Eurokangas

UUSI BIOHAJOAVA GAIA-VERHOMALLISTO TUKEE KIERTOTALOUTTA

Nyt voit tilata mittatilausverhot biohajoavista materiaaleista! Valittavinasi on kaksi kaunista Gaia-kangaslaatua useissa sävyissä. Gaia-verhokankaat on valmistettu Cradle to Cradle Gold -sertifioidusta naNea polyesterikuidusta, joka on biohajoava ja täysin myrkytön. Kuitu on kehitetty siten, ettei sen kompostoitumisessa ja hajoamisprosessissa synny lainkaan mikromuoveja. Materiaali on myös paloturvallinen, vesipestävä ja pitkäikäinen.

Tilaa biohajoavasta Gaia-kankaasta verhot mittojen mukaan

Tilaa verhot biohajoavasta Gaia-kankaasta! Gaia-verhot valmistetaan mittojen mukaan Vantaalla auditoidussa ompelimossamme käyttäen biohajoavaa ompelulankaa sekä verhonauhaa. Näin valmistetuilla Gaia-verhoilla on OceanSafe- ja Cradle to Cradle -sertifikaatit. Käyttöikänsä päässä Gaia-verhot voi palauttaa myymäläämme ja me huolehdimme niiden kierrätyksestä teollisen kompostoinnin tai kemiallisen kierrätyksen kautta.

3 tuotetta
GAIA 1000 luonnonvalkoinen
Ocean Safe
sisustus
+5
89.00 €/m
GAIA 1002 vihreä
Ocean Safe
sisustus
+8
120.00 €/m
GAIA 1001 vihreä
Ocean Safe
sisustus
+7
99.00 €/m

Vastuullisesti valmistettu

Gaia-verhoilla sekä Gaia-kankaista valmistetuilla mittatilaustekstiileillä on kansainvälisesti tunnetut OceanSafe- ja Cradle to Cradle -sertifikaatit, jotka takaavat läpinäkyvän prosessin aina raaka-aineen tuotannosta lopputuotteen valmistukseen saakka.

OceanSafe on teknologia, jolla valmistetaan myrkyttömiä, kierrätettäviä ja maatuvia tekstiilituotteita. Cradle to Cradle –sertifikaatti asettaa yhtenäiset standardit tuotteiden turvallisuudelle, kierrätettävyydelle ja vastuulliselle valmistamiselle.

Materiaali takaisin kiertoon

Kun Gaia-mittatilaustekstiilit ovat tulleet elinkaarensa päähän, voit palauttaa ne veloituksetta lähimpään myymäläämme. Me huolehdimme, että raaka-aineet palautuvat takaisin kiertoon joko teollisen kompostoinnin tai kemiallisen kierrätyksen kautta. Tekstiileissä on takaisinotosta kertova tuotelappu, jonka on oltava paikoillaan, jotta tuote voidaan hyväksyä kierrätysprosessiin.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa