Eurokangas

Tekstiiliopettajat

SUOMEN LAAJIN JA MONIPUOLISIN VALIKOIMA SISUSTUS- JA VAATETUSKANKAITA

Eurokankaalla on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima sisustus- ja vaatetuskankaita. Tervetuloa myymäläämme tutustumis- ja ostoskäynnille yhdessä oppilaiden kanssa, myös aukioloaikojen ulkopuolella ajanvarauksella. Sovi aika lähimyymäläsi kanssa!

Koulut ja oppilaitokset saavat ostoistaan 10% alennuksen. Koko Eurokankaan mallisto on tekstiiliopettajien käytössä. Tuotteet toimitetaan perille 25 euron rahtimaksulla, yli 200 euron (alv. 24%) tilauksista ei veloiteta rahtikuluja. Pyydä tarjous tai jätä tilauksesi tukun sähköpostiin tukku@eurokangas.fi – myös verkkokauppatilaaminen laskulle on mahdollista! 

Koulut ja oppilaitokset saavat ostonsa laskulle myös verkkokauppamme kautta. Tekstiiliopettajat voivat luoda kouluilleen tunnukset, jotka sitten liitämme oikeiden alennuksien, rahtimaksujen ja laskulla maksavien ryhmään. Tuotteet klikkaillaan helposti ostoskoriin, josta ne käsitellään manuaalisesti ja laskut lähetetään antamillanne laskutustiedoilla, kuten ennenkin. Verkkokauppatilaaminen ei siis vaikuta kaupunkien ja kuntien laskutukseen mitenkään.

Verkkokauppatilaamiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tukku@eurokangas.fi.

Eurokankaalla on ollut käytössä mallistokansio suosituimmista koulujen ja päiväkotien tarvitsemista kankaista. Kansioita saa edelleen tilata ja kangas- sekä tarviketilauksia voi edelleen tehdä sen pohjalta. Suosittelemme kouluja kuitenkin tutustumaan valikoimaamme verkkokaupankin puolella, sillä kansiossa on vain murto-osa tuotteistamme ja reaaliaikainen tuotesaatavuus näkyy asiakkaillemme ainoastaan verkkokaupassa. Kansiota voit tarvittaessa tilata osoitteesta tukku@eurokangas.fi. 

Kysy lisää myös tekstiiliopettajille ja alan opiskelijoille tarjoamistamme henkilökohtaisista eduista!

Tilaa tekstiiliopettajien uutiskirje: tukku@eurokangas.fi -osoitteesta. Saat aina ajankohtaiset tarjoukset ja uutuudet suoraan sähköpostiisi!

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa