Eurokangas

Hanki verhot parvekkeelle tai terassille


Oletko ajatellut, että voisit sisustaa verhoilla ulkotilan?

Kesää varten etsitään erilaisia sisustusratkaisuja parvekkeelle tai terassille. Yhtenä vaihtoehtona ulkotilojen sisustukseen käytetään verhoja, jotka ovat säänkestäviä. Verhot toimivat vähän näkösuojana, mutta ne tuovat pehmeää ilmettä lasitetulle parvekkeelle tai terassille. Verhot käyvät myös boheemiin terassi- tai parvekesisustustyyliin!

Verhot sopivat mainiosti lasitetulle parvekkeelle tai terassille, mutta niiden valitsemiseen kannattaa syventyä enemmän. Monesti nähdään tavallisia puuvilla- tai pellavaverhoja parvekkeella tai terassilla, joita saa helposti monesta kaupasta. Riskinä vääränlaisessa materiaalissa voi olla se, että materiaali homehtuu tai haalistuu nopeasti, jolloin uudet verhot täytyy taas hankkia. Kestävyyden näkökulmasta kannattaa valita ulkokäyttöön tarkoitettuja kankaita, jotka kestävät eri sääolosuhteita. Tästä syystä ulkoverhojen valintaan kannattaakin panostaa.

Ulkokäyttöön, kuten terassille tai parvekkeelle tarkoitetut verhot ovat materiaaleiltaan pääosin likaa ja kosteutta hylkiviä. Lisäksi ulkokäyttöön soveltuvat verhot eivät juurikaan haalistu auringossa, siksi ne soveltuvat erinomaisesti ulos. Osassa ulkokäyttöön tarkoitetuissa kankaissa on UV- ja homesuojaus. Ominaisuuksien vuoksi ulkokankaat kestävät hyvin hoidettuna pitkään kauniina ja puhtaina. Ulkokankaat ovat vedellä pestäviä ja ne kannattaa aina siitepölyjen tai muiden likojen jälkeen puhdistaa. Ennen kankaan ostoa kannattaa aina tutustua sen teknisiin ominaisuuksiin ja käydä jopa kokeilemassa itse kangasta.

Monet ulkokäyttöön tarkoitetut kankaat ovat tuntumaltaan jämäköitä teknisten ominaisuuksien vuoksi, siksi ostajan kannattaa varmistaa kankaan soveltuvuus verhoksi. Jämäkkyystaso vaihtelee eri merkeillä ja osa kankaista voi olla haastavampaa taittaa kauniiksi verhoksi — tästä syystä kannattaa kääntyä Eurokankaan asiantuntijoiden puoleen! Valikoimastamme löytyy runsaasti ulkokäyttöön tarkoitettuja kankaita ja seasta löytyy kankaita, joista voit saada kauniisti laskeutuvat verhot parvekkeelle.


Sunbrella-verhot sopivat parvekkeelle tai terassille.


Sunbrella-kankaista voit teetättää myös tyynynpäälliset.

Sunbrella-kankaat

Yksiväriset verhot parvekkeelle

Valikoimastamme saat yksivärisiä kankaita, jotka sopivat verhoiksi ulkotiloihin. Yksiväriset parvekeverhot ovat helppo valinta ja sopivat lähes jokaiseen kotiin. Sunbrella-kankaat ovat suosittuja ja sopivat erinomaisesti ulkotiloihin. Kangas estää homeiden ja itiöiden kehittymisen pinnalle, sekä ovat suunniteltu kestämään UV-säteilyä ja auringonvaloa. Valikoimasta löydät eri vaihtoehtoja parvekeverhoiksi. Halutessasi ompelutyön ulkoverhoihin, voit tilata valmiit ulkoverhot vain myymälöistämme.

Saat parvekeverhot mittatilaustyönä

Myymälöidemme kautta voit tilata mittatilaustyönä ulkokäyttöisistä kankaista verhot ja tyynynpäälliset sekä irtopäälliset, kuten puutarhakalusteiden istuin- ja selkätyynyt. Saat tilauksen jälkeen valmiit tuotteet kotiisi ja antamasi mittojen mukaan. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikeanlaisen kankaan valinnassa. Katso lähin myymäläsi ja käy tilaamassa parvekkeelle tai terassille uudet verhot!

Miten ripustaa verhot parvekkeelle tai terassille

Verhojen ripustus onnistuu kiskojen ja verhotankojen avulla. Taloyhtiössä asuvan kannattaa varmistaa ennen asentamista, että antaako taloyhtiö luvan tehdä reikiä rakenteisiin. Kevyempien verhojen ripustamiseen löytyy myös tarranauhoja, jotka voi kiinnittää siistin näköisesti parvekkeelle. Jos tarvitset kiinnitykseen ohjeita ja apua, meidän myymälöiden kautta saat asiantuntijoiltamme apua. Tarvittaessa voit myös ostaa meiltä asennuspalvelun mukaan.

Meiltä saat myös kaihtimet

Tiesithän myös, että meillä myydään parvekkeille ja terasseille kaihtimia? Jos verhot eivät ole ainoa vaihtoehto parvekkeelle, suosittelemme tutustumaan meidän kaihdinvalikoimaan. Valikoimasta saat parveke-, vekki- ja screen-kaihtimia. Kaihtimia toteutetaan mittatilaustyönä ja saat valita eri värivaihtoehdoista, jolloin voit sovittaa kaihtimet verhojen kanssa yhteen.

Katso kaihdinvalikoima

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa