Eurokangas

RULLAVERHOT

VALMIINA TAI MITTOJEN MUKAAN

Rullaverho on kätevä vaihtoehto suojaamaan auringonvalolta sekä katseilta. Valikoimastamme löydät sekä heti toimitukseen saatavat valmisrullaverhot että mittojen mukaan valmistettavat kotimaiset mittatilausrullaverhot. Mittatilausrullaverhoja on saatavilla useilla eri väri-, ja kangasvaihtoehdoilla, myös screenkankaalla. Mittatilausrullaverhojen käyttömekanismiksi voit valita joko kuulaketjukäyttöisen tai moottoroidun version kaukosäätimellä.

PIMENNYSRULLAVERHOT

TÄYSIN PIMENTÄVÄ KANGAS

Pimennysrullaverhot pimentävät huoneen kokonaan. Nuku yöt hyvin ilman, että valo häiritsee unia. Pimennysrullaverhot kannattaa mitoittaa riittävän suureksi yli ikkuna-aukon, jotta valoa ei pääse huoneeseen.

RULLAVERHOT

TIIVIS JA PEITTÄVÄ KANGAS

Rullaverhot peittävät näkyvyyttä hyvin ja samalla ne estävät liiallista auringonvaloa. Helppo ratkaisu valonmäärän hallintaan. Voit tilata rullaverhot moottoroituna tai kuulaketjukäyttöisenä.

SCREEN-KANKAALLA RULLAVERHOT

NÄKYVYYTTÄ LÄPÄISEVÄ KANGAS

Screen-rullaverhossa on näkyvyyttä läpäisevä screen-kangas, joka suojaa tehokkaasti auringon häikäisyltä, kuumuudelta ja valolta. Kankaan läpinäkyvyys on 5 %.

Yhteydenottolomake

Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat apua tilaamisessa ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Tilattavissa on myös mittaus- ja asennuspalvelu.

Tilaa rullaverhot mittojen mukaan helposti verkkokaupasta. Myös kauko-ohjattavana.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa