Eurokangas

Perheyritys Eurokangas

Olemme 100 prosenttisesti perheomisteinen yritys, jolle suomalaisuus on ollut jo vuodesta 1945 ja kolmen sukupolven ajan vahva perusta kasvaa ja kehittyä. Suomalaisuus on meille tekemisen iloa ja kädentaitoja, joita haluamme tulevaisuudessa viedä myös maailmalle.

Nykyään Eurokankaalla on 29 myymälää, verkkokauppa ja yritysmyynti. Pääkonttorimme ja keskusvarastomme toimivat Lahden kupeessa, Orimattilassa. Ompelemme Avainlipputyönä verhot sekä muut kodintekstiilit ompelupalvelussamme sekä valmistamme kaihtimet ja rullaverhot mittojen mukaan omassa tuotannossamme Lahdessa. Design From Finland –mallistomme ylistää suomalaista suunnitteluosaamista.
Intohimojamme ovat kankaat ja ylivertainen asiakaspalvelu, joihin toimintamme on perustunut aivan historiamme alusta aina vuodesta 1945 lähtien – silloin kun olimme vielä pieni yksittäinen kangaskauppa Lahden torin varrella. Tämä ei ole muuttunut, vaikka sittemmin liiketoimintamme on kehittynyt, myymälämäärä kasvanut ja tuote- sekä palveluvalikoima laajentunut. Kankaissa olemme edelleenkin edelläkävijä niin myynnissä kuin maahantuonnissa. Ostamme kankaita sisustuksen ja vaatetukseen maailman johtavilta kangastehtailta ja jälleenmyymme kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuten Marimekkoa, Sunbrellaa sekä Prestigious Textilesia. Palvelemme ammattitaidolla niin metrikankaiden ostajia kuin kokonaisvaltaista palvelua arvostavia koti- ja julkitilasisustajia.

Liikevaihtomme on noin 37 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme noin 400 henkilöä.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa