Eurokangas

Luo makuuhuoneesta hyvän unen keidas - Lue vinkit makuuhuoneen sisustukseen

Kutsuva makuuhuone houkuttelee unten maille yöstä toiseen. Makuuhuoneen sisustus nousee tärkeäksi seikaksi, kun halutaan panostaa unettavaan ympäristöön. Makuuhuone on monelle paikka, jossa pystyy rauhoittumaan ja lataamaan akkuja arjen kiireisiin. Siksi onkin tärkeää kiinnittää huomiota makuuhuoneen värimaailmaan, sisustustekstiileihin sekä kokonaisvaltaiseen viihtyvyyteen.

Luo makuuhuoneestasi sisustuksen avulla hyvän unen keidas ja panosta muhkeaan petaukseen, luonnonläheisiin materiaaleihin sekä pimennysratkaisuihin. Lue alta parhaat vinkkimme makuuhuoneen sisutukseen ja ryhdy tuumasta toimeen!

Tunnelmaa makuuhuoneeseen rauhallisilla sävyillä

Makuuhuoneessa on tärkeää pystyä rauhoittumaan arjen keskellä sekä ladata akkuja uuteen päivään. Makuuhuoneissa suositaan usein rauhoittavia ja neutraaleja sävyjä, kuten beigen, valkoisen ja harmaan sävyjä. Neutraalit sävyt luovat makuuhuoneeseen seesteistä tunnelmaa ja auttavat rauhoittamaan arjen keskellä. Keväisin ja kesäisin myös ihanat pastellin sävyt ovat suosittuja. Niillä tuot helposti sisustukseen ripauksen väriä, rikkomatta kuitenkaan makuuhuoneen rauhallista tunnelmaa.

Makuuhuoneen neutraaliin ja vaaleaan värimaailmaa tuot kontrastia tummemmilla ja kylmillä sävyillä, kuten violetilla sekä sinisen harmahtavilla sävyillä. Valitse makuuhuoneeseen esimerkiksi tummempia koristetyynynpäällisiä tai syvemmän sävyiset kuten tummanharmaat pimennysverhot, joilla tuot helposti kontrastia makuuhuoneen sisustukseen.

Tee sängystä makuuhuoneen sydän

Sänky on makuuhuoneen sydän ja monelle se kaikista tärkein paikka. Jokaisella on oma makunsa sisustuksessa, toinen pitää pelkistetystä petauksesta ja toinen puolestaan hotellimaisesta viimeistelystä. Kaikkia yhdistää kuitenkin sama asia – sängystä halutaan tehdä kutsuva ja hyvät yöunet takaava paikka. Tyyliä sänkyyn saat laadukkaalla päiväpeitteellä, jonka alle on helppo piilottaa vuodevaatteet. Olisiko valintasi kenties ihanan pehmeä pellavapeite tai trendikäs vohvelipeite? Viimeistele sängyn petaus koristetyynyillä. Koristetyynyillä saat petaukseen runsautta ja muhkeutta. Valikoimassamme on paljon erilaisia valmiita koristetyynynpäällisiä jokaiseen makuun.

Löysitkö valikoimastamme kankaan, josta ehdottomasti haluaisit itsellesi peitteen tai tyynynpäällisiä? Ompelimostamme voit tilata omien mittojesi mukaan peitteet ja koristetyynynpäälliset haluamastasi kankaasta. Valinnanvaraa on valtavasti eli voit toteuttaa luovasti makuuhuoneen omaperäisimmätkin sisustusunelmat! Ompelemme kaikki peitteet ja tyynynpäälliset Avainlipputyönä Suomessa. Voit myös tilata suoraan myymälöistämme makuuhuoneen sisustukseen sopivat kankaat, jolloin pääset tunnustelemaan lukuisia ihania materiaaleja.

Pimennysverhoilla säätelet makuuhuoneen valoisuutta

Pimennysverhoilla säätelet makuuhuoneeseen tulevan valon määrää ja takaat hyvät yöunet valoisina öinä ja aamuina. Useimmat nukkuvat parhaiten pimeässä, joten on tärkeää panostaa makuuhuoneen pimennykseen. Tässä tapauksessa pimennysverhot tai pimentävä rullaverho on hyvä ratkaisu.

Riippuen tarpeestasi, valittavissasi on joko hämärtävät tai täysin pimentävät pimennysverhot. Dimout-verhot hämärtävät tilaa, mutta eivät pimennä täysin. Dimout-verhot ovat yleisin valinta makuuhuoneen pimennysverhoiksi. Jos haluat täysin pimentävät verhot, valitse blackout-pimennysverhot. Niissä on kalvo, joka estää tehokkaasti valon läpi pääsemisen ja pimentävät huoneen täysin. Pimentävät rullaverhot ovat myös tyylikäs valinta makuuhuoneen pimennykseen. Pimentäviä rullaverhoja on saatavilla useilla eri kangas- ja viimeistelyvaihtoehdoilla.

Vinkki: valitsemalla moottoroidut rullaverhot tai kiskot saat ihanaa luksusta arkeen!

Ompelimostamme voit tilata unelmiesi pimennysverhot omien mittojesi mukaan. Ompelemme kaikki verhot Avainlipputyönä Suomessa.

Luonnonläheiset materiaalit makuuhuoneen sisustuksessa

Luonnonläheiset materiaalit sopivat loistavasti makuuhuoneen sisustukseen, sillä ne tuovat tilaan lämpöä, kotoisuutta sekä rauhallisuutta. Luonnonmateriaaleja voit valita niin verhoihin, mattoihin kuin vaikkapa tyynynpäällisiinkin. Pellava- ja pellavasekoiteverhot ovat suosittu valinta makuuhuoneen verhoiksi. Voit ripustaa pellavaverhojen kaveriksi myös pimennysverhot, jos ikkunallasi on kaksi tai useampi verhokisko tai verhotanko. Tällöin pystyt säätelemään makuuhuoneeseen tulevan valon määrää pimennysverhoilla.

Kodikkailla juuttimatoilla tuot lattialle pehmeyttä ja viimeistelet makuuhuoneen sisustuksen. Juutti on pehmeä luonnonmateriaali, joka kestää hyvin käytössä. Juuttimatot sopivat muuten neutraaliin ja vaaleaan makuuhuoneeseen tuomaan lämpöä ja rosoisuutta. Pellavaisilla tyynynpäällisillä tuot näyttävyyttä ja runsautta makuuhuoneen sisustukseen.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa