Eurokangas

PELLAVAVERHOT OVAT AINA VARMA VALINTA

Verhot luonnonmateriaaleista

Pellava on suosittu verhomateriaali, eikä suotta. Pellava on hienostunut mutta silti luonnonläheinen ja valoa kauniisti läpipäästävä verhomateriaali. Pellavan kaunis tekstuuri ja hyvä laskeutuvuus pääsevät oikeuksiinsa pitkissä ja runsaissa verhoissa. Pellavaverhot kruunaavat kodin kuin kodin!

Porvoolaisen Eevan olohuone uudistui pellavaverhoilla

Porvoolainen Eeva asuu kauniissa vuonna 1849 rakennetussa 130 m² talossa Porvoon keskustassa. Eevan kodin harmoninen sisutus on luotu yhdistelemällä toisiinsa sointuvia luonnonmateriaaleja ja pitäytymällä luonnonläheisissä väreissä. Eevan kotiin valittujen verhojen ja tekstiilien materiaalivalinnat tuovat sisutukseen kerroksellisuutta ja vaihtelua.

Valoisan olohuoneen ajaton sisustus sai pehmeän taustan, kun pitkälle seinälle ripustettiin läpikuultavia valoverhoja pellavakankaasta ja sivuverhot tummemmasta kankaasta. Verhot toteutettiin kauniista, tuplaleveästä Ginger-pellavasta.

Pellavakangas rullaverhot keittiöön
Pellavakanags verhot olohuoneeseen

Eevan keittiön isot ruutuikkunat näyttävät kokoaan suuremmilta, kun ne heijastuvat valoverhon takaa. Asunnon huonekorkeus korostuu verhojen ulottuessa katosta lattiaan. Pitkä ikkunaseinä tarvitsee paljon kangasta, jotta lopputulos olisi runsas. Pellava sopii ihanasti skandikotiin ja harmonisen sävymaailman muodostaminen onnistuu kauniisti luonnonmateriaaleilla.

Eevan keittiöön toteutettiin laskosverho Jean-Paul –kankaasta, jonka kaunis pinta myötäilee pellavan tekstuuria.

Pellavaverhot sopivat moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen

Luonnolliset pellavaverhot sopivat moneen tilaan. Kevyet pellavaverhot päästävät auringonsäteet kauniisti lävitseen, mutta antavat suojaa katseilta. Paksummasta pellavakankaasta ommellut verhot tuovat tilaan hämyistä tunnelmaa ja kotoisuutta. Pellavakangas laskeutuu kauniisti ja se on oiva valinta pitkiin ja runsaisiin sivuverhoihin. Katosta lattiaan ulottuvilla verhoilla maksimoit huonekorkeuden sekä luot tilaan avaruutta ja ikkunoille kauniit raamit. 

Pellavan ominaisuuksiin kuuluu ryppyisyys, joka tekee verhojen yleisilmeestä kauniin luonnollisen ja kiinnostavan. Laadukas pellavakangas aina varma valinta sisustukseen, sillä se kestää sekä aikaa että käyttöä. Pellavakankaat soveltuvat myös laskosverhoiksi olo-, ja makuuhuoneisiin sekä keittiöihin. Mittojen mukaan teetetyt laskosverhot voit tilata ompelupalvelustamme.

Tuplaleveät pellavaverhot. Kuva: Piia Kalliomäki
Tuplaleveät pellavaverhot Ginger-pellavasta Wave-verhonauhalla. Kuvat: Piia Kalliomäki
Tuplaleveät pellavaverhot Ginger-pellavasta. Kuva: Piia Kalliomäki

Runsautta tuplaleveillä verhoilla

Hotellimaisen runsaat ja kauniisti aaltoilevat pellavaverhot saat tuplaleveästä verhokankaasta. Tuplaleveät verhot sopivat suuriin ikkunapintoihin ja luovat tilaan runsaan, ylellisen ja yhtenäisen ilmeen. Kauniisti aaltoilevan rypytyksen taika on Wave-verhonauhassa. Tilaa tuplaleveät verhot lähimmästä myymälästäsi.

Tilaa pellavaverhot mittojen mukaan

Unelmiesi pellavaverhot voit tilata mittojen mukaan suoraan verkkokaupasta tai myymälästämme. Verkkokaupassa aloita verhotilauksesi valitsemalla ensin kangas. Hyödynnä myös verhosuunnitteluamme, jos tarvitset apua verhojen suunnitteluun, sopivien materiaalien valintaan ja mittojen ottamiseen. 

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa