Eurokangas

Eläinhahmoja lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen verhot

Lastenhuoneiden verhoissa suosittuja vuosi toisensa jälkeen ovat ihanat eläinhahmot sekä valloittava sarjakuvasankarit. Pirteät kuosit tekevät leikeistä entistä hauskempaa ja mikä parasta ─ lastenhuoneen sisustusprojektin toteutat tekstiilien avulla yhdessä viikonlopussa!

Toteuta lastenhuoneen suunnittelu yhteistuumin lapsen kanssa, jolloin huoneesta syntyy takuuvarmasti mieluisa ja viihtyisä soppi. Suunnittele huoneeseen omat paikat eri toiminnoille, kuten unelle, leikille sekä koulutehtäville ja sisusta ne kutsuviksi syksyn uutuuksien avulla. Verhoiksi voit valita lapsen mielisävyjä tai kuoseja. Erilaiset eläin- ja sarjakuvahahmot ovat suosittuja vuodesta toiseen! Yhdistä värikkäisiin kankaisiin yksivärisiä sisustustekstiilejä, jolloin kokonaisuus pysyy rauhallisena.

Kiinnitä lastenhuoneessa huomiota myös valonhallintaan. Pimentävillä verhoilla ehkäiset auringonsäteet sekä katulamppujen valon. Sommittele lattialle isoja tyynyjä rennoksi löhöilypaikaksi, joka kutsuu perheenjäseniä läksyjen lukuun tai illan satuhetkiin.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa