LASKOSVERHOT – IDEOITA TOTEUTUKSEEN

Eurokangas - Metallinen rullaketju kuulaketju on tyylikäs ja lapsiturvallinen yksityiskohta laskosverhossa. Eurokangas - Lastenhuoneen laskosverhoon voidaan tuoda ilmettä pienillä yksityiskohdilla.

Mietityttääkö oikeanlaisten verhojen valinta, miten olisi laskosverhot? Laskosverho on ajaton ja selkeälinjainen vaihtoehto, joka sopii kaikkiin kodin huoneisiin. Laskosverho tuo tilaan sisustuksellista ilmettä, avaruutta sekä antaa suojaa katseilta ja valolta. Kun laskosverho teetetään mittojen mukaan, se sopii ikkunaan sekä muuhun sisustukseen täydellisesti sekä kestää aikaa että ihailua. Kokosimme ideoita laskosverhoihin. Tutustu ja poimi parhaat verhovinkit omaan kotiisi!

Laskosverho on selkeälinjainen ja käytännöllinen verhoratkaisu kodin kaikkiin tiloihin: olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen, keittiöön, lastenhuoneeseen ja vaikkapa porraskäytävän ikkunaan.  Laskosverho viimeistelee huoneen sisustuksen ja alas laskettuna antaa suojaa niin naapureiden katseilta kuin valon häikäisyltäkin. Kun laskosverho teetetään ikkunan mittojen mukaan, se on täydellisen sopiva ja aikaa kestävä verhovalinta. Eurokankaan verhoasiantuntijat auttavat suunnittelusta, ompeluun ja asennukseen.

Eurokankaan suunnittelu- ja ompelupalvelu

Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi! 

Eurokangas - Värikäs kangas toimii myös kapassa Eurokangas - Laskosverhoihin saat persoonallisuutta ja ilmettä erilaisten koristenauhojen avulla

Miten valita oikea laskosverho?

Verhomallilla, kankaalla, mekanismilla ja erilaisilla yksityiskohdilla laskosverhosta saa juuri omaan sisustukseen ja ikkunaan sopivan verhon. Pimennystä kaipaavissa tiloissa kuten makuuhuoneissa laskosverho kannattaa teettää joko kokonaan pimentävästä kankaasta tai vuorittamalla verho pimentävällä kankaalla. Pimentävissä verhoissa on tärkeää, että verho on riittävän leveä eikä päästä valoa läpi myöskään verhon reunoilta. Jos verho on vain sisustuksellinen elementti, eikä sitä ole tarvetta laskea alas, vaihtoehto voi olla myös ns. valelaskosverho, jolloin verhossa ei ole nostomekanismia, vaan se ainoastaan näyttää laskosverholta. Laskosverhot voidaan toteuttaa lähes mistä tahansa verhokankaasta omien mieltymysten mukaan: onko valintasi vaalea pellava, Marimekon klassikkokuosi, aito silkki vai jotakin ihan muuta? Laskosverhon saat myös moottoroidulla mekanismilla, joka on arjessa helppokäyttöinen. Katso videolta,kuinka sujuvaa moottoroidun laskosverhon käyttö on!

Verhokankaat

Marimekko-kankaat

Yleinen sääntö on, että verhoilla saa tilan näyttämään korkeammalta ja avarammalta, kun ne asennetaan reilusti ikkunan yläpuolelle. Sama pätee myös laskosverhoissa. Mitä korkeammalle laskosverho asennetaan, sitä ylemmäs se jää, eikä häiritse ikkunanäkymiä. Verhon asennuskorkeudessa kannattaa ottaa huomioon se, että tuuletusikkunan saa auki, kun verho on nostettuna yläasentoon. Laadukas laskoverhomekanismi takaa, että verho on arjessa helppo ja lapsiturvallinen käyttää, lisäksi se kestää verhon painon sekä päivittäisen avaamisen ja sulkemisen.  Toimiva laskosverho on helppo kiinnittää paikalleen ja irrottaa esimerkiksi ikkunanpesun ajaksi tai jos haluaa viedä verhon ulos tuulettumaan.

Aloita laskosverhojen suunnittelu nyt! Tule käymään lähimmässä Eurokangas myymälässä tai varaa verhosuunnitteluaika kotiisi.

Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi!

 Eurokangas - Laskosverhossa voidaan leikitellä sisustukseen sopivilla kuoseilla.  Eurokangas - Laskosverho sopii kodin kaikkiin tiloihin

Eurokangas - Kahdella erillisellä mekanismilla saadaan vaihdeltua valon määrää.  Eurokangas - Laskosverho sopii kodin kaikkiin tiloihin