Tekstiiliopettajat

Eurokangas - Tekstiiliopettajat Tutustu palvelevaan tukkumyyntiin Eurokangas - Tekstiiliopettajat Tutustu palvelevaan tukkumyyntiin

AJANKOHTAISTA: MIHIN KANGAS TAIPUU? -KOULULAISKILPAILU2020

Eurokankaan valtakunnallinen koululaiskilpailu haastaa mukaan kaikki ala- ja yläkoulut, lukiolaiset sekä ammatillisen koulutuksen oppilaat keksimään, mihin yksinkertainen kangas voi taipua!

Kilpailutöissä käytetään Banderolla-lippukangasta kekseliäillä ja innostavilla tavoilla. Kangas on ominaisuuksiensa vuoksi mielenkiintoinen materiaali ja sen yksinkertainen ulkonäkö houkuttelee keksimään sille uusia, innovatiivisia käyttötarkoituksia. Kangasta voi maalata ja se taipuu esimerkiksi kirjailuun, kuteeksi sekä letitykseen. Kokeilla saa rohkeasti ja tyyli on vapaa! 

Kilpailussa on kolme sarjaa:

• Alakoulut
• Yläkoulut, lukiot, ammatillinen koulutus
• Ryhmät

Suunnittele ja toteuta valintasi mukaan:

1) käyttötavara tai vaate tai 2) tekstiili- tai tilataideteos. Kilpailutyön voi toteuttaa yksin tai vähintään kolmen hengen ryhmässä. Palkintoina Eurokankaan ompelukoneita ja tuotepaketteja! Lue lisää ja tarkemmat ohjeet kilpailusta.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kilpailulomake täytettynä sekä lisätiedot ja kuvat valmiista työstä osoitteeseen tukku@eurokangas.fi otsikolla ”Koulukisa” viimeistään 2.10.2020. Lataa kilpailulomake. 


SUOMEN LAAJIN JA MONIPUOLISIN VALIKOIMA SISUSTUS- JA VAATETUSKANKAITA

Eurokankaalla on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima sisustus- ja vaatetuskankaita. Tervetuloa myymäläämme tutustumis- ja ostoskäynnille yhdessä oppilaiden kanssa, myös aukioloaikojen ulkopuolella ajanvarauksella. Sovi aika lähimyymäläsi kanssa!

Koulut ja oppilaitokset saavat ostoistaan 10% alennuksen. Koko Eurokankaan mallisto on tekstiiliopettajien käytössä. Tuotteet toimitetaan perille 25 euron rahtimaksulla, yli 200 euron (alv. 24%) tilauksista ei veloiteta rahtikuluja. Pyydä tarjous tai jätä tilauksesi tukun sähköpostiin tukku@eurokangas.fi – myös verkkokauppatilaaminen laskulle on mahdollista!

Koulut ja oppilaitokset saavat ostonsa laskulle myös verkkokauppamme kautta. Tekstiiliopettajat voivat luoda kouluilleen tunnukset, jotka sitten liitämme oikeiden alennuksien, rahtimaksujen ja laskulla maksavien ryhmään. Tuotteet klikkaillaan helposti ostoskoriin, josta ne käsitellään manuaalisesti ja laskut lähetetään antamillanne laskutustiedoilla, kuten ennenkin. Verkkokauppatilaaminen ei siis vaikuta kaupunkien ja kuntien laskutukseen mitenkään.

Ohjeet verkkokauppatunnuksien luomiseen löydät tästä.

Eurokankaalla on ollut käytössä mallistokansio suosituimmista koulujen ja päiväkotien tarvitsemista kankaista. Kansioita saa edelleen tilata ja kangas- sekä tarviketilauksia voi edelleen tehdä sen pohjalta. Suosittelemme kouluja kuitenkin tutustumaan valikoimaamme verkkokaupankin puolella, sillä kansiossa on vain murto-osa tuotteistamme ja reaaliaikainen tuotesaatavuus näkyy asiakkaillemme ainoastaan verkkokaupassa. Kansiota voit tarvittaessa tilata osoitteesta tukku@eurokangas.fi. 

Kysy lisää myös tekstiiliopettajille ja alan opiskelijoille tarjoamistamme henkilökohtaisista eduista!

Tilaa tekstiiliopettajien uutiskirje: tukku@eurokangas.fi -osoitteesta. Saat aina ajankohtaiset tarjoukset ja uutuudet suoraan sähköpostiisi!

Eurokangas - Tukkumyynti Heta Simpanen

Heta Simpanen
Tukkumyynti
0447592264
tukku@eurokangas.fi