Tekstiiliopettajat

SUOMEN LAAJIN JA MONIPUOLISIN VALIKOIMA SISUSTUS- JA VAATETUSKANKAITA

Eurokankaalla on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima sisustus- ja vaatetuskankaita. Tervetuloa myymäläämme tutustumis- ja ostoskäynnille yhdessä oppilaiden kanssa, myös aukioloaikojen ulkopuolella ajanvarauksella. Sovi aika lähimyymäläsi kanssa!

Koulut ja oppilaitokset saavat ostoistaan 10% alennuksen. Koko Eurokankaan mallisto on tekstiiliopettajien käytössä. Tuotteet toimitetaan perille 25 euron rahtimaksulla, yli 200 euron (alv. 24%) tilauksista ei veloiteta rahtikuluja. Pyydä tarjous tai jätä tilauksesi tukun sähköpostiin tukku@eurokangas.fi – myös verkkokauppatilaaminen laskulle on mahdollista!

Koulut ja oppilaitokset saavat ostonsa laskulle myös verkkokauppamme kautta. Tekstiiliopettajat voivat luoda kouluilleen tunnukset, jotka sitten liitämme oikeiden alennuksien, rahtimaksujen ja laskulla maksavien ryhmään. Tuotteet klikkaillaan helposti ostoskoriin, josta ne käsitellään manuaalisesti ja laskut lähetetään antamillanne laskutustiedoilla, kuten ennenkin. Verkkokauppatilaaminen ei siis vaikuta kaupunkien ja kuntien laskutukseen mitenkään.

Ohjeet verkkokauppatunnuksien luomiseen löydät tästä.

Eurokankaalla on ollut käytössä mallistokansio suosituimmista koulujen ja päiväkotien tarvitsemista kankaista. Kansioita saa edelleen tilata ja kangas- sekä tarviketilauksia voi edelleen tehdä sen pohjalta. Suosittelemme kouluja kuitenkin tutustumaan valikoimaamme verkkokaupankin puolella, sillä kansiossa on vain murto-osa tuotteistamme ja reaaliaikainen tuotesaatavuus näkyy asiakkaillemme ainoastaan verkkokaupassa. Kansiota voit tarvittaessa tilata osoitteesta tukku@eurokangas.fi. 

Kysy lisää myös tekstiiliopettajille ja alan opiskelijoille tarjoamistamme henkilökohtaisista eduista!

Tilaa tekstiiliopettajien uutiskirje: tukku@eurokangas.fi -osoitteesta. Saat aina ajankohtaiset tarjoukset ja uutuudet suoraan sähköpostiisi!

Eurokangas - Tukkumyynti Heta Simpanen

Heta Simpanen
0447592264
heta.simpanen@eurokangas.fi


 

Eurokangas - Mihin kangas taipuu? -koululaiskisan äänestys

AJANKOHTAISTA: MIHIN KANGAS TAIPUU? -KOULULAISKILPAILUN TULOKSET

Eurokankaan valtakunnallinen koululaiskilpailu on tullut päätökseensä! 2. – 8.11.2020 järjestetyssä yleisöäänestyksessä annettiin useita tuhansia ääniä ja kaikissa sarjoissa kärkikolmikko vaihteli viimeiseen äänestyspäivään asti. Kiitos kaikille yleisöäänestykseen osallistuneille!

Mihin kangas taipuu? -kilpailu toi esille lasten ja nuorten luovuutta ja muistutti, että yksinkertaisestakin kankaasta on moneksi. Mikäli kiinnostuit kilpailutöissä käytetystä kankaasta, kurkista verkkokauppamme puolelle täältä. Kangasta voi edelleen ostaa verkkokaupasta tai tilata tukkumyynnistä tukku@eurokangas.fi.

Kiitos vielä kerran kaikille kilpailuun osallistuneille ja opettajille, jotka ilmoittivat koulunsa ennakkoluulottomasti mukaan. Eurokankaalla on ilo palkita kaikkien sarjojen kolme parasta työtä mahtavilla, käsitöihin innostavilla palkinnoilla! Eurokangas on yhteydessä voittajiin opettajien kautta.

YLEISÖÄÄNESTYKSEN TULOKSET

ALAKOULULAISET - VAAITE TAI KÄYTTÖTAVARA

Eurokangas - Voittaja: Hoopla Hands

VOITTAJA
Hoopla Hands

Eurokangas - 2. sija: Rosepurse

2. SIJA
Rosepurse

Eurokangas - 3. sija: Copy Cat

3. SIJA
Copy Cap

 

RYHMÄT

Eurokangas - Voittaja: Keijukaismainen mekko

VOITTAJA
Keijukaismainen mekko

Eurokangas - 2. sija: Aladdinin häähoust

2. SIJA
Aladdinin häähousut

Eurokangas - 3. sija: Reppu

3. SIJA
Reppu

 

YLÄKOULUT - VAATE TAI KÄYTTÖTAVARA

Eurokangas - Voittaja: Tuhkimo

VOITTAJA
Tuhkimo

Eurokangas - 2. sija: Hattara-hame

2. SIJA
Hattara-hame

Eurokangas - 3. sija: Rusettihame

3. SIJA
Rusettihame

 

YLÄKOULUT - TEKSTIILITAIDETEOS

Eurokangas - Voittaja: Venäläinen riikinkkko

VOITTAJA
Venäläinen riikinkukko

Eurokangas - 2. sija: Yökulkijoiden kirja

2. SIJA
Yökulkijoiden kirja

Eurokangas - 3. sija: Death bride / Death marriage

3. SIJA
Death bride / Death marriage