Eurokangas

Laskosverhot

Mietityttääkö oikeanlaisten verhojen valinta, miten olisi laskosverhot? Laskosverho on ajaton ja selkeälinjainen vaihtoehto, joka sopii kaikkiin kodin huoneisiin. Laskosverho tuo tilaan sisustuksellista ilmettä, avaruutta sekä antaa suojaa katseilta ja valolta. Laskosverho viimeistelee huoneen sisustuksen ja alas laskettuna antaa suojaa niin naapureiden katseilta kuin valon häikäisyltäkin. Kun laskosverho teetetään ikkunan mittojen mukaan, se on täydellisen sopiva ja aikaa kestävä verhovalinta. Eurokankaan verhoasiantuntijat auttavat suunnittelusta, ompeluun ja asennukseen.

EXK laskosverhoilla on Avainlippumerkki, ja tuotteet valmistetaan Suomessa omassa tuotannossamme mittatilaustyönä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kaihtimista lähimmästä myymälästäsi.

Miten valita oikea laskosverho

Verhomallilla, kankaalla, mekanismilla ja erilaisilla yksityiskohdilla laskosverhosta saa juuri omaan sisustukseen ja ikkunaan sopivan verhon. Pimennystä kaipaavissa tiloissa kuten makuuhuoneissa laskosverho kannattaa teettää joko kokonaan pimentävästä kankaasta tai vuorittamalla verho pimentävällä kankaalla. Pimentävissä verhoissa on tärkeää, että verho on riittävän leveä eikä päästä valoa läpi myöskään verhon reunoilta. Jos verho on vain sisustuksellinen elementti, eikä sitä ole tarvetta laskea alas, vaihtoehto voi olla myös ns. valelaskosverho, jolloin verhossa ei ole nostomekanismia, vaan se ainoastaan näyttää laskosverholta. Laskosverhot voidaan toteuttaa lähes mistä tahansa verhokankaasta omien mieltymysten mukaan: onko valintasi vaalea pellava, Marimekon klassikkokuosi, aito silkki vai jotakin ihan muuta?

Moottoroitu laskosverho sujuvoittaa arkea

Laskosverhon saat myös moottoroidulla mekanismilla, joka on arjessa helppokäyttöinen. Valikoimastamme löydät Somfyn laadukkaat moottorit sekä kauko-ohjaimet.

Katso videoilta, kuinka sujuvaa moottoroidun laskosverhon käyttö on!

Laskosverhon kiinnitys

Yleinen sääntö on, että verhoilla saa tilan näyttämään korkeammalta ja avarammalta, kun ne asennetaan reilusti ikkunan yläpuolelle. Sama pätee myös laskosverhoissa. Mitä korkeammalle laskosverho asennetaan, sitä ylemmäs se jää, eikä häiritse ikkunanäkymiä. Verhon asennuskorkeudessa kannattaa ottaa huomioon se, että tuuletusikkunan saa auki, kun verho on nostettuna yläasentoon. Laadukas laskoverhomekanismi takaa, että verho on arjessa helppo ja lapsiturvallinen käyttää, lisäksi se kestää verhon painon sekä päivittäisen avaamisen ja sulkemisen. Toimiva laskosverho on helppo kiinnittää paikalleen ja irrottaa esimerkiksi ikkunanpesun ajaksi tai jos haluaa viedä verhon ulos tuulettumaan.

Tilaa laskosverhot

Aloita laskosverhojen suunnittelu nyt! Tule käymään lähimmässä myymälässäsi. Tutustu myös verhosuunnittelupalveluumme ja toteutetaan yhdessä unelmiesi verhot!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa