmasta. Suunnittelemme myös verhojen kiinnityksen joko jo olemassa oleviin ratkaisuihin tai tehden ehdotuksen sopivista kiskoista tai tangoista.

Verhosuunnittelun yhteydessä voidaan katsoa myös kodin muiden tekstiileiden kuten sisustustyynyjen, mattojen ja peitteiden tai vaikkapa kaihdinten tarvetta. Suomalaisessa ompelupalvelussamme verhot ja muut kodintekstiilit ommellaan Avainlipputyönä ja mittojen mukaan. Halutessasi voit jättää myös asentamisen meidän hommaksemme – teemme sen huolella ja sovitussa aikataulussa!

Kodin tekstiilien suunnittelija Eurokangas
Suomalainen sisustus

Varaa aika lähimmästä myymälästäsi

Varaa aika yhteiselle suunnittelulle lähettämällä yhteydenottopyyntö sähköpostilla lähimpään myymälääsi. Myymälät ja yhteystiedon näet alta. Kerro viestissä yhteystietosi sekä toiveesi ajankohdalle. Suunnittelijamme on sinuun yhteydessä pikimmiten.

Verhosuunnittelun hinta on alkaen 50€/h, miniveloitus 2h. Etänä tehtävä suunnittelu on maksutonta!

Inspiroiduitko?

Unelmoitko uusista verhoista? Toteuta nyt unelmasi ─ meiltä saat verhot ja kaikki kodin sisustustekstiilit mittojen mukaan ommeltuna kotimaisena Avainlipputyönä. Tule käymään lähimmässä Eurokangas-myymälässäsi tai kutsu verhosuunnittelijamme kotiisi. Verkkokaupasta tilaat verhot muutamalla klikkauksella – aloita vain valitsemalla kangas. 

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa