Eurokangas

Ideoita lastenhuoneen verhoihin ja sisustukseen

Lastenhuoneiden verhoissa suosittuja vuosi toisensa jälkeen ovat ihanat eläinhahmot sekä valloittava sarjakuvasankarit. Pirteät kuosit tekevät leikeistä entistä hauskempaa ja mikä parasta ─ lastenhuoneen sisustusprojektin toteutat tekstiilien avulla yhdessä viikonlopussa!

Suunnittele sisustus yhdessä lapsen kanssa

Toteuta lastenhuoneen suunnittelu yhteistuumin lapsen kanssa, jolloin huoneesta syntyy takuuvarmasti mieluisa ja viihtyisä soppi. Suunnittele huoneeseen omat paikat eri toiminnoille, kuten unelle, leikille sekä koulutehtäville ja sisusta ne kutsuviksi kankaiden ja tekstiilien avulla. Verhoiksi voit valita lapsen mielisävyjä tai kuoseja. Erilaiset eläin- ja sarjakuvahahmot ovat suosittuja vuodesta toiseen! Yhdistä värikkäisiin kankaisiin yksivärisiä sisustustekstiilejä, jolloin kokonaisuus pysyy rauhallisena. Sommittele lattialle isoja tyynyjä rennoksi löhöilypaikaksi, joka kutsuu perheenjäseniä läksyjen lukuun tai illan satuhetkiin. Tyynyt voit ommella kestävistä verhoilukankaista.

Hyvät unet pimennysverhoilla

Kiinnitä lastenhuoneessa huomiota myös valonhallintaan. Pimentävillä verhoilla ehkäiset auringonsäteet sekä katulamppujen valon. Yleisin valinta lastenhuoneen pimennysverhokankaaksi on tilaa hämärtävä Dimout-verhokangas. Kankaan hämärtävyys on saatu aikaan kankaan tiiviin ja kerroksellisen kudonnan sekä tummien lankojen avulla. Blackout-pimennysverhokangas pimentää puolestaan huoneen kokonaan. Tehokas pimentävyys perustuu kankaan taustalle laminoituun kalvoon, joka estää valonsäteet. Pimentävyyttä voit tehostaa poimuttamalla verhoa runsaasti ja viemällä verhot reilusti yli ikkunan reunojen, joten varaa riittävästi kangasta verhoprojektiin.

Tilaa lastenhuoneen verhot mittojen mukaan

Tilaa pimennysverhot mittojen mukaan

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa