Uutiset

12.01.2018 Rekrykoulutus-ryhmä vierailulla Pennalassa

Eurokangas - Rekrykoulutus-ryhmä vierailulla Pennalassa pe 12.1.

 

Iloiset ja innokkaat kangasmyyjä-opiskelijat vierailivat pääkonttorilla osana Amiedun kanssa yhteistyössä järjestettävää Rekrykoulutusta. Ohjelmassa oli tutustuminen pääkonttorin toimintoihin, sisustuksen sekä vaatetuksen kankaiden mallistoihin sekä keskusvaraston maailmaan. Myyjän rekrykoulutuksen kautta työttömät tai työttömyysuhan alla olevat alanvaihtajat saavat mahdollisuuden työllistyä vähittäiskaupan myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä.

Kuvassa rekrykoulutuksen opiskelijat (takarivissä) poseeraavat yhdessä Eurokankaan toimitusjohtajan Daniel Wardin, Kauppaneuvos Kaija Wardin sekä kehitysjohtaja Päivi Grönqvistin kanssa. 

 

 

20.12.2017 Eurokankaan Kouvolan ja Jyväskylän myymälät muuttavat alkuvuodesta 2018

Eurokangas - Eurokankaan Kouvolan ja Jyväskylän myymälät muuttavat alkuvuodesta 2018

Eurokankaalla on 33 myymälää eri puolella Suomea. Kaupungit kehittyvät koko ajan ja Eurokangas haluaa olla siellä, missä ihmiset liikkuvat.

”Haluamme lähtökohtaisesti liikkeidemme olevan kaupunkien keskustoissa kivijalassa tai kauppakeskuksissa. Toki joissakin kaupungeissa olemme myös kehittyvissä kauppakeskittymissä keskusta-alueen ulkopuolella.  Seuraamme aktiivisesti asiakasvirtoja ja optimoimme liikepaikkojemme sijaintia. Tavoite on tietenkin se, että asiakkaamme löytävät meidät helposti.”, kertoo Eurokankaan konseptipäällikkö Sari Sund. 

Eurokankaan valikoima koostuu sisustuksen ja vaatetuksen kankaista sekä tarvikkeista. Uusia tuotealueita tulee koko ajan lisää, viimeisimpänä EXK-tuotemerkin alla valmistettavat parveke- ja puusälekaihtimet sekä laajeneva mattovalikoima. Sari Sund toteaa, että” Näin laaja valikoima ja sen esillepanot vaativat paljon tilaa ja tilalta vaaditaan myös joustavuutta.”  

Eurokankaan Kouvolan myymälä muuttaa helmikuun 2018 alussa vaateliikkeen tilalle kävelykadun varrelle. Muutto tapahtuu vastapäisestä Manski-kauppakeskuksen pohjakerroksesta. Kouvolan myymäläpäällikkö Kirsi Hannikainen on tyytyväinen muuttoon: ”myymälän sijainti paranee, kun pääsemme katutasoon ja tilaa saadaan lisää.”   

Eurokankaan Jyväskylän myymälä muuttaa maaliskuun 2018 alussa Kolmikulmasta uudistuneeseen Sokkarin kauppakeskuksen katutasoon. ”Hienoa, että pääsemme uudistuneisiin tiloihin ja samalla myymälämme koko ilme päivittyy!”, iloitsee Jyväskylän myymäläpäällikkö Milja Temonen      

 

5.12.2017 VALLOITTAVA SAARA AALTO VIERAILEE HELSINGIN KESKUSTAN EUROKANKAASSA LAUANTAINA 16.12.2017

Eurokangas Saara Aalto Helsingin keskustan myymalassa 16.12.2017

Suomen tuore Euroviisuedustaja ja viime vuoden Britannian X Factor finalisti Saara Aalto on tavattavissa Helsingin keskustan Eurokankaassa lauantaina 16.12.2017 klo 12–14 osoitteessa Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki.

Eurokangas on tehnyt Saara Aallon kanssa yhteistyötä esiintymisasujen materiaaleihin liittyen. Lauantain tilaisuudessa yleisöllä on mahdollisuus kurkistaa kulissien taakse tutustuen Saara Aallon esiintymisasuihin sekä tarinoihin niiden takana. Äänessä ovat niin Saara Aalto itse kuin asujen suunnittelija Anne-Mari Pahkala.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tapahtumaan voi osallistua Eurokankaan Facebook-sivujen kautta.

Tervetuloa!


Lisätietoja:
Heidi Keskikylä
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Eurokangas Oy 

heidi.keskikyla@eurokangas.fi

 

7.9.2017 FINLAYSON JA EUROKANGAS YHTEISTYÖHÖN: FINLAYSONIN KANKAAT MYYNTIIN EUROKANKAASEEN

Finlayson Eurokangas

Kotimaisen Finlaysonin kankaat tulevat myyntiin kaikkiin Eurokankaan myymälöihin. Finlaysonin monille suomalaisille tutut kuosit täydentävät Eurokankaan jo ennestään laajaa valikoimaa. Eurokankaan ompelupalvelua hyödyntämällä asiakkaat voivat nyt teettää Finlaysonin kankaista verhot ja muut kodintekstiilit mittojen mukaan.


Finlaysonin ajankohtainen kangasmallisto, joka sisältää monet tutut kuosit kuten Taimin, Elefantin ja Coronnan, on saatavilla kaikista Eurokankaan myymälöistä lokakuun aikana. Osa kankaista on saatavana metritavarana vain Eurokankaasta. Finlaysonin kankaat ovat myynnissä myös Eurokankaan verkkokaupassa, josta niitä voi tilata metreittäin tai mittojen mukaan ommeltavina verhoina.


”On hienoa, että pääsimme yhteistyöhön toisen vahvan kotimaisen tekstiilialan yrityksen kanssa. Finlaysonin mallisto monipuolistaa entisestään skandinaavista kuosivalikoimaamme ja odotamme sen tuovan Eurokankaaseen myös uusia asiakkaita.”, kommentoi Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward.


”Itse tekeminen, korjaaminen, kierrättäminen, uuden keksiminen ja luova ajattelu on lähellä Finlaysonin sydäntä ja perimää. Siksi on hienoa, että yhä useampi kuosimme on saatavilla myös metrikankaana.
Toivomme, että Finlaysonin kankaat innostavat ihmisiä tekemään monenmoista hauskaa, hyödyllistä ja kaunista – oli sitten kyse arjesta, juhlasta, sisustamisesta tai vaatetuksesta.”
Petri Pesonen, luova johtaja, Finlayson.

 


Lisätietoja:
Daniel Ward
Toimitusjohtaja, Eurokangas Oy
040 5472 744 | daniel.ward@eurokangas.fi

 

17.8.2017 Eurokankaan muovikassit muuttuvat maksullisiksi osana Green Deal -sopimusta 

Eurokangas muovikassit maksullisiksi

 

Kaupan liitto teki viime vuonna ympäristöministeriön kanssa Green Deal –sopimuksen, jonka tavoitteena on, että vuoden 2025 loppuun mennessä muovikassien kulutus on Suomessa enintään 40 kappaletta henkeä kohti vuodessa. Eurokangas on muiden kaupan alan johtavien ketjujen ohella liittynyt mukaan Kaupan liiton muovikassisopimusjärjestelmään ja tehnyt muovikassien vähentämiseen tähtäävän Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen. Sopimuksen myötä Eurokankaan kassalla ostettavat muovikassit muuttuvat maksullisiksi 1.9.2017 alkaen.


”Maksun perimisen tarkoituksena on vähentää muovikassien kulutusta ja estää niistä syntyvän muovijätteen määrää. Haluamme kannustaa asiakkaitamme käyttämään erityisesti kankaisia kestokasseja ostosten suojaamiseen sekä kuljettamiseen. Julkaisimme helpon kangaskassin ompeluohjeen nettisivuillamme. Erilaisia kankaita hyödyntämällä kauppakassista saa omanlaisensa ja vaikkapa vettähylkivän. Kassalla meillä on nyt jo myynnissä myös kankainen kestokassi kahdessa eri koossa.”, kertoo Eurokankaan myyntijohtaja Tuija Wänttinen.


Eurokankaan kassalla myytävä muovikassi maksaa koosta riippuen 10, 20 tai 50 senttiä. Valikoimissa on jatkossakin kankainen kestokassi kahdessa eri koossa hintaan 1,- tai 1,50 euroa.

 

 

10.5.2017 Marimekon kankaat myyntiin Eurokankaaseen

Marimekon kankaat tulevat myyntiin Eurokankaaseen täydentämään Eurokankaan jo ennestään laajaa ja monipuolista kuosikankaiden valikoimaa. Lisäksi Marimekko ja Eurokangas ovat sopineet paloturvallisia kankaita koskevasta lisenssiyhteistyöstä. Eurokankaan kattavat suunnittelu-, ompelu- ja asennuspalvelut ovat jatkossa saatavilla myös Marimekon kankaisiin.

Eurokangas Marimekko

Marimekon kankaat saapuvat kesän aikana Eurokankaan Vantaan Tammiston ja Helsingin keskustan myymälöihin rakennettaviin shop-in-shopeihin sekä eurokangas.fi-verkkokauppaan. Marimekon kankaita voi ostaa shop-in-shop-myymälöistä metreittäin tai mittojen mukaan ommeltavina kodin tekstiileinä kuten verhoina, pöytäliinoina ja tyynynpäällisinä. Eurokankaan verkkokaupasta Marimekon kankaita voi tilata joko metreittäin tai mittojen mukaan ommeltuina verhoina.

Lisäksi Eurokankaalle tulee myyntiin paloturvallisten Marimekko-kankaiden mallisto, joka koostuu aluksi seitsemästä eri kuosista ja niiden värivariaatioista. Paloturvalliset kankaat on valittu julkitilojen asiakastarpeet huomioiden.

”Olemme iloisia, että voimme tehdä yhteistyötä Marimekon kanssa ja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Eurokankaan konsepti perustuu palveluun sekä laajaan tuotevalikoimaan, mikä mahdollistaa yhteistyön laajasti eri brändien kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki kankaista yhden luukun periaatteella. Myyntiin tulevilla paloturvallisilla Marimekko-kankailla palvellaan erityisesti julkitilojen sisustustarpeita.”, kertoo Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward yhteistyön taustoista.

 

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 72-vuotias perheyritys, jolla on 33 myymälää eri puolella Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi-verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 32 miljoonaa euroa vuodessa.

Lisätietoja:
Daniel Ward
Toimitusjohtaja, Eurokangas Oy
040 5472 744 | daniel.ward@eurokangas.fi

 

 

13.4.2017 Eurokangas-ketju laajenee – uusi myymälä avataan Iso Omenaan!

Eurokangas Iso Omena

 

Eurokangas avaa uuden myymälän Espoon Iso Omenan uudistuvaan kauppakeskukseen 20.4.2017.

Iso Omenan myymälä on 33. Eurokangas Suomessa ja 8. pääkaupunkiseudulla. Uusi myymälä aukeaa kauppakeskus Iso Omenan toiseen laajennusosaan. Iso Omenan kauppakeskuksessa on kaiken kaikkiaan yli 200 liikettä ja palvelua.

Eurokankaan tuotevalikoima sisältää vaatetus- ja sisustuskankaat sekä tarvikkeet ja valmiit sisustustuotteet kuten matot, valmisverhot ja tyynynpäälliset. Palveluvalikoima kattaa sisustustekstiileiden suunnittelun, ompelun ja asennuksen. Eurokangas tarjoaa myös tekniset ikkunasisustamisen ratkaisut kuten parvekekaihtimet ja screenit, joihin yritys on panostanut ostamalla kaihdinliiketoiminnan osaamista yrityskaupan kautta. Eurokankaan asiakkaita ovat niin kuluttajat, yritykset kuin julkinen sektori.

”Myymäläketjun laajentaminen on osa monikanavaista kasvustrategiaamme, johon kuuluu myös maaliskuussa avattu eurokangas.fi-verkkokauppamme. Olemme tekstiili- ja kaupan alan vahva työllistäjä Suomessa ja palveluksessamme työskentelee noin 400 henkilöä. Oman henkilöstön lisäksi ompelupalvelumme työllistää useita ompelualan yrittäjiä ympäri Suomea.”, kertoo Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward.

Eurokankaalla on pääkaupunkiseudulla myymälät myös Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa, Espoon Sellossa ja Tapiolassa, Vantaan Tammistossa, Varistossa sekä Porttipuistossa ja Tuusulassa. Eurokankaalla on lisäksi valtakunnallisesti palveleva yritys- ja projektimyynti.

Myymälän yhteystiedot:

Käyntiosoite: Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11, 2. kerros.

Uusi myymälä on avoinna arkisin klo 10 – 21, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. 

 

 

1.4.2017 Eurokangas lanseeraa uuden kaihdininnovaation

JULKAISTU APRILLIPÄIVÄNÄ 2017

Suomen johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut perheyritys Eurokangas laajentaa tuotevalikoimaansa 1.4.2017 Kyttäyskaihtimilla™. Eurokankaan palvelu- ja tuotevalikoimaan jo ennestään kuuluvat kaihtimet nostetaan siten aivan uudelle ulottuvuudelle palvelemaan tarkkaavaisten naapurien laajaa ja aktiivista kohderyhmää.

 

Eurokangas Kyttäyskaihdin

Eurokankaan teknisten tuotteiden tuotepäällikön Jussi Auvisen mukaan kaihdinten käyttöön liittyvässä markkinatutkimuksessa kävi ilmi, että uteliaiden naapurien eli niin sanottujen ”kerrostalokyttääjien” kohderyhmä käyttää alumiinisten sälekaihdinten jousto-ominaisuutta tottuneesti aina havaitessaan taloyhtiön yhteisellä alueella epäilyttävää liikehdintää. Kaihtimien raosta pilkottavat sormet ja kyttäävä silmä ovat tuttu näky monelle taloyhtiön asukkaalle. Perinteisten kaihdinten käyttöön liittyy kuitenkin haasteita. Kyttääjien pitää joko valvoa taloyhtiön piha-alueen toimintaa 24 tuntia vuorokaudessa tai luottaa kyttääjille ominaiseen kuudenteen aistiinsa ja siirtyä ikkunalle heti naapurin liikkuessa piha-alueella. Perinteisten analogisten kaihtimien rinnalle tuotavat Kyttäyskaihtimet™ automatisoivat valvontatehtäviä ja antavat kyttääjien keskittyä ydinosaamiseensa – kyttäämiseen.

 

Kyttäyskaihtimet™ on varustettu liikkeentunnistimella ja ne ilmoittavat äänisignaalilla taloyhtiön piha-alueen liikkeistä. Säleet aukeavat hienovaraisesti ja huomaamattomasti kyttääjän omien silmien korkeudelta, ja säleiden välinen aukko seuraa havaitun kohteen liikettä. Kyttäyskaihdinten™ liikkeentunnistimen tekoäly havaitsee myös vaaran. Mikäli kohde huomaa säleiden raosta tarkkailevan kyttääjän, säleet sulkeutuvat automaattisesti siksi aikaa, kunnes kohteen huomio erkaantuu ikkunan suunnasta.

 

Kyttäyskaihtimet™ PRO –versio on elämäntapakyttääjän valinta. Kaksisuuntaisesti toimiva automaatiojärjestelmä mahdollistaa kyttääjän oman elämän esittelyn. Siinä missä Kyttäyskaihtimet™ pitävät huolen kyttääjän yksityisyydestä, Kyttäyskaihtimet™ PRO:n ”Expose all” –toiminto palvelee ekstrovertteja kyttääjiä. Kyseisellä asetuksella kaihtimet avautuvat kokonaan tai valitulta korkeudelta aina kun liikkeentunnistin havaitsee piha-alueella liikkuvan naapurin. Näin myös kaveria kaipaavat kyttääjät pääsevät hieromaan tuttavuutta naapureihin turvallisesti ikkunalasin takaa.

 

”Markkinatutkimuksessamme kävi hyvin selvästi ilmi, että naapuruston rauhaa ja lainkuuliaisuutta valvovat kansalaiset ovat alipalveltuja heidän harrastukseensa – ellei jopa elämäntapaansa – liittyvien palvelujen ja tuotteiden osalta” Auvinen kommentoi. ”Siitä se ajatus sitten lähti.”
Kyttäyskaihtimet™ tulevat myyntiin Eurokankaalle tänään 1.4.2017 ja asiakkailla on mahdollisuus tutustua mallikappaleisiin kaikissa myymälöissä. 

 

 

 

 

27.3.2017 Eurokankaan verkkokauppa on avattu

Eurokankaan verkkokaupan etusivu


Euroopan laajin ja monipuolisin kangasvalikoima löytyy nyt osoitteessa
Eurokangas.fi. Täysin uudistettu sivu palvelee monipuolisesti myymälästä ja verkosta ostavia kuluttaja-asiakkaita sekä yritys- ja projektimyynnin asiakkaita.  

Eurokankaan verkkokauppa tarjoaa ympäri vuorokauden auki olevan ostoskanavan kankaista, ompelutarvikkeista ja kodinsisustuksesta kiinnostuneille.  Verkko-ostajien lisäksi sivu palvelee myös myymäläasiakkaita, sillä jokaisen tuotteen myymäläkohtaisen saatavuuden voi nyt tarkistaa verkosta jo ennen paikan päällä asioimista.  Verhojen ompelupalvelu on verkkokaupassa tuotteistettu siten, että asiakas voi tilata suorat sivuverhot omilla mitoillaan sekä haluamallaan kankaalla ja kiinnitystavalla muutaman helpon vaiheen kautta.  Verkkokaupassa on omat osiot myös tukku- ja projektimyynnin asiakkaille.

”Olemme iloisia, että kauppa on auki! Ensimmäiset tilaukset on toimitettu. Kehitämme palveluamme ja valikoimaamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaat olivat mukana myös kaupan testauksessa, ja palaute on ollut todella positiivista.”, kommentoi Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward avausta.

Verkkokaupan tuotevalikoima sisältää vaatetus- ja sisustuskankaat sekä tarvikkeet ja valmiit sisustustuotteet kuten matot, valmisverhot ja tyynynpäälliset.  Kaikki verkkokaupan kautta tilatut mittatilausverhot ommellaan Suomessa.  Verkkokaupan tuotevalikoimaa on tavoitteena kasvattaa sekä kehittää tulevaisuudessa asiakastarpeet huomioiden. Esimerkiksi kaihtimiin ja muihin teknisiin ikkunasisustamisen ratkaisuihin tullaan panostamaan. 

Verkkokaupan avaus Suomessa viitoittaa Eurokankaan tietä kohti ulkomaan markkinoita. ”Tästä on hyvä jatkaa kehitystä eteenpäin ja kohti kansainvälistymistä.”, kommentoi Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward tulevaisuuden suunnitelmia.

 

LISÄTIEDOT

Daniel Ward

Toimitusjohtaja

daniel.ward@eurokangas.fi

040 5472 744

 

 

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 71-vuotias perheyritys, jolla on 33 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti. Eurokankaan tuote- ja palveluvalikoima sisältää vaatetus- ja sisustustekstiilien lisäksi valmiit ja mittatilaustyönä tehtävät ikkunasisustamisen tuotteet, kuten verhot, kaihtimet ja screenit. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 32 miljoonaa euroa vuodessa.

 

 

Eurokankaan verkkokaupan kankaiden kuvaus Eurokankaan verkkokaupassa panostetaan tuotteiden visuaaliseen esillepanoon ja tuotetietojen kattavuuteen. Verkkokauppaan tulevat kankaat kuvataan Eurokankaan pääkonttorilla Pennalassa. Avaa täysikokoinen kuva
   
Eurokankaan responsiivinen verkkokauppa Visuaalinen käyttöliittymä ja tuotteiden selkeä esillepano tekevät verkko-ostamisesta helppoa. Jatkuvasti päivittyvä inspiraatiosisältö tarjoaa ajankohtaisia ideoita kotiin ja vaatetukseen. Avaa täysikokoinen kuva

 

 

 

 

10.3.2017 Kevätkuvastomme on ilmestynyt!

 Eurokankaan kevään 2017 kuvasto on täällä! Selaa kuvaston näköisversiota tai hae oma kappaleesi myymälästämme.

27.2.2017 Eurokangas laajenee- useita työpaikkoja avoinna

Eurokangas avaa uuden myymälän Espoon Iso Omena -kauppakeskukseen huhtikuussa 2017. Uusi myymälä on 33. Eurokangas Suomessa.

Myymäläketjun laajennuksen myötä rekrytoimme uutta henkilökuntaa. Haemme uuteen myymälään myymäläpäällikköä, apulaismyymäläpäällikköä, kangasmyyjiä sekä sisustusmyyjiä, joiden työnkuvaan kuuluvat myös asiakaskäynteinä tapahtuva kotisuunnittelu.

Lisäksi haemme PK-seudulla toimivaa alihinkintaompelijaa sekä myyjä/kotisuunnittelijaa Espoon Tapiolan myymälään. Tarjoamme työtä myös Pohjanmaan alueella: haemme Kokkolan ja Seinäjoen alueella toimivia alihinkintaompelijoita sekä Oulun alueella toimivaa kisko- ja kaihdinasentajaa.

Katso kaikki työpaikat ja lähetä hakemus: mol.fi


27.1.2017 Poikkeusaukioloajat inventaarion aikaan

Suoritamme inventaariota helmikuun aikana, jolloin yksittäiset myymälät suljetaan normaalia aikaisemmin. Poikkeusaukioloajat koskevat seuraavia myymälöitä:

 

Lahti Suljetaan ke 1.2. klo 17
Jyväskylä Suljetaan to 2.2. klo 17
Turku Suljetaan ke 1.2. klo 16
Rovaniemi Suljetaan ke 1.2. klo 17
Vaasa Suljetaan ke 1.2. klo 17
Mikkeli Suljetaan ke 1.2. klo 17
Vantaa Varisto Suljetaan ke 1.2. klo 17
Seinäjoki Suljetaan ke 1.2. klo 17
Salo Suljetaan ke 1.2. klo 17
Lempäälä, Ideapark Suljetaan ke 1.2. klo 17
Tapiola, Espoo Suljetaan ma 6.2. klo 16
Helsinki keskusta Suljetaan ma 6.2. klo 18 
Porvoo Suljetaan ke 1.2. klo 17
Vantaa Tammisto Suljetaan ma 30.1. ja ma 6.2. klo 18
Tampere keskusta Suljetaan to 2.2. klo 17

 

 

 

20.1.2017 Eurokangas lanseeraa Suomen juhlavuoden sisustuskangasmalliston

Suomen juhlavuoden inspiroimana Eurokangas toteutti taiteilija Markku Pirin suunnitteleman yhdeksän eri kuosia kattavan sisustuskangasmalliston. Kuosit kumpuavat vahvoista tulkinnoista, jotka osuvat suomalaisten sydämeen tuoden iloa kodin arkeen yli sukupolvien sekä kulttuurien.

Eurokankaan Suomen juhlavuoden mallisto - Markku Piri, Daniel Ward, Kaija Ward
Suunnittelija Markku Piri ja Eurokankaan Kaija Ward ja Daniel Ward 18.1.2017 järjestetyssä mediatilaisuudessa Helsingissä.

Markku Piri lähti suunnitteluprojektiin miettimällä suomalaisuuden keskeisiä ”alkuaineita”: ”Päädyin siihen, ettei Suomen sielua voi ajatella ilman vettä ja sen välkettä, puuta ja sen tuntua, metsiä ja niiden tuoksua, marjoja ja niiden makua, ja mitä kaikkea valon puute tai sen runsaus ja vuodenaikojen vaihtelut saavat aikaan”, Markku Piri kuvailee.

Eurokankaan kehitysjohtaja Päivi Grönqvist on innoissaan yhteistyöstä: ”Malliston suunnittelu Markun kanssa on ollut antoisa projekti. Nämä kangaskuosit on tarkoitettu arkeen: ne tuovat kotiin palan kauneinta Suomea ja rakkaimpia muistoja. Kuosit voi yhdistää helposti muuhun sisustukseen ja luoda kerroksellisuutta, joka tekee kodista persoonallisen.”

Markku Piri Kansallismaisema

KANSALLISMAISEMA

”Vaikuttavaa suomalaisessa maisemassa on metsän ja veden välinen vuoropuhelu. Korkeimmalta metsän näkee puilta ja kun katsoo alaspäin, avautuu järvien sekä metsien poimuileva verkosto."  - Markku Piri

KANSALLISMAISEMA design Markku Piri 24,90/m - Värivaihtoehdot vihreä ja ruskea - 100 % puuvilla - Saatavana vk 6 lähtien.

 

Markku Piri Heijastus

HEIJASTUS

Kymmenien tuhansien järvien maassa kauneimpia kesän tuntemuksia on auringon nousu ja lasku liplattavan järven pintaan heijastuen. Näkymän äärellä viihtyy tuntikausia.” - Markku Piri

HEIJASTUS design Markku Piri 22,90/m - Värivaihtoehdot roosa ja harmaa - 100 % polyesteri - Saatavana vk 6 lähtien.

 

Markku Piri Kivi

KIVI

”Kivi on maaginen ja rehevä ruohikko graafisena viivastona sen ympärillä on kuin taikaa: kuule ruohikon kahina ja häikäisty veden välkkeestä.” - Markku Piri

KIVI design Markku Piri 24,90/m - Värivaihtoehdot vihreä ja ruskea - 100 % puuvilla - Saatavana vk 6 lähtien.

 

Markku Piri Hirsiaitta

HIRSIAITTA

”Vanha hirsiaitta kuvastaa luonnon ja ihmisen suhdetta yksinkertaisimmillaan. Hirsien suhde toisiinsa ja salvoksiin sekä niistä syntyvä graafinen rytmi on jotain, jossa kaikki loksahtaa kohdalleen.” - Markku Piri

HIRSIAITTA design Markku Piri 24,90/m - 100 % puuvilla - Saatavana vk 6 lähtien.

 

Markku Piri Hiljaa yössä

HILJAA YÖSSÄ

”Lumi pehmentää äänet ja moninkertaistaa taivaan tähtien valot sekä öisen kaupungin sähkövalot. Tampereen Vapriikin museon kätköistä löytyi sähköjen sytyttämisen 80-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu Martti L. Laitisen ottama lehtikuva, josta ammensin urbaanin tunnelman Hiljaa yössä -kuosiin.” - Markku Piri

HILJAA YÖSSÄ design Markku Piri 22,90/m - 100 % polyesteri - Saatavana vk 6 lähtien.

 

Markku Piri Pohjolan taikaa

POHJOLAN TAIKAA

”Talvisen pohjolan valojen ja sääilmiöiden visuaalinen kauneus kietoutuu graafisiksi ja tyylitellyiksi linjoiksi kuin taivaan merellä lainehtivat revontulet.” – Markku Piri

POHJOLAN TAIKAA design Markku Piri 19,90/m - Värivaihtoehdot lila ja harmaa - 70 % polyesteri 30 % puuvilla. Saatavana vk 6 lähtien.

 

Markku Piri Juhannusseppele

JUHANNUSSEPPELE

”Yöttömien öitten juhla ja niittyjen kauneimmat kukat! Kissankellot, puna-apilat, päivänkakkarat, leinikit ja kotkansiipi kietoutuvat vehreisiin saniaisiin kevyesti tanssivaksi Juhannusseppeleeksi.” – Markku Piri

JUHANNUSSEPPELE design Markku Piri 22,90/m - 100 % polyesteri - Saatavana vk 18 lähtien.

 

Markku Piri Marjassa

MARJASSA

”Suomen kesän suuria iloja ovat villit ja viljellyt marjat, jotka kasvavat kesän vahvassa valossa muhkeiksi. Heinänkorren täyttävä helminauha ahonmansikoita on kesän maukkain muisto.” – Markku Piri

MARJASSA design Markku Piri 19,90/m - Myös kerninä 24,90/m - 100 % puuvilla - Saatavana vk 18 lähtien.

 

Markku Piri Suomuurain

SUOMUURAIN

”Suomen soitten kuningatar on suomuurain, hilla eli lakka, joka pursuaa eksoottisia aromeja ja auringon kultaa! Suomuuraimen herkät kukat, muhkeat marjat, voimakkaat lehdet innostivat kukkakuosiin, jonka rytmissä on ansaittua ryhtiä ja ylväyttä.” – Markku Piri

SUOMUURAIN design Markku Piri 22,90/m - 100 % polyesteri - Saatavana vk 18 lähtien.

 

Markku Piri on suomalainen tekstiilitaiteilija ja poikkitaiteellinen muotoilija, joka on suunnitelut töitä useille kotimaisille sekä kansainvälisille brändeille. Pirin monipuolinen tuotanto ulottuu tekstiileistä, lasista ja keramiikasta aina keittiökalusteisiin sekä koruihin asti. Piri on tunnettu myös leipurintaidoistaan ja erityisesti herkullisista kakuistaan. Vuonna 2017 Pirillä on Suomen juhlavuoden ohjelmistoon sisältyvä näyttelykiertue Italiassa kolmessa eri museossa.
Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 72-vuotias perheyritys, jolla on 32 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää pian avattavalla verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 32 miljoonaa euroa vuodessa.

 

17.1.2017 Oletko sinä uusi kankaista ja muodista kiinnostunut myyjämme? 

Eurokangas työpaikat vaatetuskankaiden myyjä

 

Haemme Vantaan Tammiston myymälään osa-aikaista VAATETUSKANGASMYYJÄÄ. Arvostamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Työ pitää sisällään ilta- ja viikonlopputöitä. Odotamme hakijalta kiinnostusta kankaisiin ja muotiin sekä positiivista asennetta. Hakijalta edellytetään aikaisempaa myyntikokemusta tai tekstiilialan koulutusta.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, viihtyisän työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä.

Pyydämme vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Eurokangas, Tiilentie 2, 16320 Pennala tai rekrytointi@eurokangas.fi 23.1.2017 mennessä. Hakemukseen merkintä "vaatetuskangasmyyjä/Tammisto". Tiedusteluihin vastaa henkilöstöpäällikkö Marina Ala-Nikula, marina.ala-nikula@eurokangas.fi.

Lue työpaikasta lisää osoitteessa www.mol.fi

 

 

3.1.2017 Eurokangas Oy ostaa J-Group Finland Oy:n ja vahvistaa asemaansa ikkunasisustuksen tuote- ja palvelualalla

Eurokangas Oy ostaa J-Group Finland Oy:n

Eurokangas Oy on ostanut kaihtimia ja kaihdinkomponentteja tarjoavan J-Group Finland Oy:n liiketoiminnan. Suomen johtava tekstiilialan yritys Eurokangas Oy laajentaa kaupalla tuote- ja palveluvalikoimaansa pehmeästä ikkunasisustuksesta myös teknisiin kaihdinratkaisuihin.

J-Group Finland Oy:ltä siirtyvän teknisen kaihdin- ja aurinkosuojaosaamisen myötä Eurokangas Oy:n tarjooma kattaa kaikki ikkunasisustamisen olennaisimmat osa-alueet. Eurokangas Oy tarjoaa mittoihin ommeltujen tekstiilien ja kiinnitysmekanismien lisäksi kaihdin- ja aurinkosuojaratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Eurokangas Oy:lle siirtyy Exclusive-kaihdintuoteperhe, jolla on kattava jälleenmyyjäverkosto Suomessa. Jatkossa Eurokangas Oy toimittaa lisäksi valmistusmateriaaleja ja palveluita kaihdinteollisuudelle.

J-Group Finland Oy:n henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Eurokangas Oy:n työntekijöiksi.

”Tavoitteenamme on luoda kattava palveluverkosto, joka tarjoaa kaikille asiakasryhmillemme ikkunasisustukseen tarvittavat tekstiilit ja tekniset tuotteet sekä palvelee asiakkaita kokonaisvaltaisesti suunnittelusta asennukseen. J-Group Finland Oy:n vankka tekninen kaihdin- ja aurinkosuoja-osaaminen tuo kokonaisuuteemme huomattavaa lisäarvoa.”, kertoo Eurokangas Oy:n toimitusjohtaja Daniel Ward.

”Yritysjärjestely luo varman pohjan tuotteiden markkinoinnille, myynnille ja kehitystyölle. Samalla tämä vahvistaa Exclusive-tuotebrändin arvoa ja antaa mahdollisuuden kehittää tuoteperhettä jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla.”, kommentoi J-Group Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtävästä Eurokangas Oy:lle teknisten ratkaisujen tuotepäälliköksi siirtyvä Jussi Auvinen.

LISÄTIETOJA:

Daniel Ward
040 5472 744,  daniel.ward@eurokangas.fi
Toimitusjohtaja, Eurokangas Oy

Jussi Auvinen
040 7094 146, jussi.auvinen@eurokangas.fi
J-Group Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Tuotepäällikkö, tekniset ratkaisut, Eurokangas Oy


Eurokangas Oy
 on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 71-vuotias perheyritys, jolla on 32 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää pian avattavalla verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 32 miljoonaa euroa vuodessa.
www.eurokangas.fi | www.exk.fi

 

15.12.2016 Eurokangas aloittaa yhteistyön suomalaisten naisten ja perheiden hyvinvointia edistävän Elämälle-hankkeen kanssa

Eurokangas mukana Elämälle-hankkeessa.

Suomen juhlavuoden kunniaksi Eurokangas aloittaa yhteistyön Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön perustaman Elämälle-hankkeen kanssa. Elämälle-hankkeen lahjoitukset ohjataan synnytysturvallisuuden, lapsettomuushoitojen, ehkäisyturvallisuuden ja naistentautien ongelmien tukemiseksi. Naisvaltaisen alan edustajana Eurokangas haluaa olla vaikuttamassa siihen, että  naistentautien ja  synnytysten tutkimus Suomessa kehittyy ja keskustelua naisen elämän iloista sekä suruista voidaan käydä entistä avoimemmin.

 

”Suurin osa asiakkaistamme ja neljästä sadasta työntekijästämme on naisia. Mietimme, mitä voisimme tehdä heidän hyväkseen ja päätimme aloittaa Elämälle-hankkeen yrityslähettiläänä Suomen juhlavuoden tekona. Elämälle-hankkeen edistämät asiat ovat tärkeiltä myös meille ja siksi tuntui luonnolliselta lähteä tukemaan tutkimustoimintaa, joka edistää suomalaisten naisten ja perheiden hyvinvointia. Elämälle-hanke mahdollistaa läpinäkyvän tuen suoraan tutkimukselle. Elämän ilot ja surut ovat asioita, jotka yhdistävät meitä naisia.”, kertoo Eurokankaan hallituksen puheenjohtaja, kauppaneuvos Kaija Ward yhteistyön taustoista.

 

Elämälle-hanke on ensimmäinen synnytys- ja naistentautiopin varainkeruuhanke Suomessa ja se toimii startup-henkisesti joukkorahoituksesta tuttuja toimintamalleja hyödyntäen. Voittoa tavoittelemattomalla hankkeella kerätään varoja alaa edistäviin koulutuksiin sekä tutkimuksiin ja siinä ovat mukana kaikki Suomen sairaalat.  Hankkeen varojenkeruu tapahtuu Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön kautta, joka on myöntänyt tutkimusapurahoja kaikkiaan jo yli puolen miljoonan euron arvosta vuodesta 1991 alkaen. Hankkeen taustalla on vuonna 1928 perustettu Suomen Gynekologiyhdistys, joka toimii aktiivisesti raskaudenajan, synnytys- ja vastasyntyneiden turvallisuuden, lapsettomuushoitojen, ehkäisyturvallisuuden, naistentautien ja gynekologisten syöpien tutkimuksen, koulutuksen ja tietoisuuden edistämiseksi.

 

"Elämälle-hankkeen tarkoitus on tukea korkeatasoista naistentautien ja synnytysten tutkimusta Suomessa. Keskoslapsia syntyy noin 2750 vuosittain.  Keskosuus altistaa lapsen useille pitkäaikaiselle haitoille ja heidän hoitonsa maksaa useita tuhansia euroja päivässä. Säätiömme tukee useita tärkeitä tutkimuskohteita, kuten keskosuuden syitä ja  miten niihin voidaan ennaltaehkäisevästi puuttua. Yhteistyö Eurokankaan kanssa auttaa meitä tukemaan  tutkimusta, joka auttaa naisia monissa eri elämänvaiheissa”, kertoo tutkimussäätiön sihteeri, erikoislääkäri Päivi Pakarinen.

 

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 71-vuotias perheyritys, jolla on 32 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää pian avattavalla verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 32 miljoonaa euroa vuodessa.  eurokangas.fi #eurokangas

12.12.2016 Ompelemme jouluviikolla ponchoja ja tuubihuiveja - tule hakemaan itsellesi tai joululahjaksi!

Ompelutempaus myymälöissä!

Osta kangas, me ompelemme siitä ponchon tai tuubihuivin odottaessasi. Ompelupalvelu on täysin ilmainen!

Ompelemme jouluviikolla lähes kaikissa myymälöissämme. Alla olevasta listasta voit tarkistaa oman myymäläsi ompelupäivät. Tervetuloa hakemaan uudet asusteet itselle ja lahjaksi!

Helsinki, Itäkeskus maanantai 19.12. – perjantai 23.12
Joensuu maanantai 19.12. ja tiistai 20.12
Jyväskylä maanantai 19.12.
Kajaani maanantai 19.12. – perjantai 23.12
Kotka tiistai 20.12.
Kouvola maanantai 19.12.
Kuopio maanantai 19.12. – perjantai 23.12
Lahti maanantai 19. – torstai 22.12 klo 10-17
Lappeenranta maanantai 19.12. ja tiistai 20.12.
Lempäälä, Ideapark maanantai 19.12. – perjantai 23.12
Lielahti maanantai 19.12. – perjantai 23.12
Mikkeli maanantai 19.12.
Oulu maanantai 19.12. – torstai 22.12
Porvoo maanantai 19.12.
Riihimäki maanantai 19.12 ja torstai 22.12.
Rovaniemi maanantai 19.12.
Savonlinna maanantai 19.12. – keskiviikko 21.12.
Seinäjoki maanantai 19.12.
Tampere, keskusta maanantai 19.12. – perjantai 23.12.
Turku tiistai 20.12.
Vaasa maanantai 19.12. ja tiistai 20.12 klo 10-17
Vantaa, Porttipuisto maanantai 19.12. – perjantai 23.12.
Vantaa, Tammisto maanantai 19.12. – keskiviikko 21.12.

 

 

17.10.2016 Suomalaisen Named-merkin kaavat nyt myynnissä Eurokankaalla

Named-kaavat nyt Eurokankaalla!

Named on helsinkiläisten Saara ja Laura Huhdan merkki, joka keskittyy kaavojen tekemiseen. Suunnittelijasisarusten yritys lanseeraa kahdesti vuodessa kaavamalliston, joissa yhdistyvät skandinaavinen puhdaslinjainen yksinkertaisuus ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Valikoidut Named-kaavat ovat nyt myynnissä kaikissa Eurokankaan myymälöissä.

Huolella kaavoitetut, ajattoman tyylikkäät vaatteet täydentävät Eurokankaan muotikaavavalikoimaa. Suomalainen ajankohtainen suunnittelu puhuttelee tyylitietoisia asiakkaita ja kaavojen selkeät linjat ja vaatteisiin sopivien materiaalien moninaisuus tarjoaa tilaa ideoinnille ja oman persoonan esiin tuomiselle.

Named-merkin taustalla on Huhdan sisarusten rakas harrastus. Named tarjoaa vaihtoehdon valmisvaateteollisuuden ennalta määrätyille väreille, materiaaleille ja yksityiskohdille antaen asiakkaalle vapauden toteuttaa itseään luovasti.


Malliston vaatteet sopivat kaikille ompelutaitoon katsomatta
Kaavat on luokiteltu viiteen vaikeusasteeseen, joten mallistosta löytyy sopivan haastavaa ommeltavaa aloittelijasta kokeneeseen käsityöharrastajaan. Koska kaavat ovat selkeitä ja linjat yksinkertaisia, kankaan leikkuu onnistuu nopeasti. Kokenut ompelija käyttää vaatteissa haastavampia materiaaleja tai lisää vaatteisiin mielenkiintoisia yksityiskohtia. Näin syntyy yksilöllisiä asuja, joita ei varmasti tule kadulla vastaan.


Kaavapaketissa on kaikki tarvittava onnistuneeseen muotiluomukseen
Eurokankaassa myytävät Named-kaavat on pakattu tyylikkäisiin kartonkipakkauksiin. Osa kaavoista on ns. tuplakaavoja, joilla voidaan tehdä kaksi eri vaatetta samoista kaavoista. Useimmat kaavat on tulostettu yhdelle tasolle, jolloin kaavat voidaan leikata suoraan arkilta. Mallistosta löytyy kaavoja, jotka on mitoitettu jopa kokoon 50 asti. Kaavojen mukana tulevassa ohjelehtiössä on materiaalisuositukset ja kuvitetut ohjeet ompelutyön jokaiselle työvaiheelle.

Namedin filosofia korostaa oppimista, rakkautta luomiseen sekä onnistumisen iloa!
Siirry Named-kaavojen valikoimaan!