Eurokangas

Tekstiiliopettajat

SUOMEN LAAJIN JA MONIPUOLISIN VALIKOIMA SISUSTUS- JA VAATETUSKANKAITA

Eurokankaalla on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima sisustus- ja vaatetuskankaita. Tervetuloa myymäläämme tutustumis- ja ostoskäynnille yhdessä oppilaiden kanssa, myös aukioloaikojen ulkopuolella ajanvarauksella. Sovi aika lähimyymäläsi kanssa!

Koulut ja oppilaitokset saavat ostoistaan 10% alennuksen. Koko Eurokankaan mallisto on tekstiiliopettajien käytössä. Tuotteet toimitetaan perille 25 euron rahtimaksulla, yli 200 euron (alv. 24%) tilauksista ei veloiteta rahtikuluja. Pyydä tarjous tai jätä tilauksesi tukun sähköpostiin tukku@eurokangas.fi 

Eurokankaalla on ollut käytössä mallistokansio suosituimmista koulujen ja päiväkotien tarvitsemista kankaista. Kansioita saa edelleen tilata ja kangas- sekä tarviketilauksia voi edelleen tehdä sen pohjalta. Suosittelemme kouluja kuitenkin tutustumaan valikoimaamme verkkokaupankin puolella, sillä kansiossa on vain murto-osa tuotteistamme ja reaaliaikainen tuotesaatavuus näkyy asiakkaillemme ainoastaan verkkokaupassa. Kansiota voit tarvittaessa tilata osoitteesta tukku@eurokangas.fi. 

Kysy lisää myös tekstiiliopettajille ja alan opiskelijoille tarjoamistamme henkilökohtaisista eduista!

Ilmoita yhteystietosi tukku@eurokangas.fi osoitteeseen ja pidämme sinut ajan tasalla uutuuksista. 

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa