Eurokangas

Verhonauhat

Verhonauhan avulla verhojen ripustus on helppoa ja nopeaa. Nauhan avulla verhot laskeutuvat toivotulla tavalla ja nauha antaa ryhtiä verhon yläreunaan. Erilaisilla nauhoilla voi myös säädellä verhon leveyttä. Verhonauhaa kannattaa aina ostaa pidempänä kuin verhokangasta, jotta verhonauhan käänteille jää varaa ja ripustuslenkit on mahdollista tasata verhojen sivuihin.

Katso verho- ja rypytysnauhat verkkokaupassa

Tangoissa käytettävät verhonauhat

Verhonauhan avulla verhon saa laskostettua tasaisesti tankoon, jolloin verho asettuu kauniisti. Verhojen laskostukseen voi vaikuttaa ripustamalla tangon jokaisen tai vain joka toisen lenkin läpi.

Alto-verhonauha soveltuu käytettäväksi verhokappoihin ja kevyisiin verhoihin, Monsoon-verhonauha sekä Draco-verhonauha sopivat erinomaisesti tankoon ripustettaviin verhoihin.

Kynälaskosnauhat

Rypytysnauhassa olevien nyörien avulla verhoihin saa muodostettua tasaisia laskoksia. Valikoimassa on erikorkuisia ja eritavalla rypyttyviä nauhoja. Kynälaskosnauhaa voidaan käyttää myös suorana ilman rypytystä.

Bocelli-kynälaskonauha laskostaa verhot kapeille ja tiheille laskoksille. Bocelli-kynälaskosnauhalla ommelluilla verhoilla voit halutessasi peittää verhokiskot kokonaan, ja verhon voit ripustaa ulottumaan aivan katonrajasta lattiaan saakka. Nauhan 4 taskuriviä mahdollistavat verhojen kiinnityksen ja koukutuksen eri korkeuksille.

Aaltolaskosnauhat

Aaltolaskosnauha on jämäkkä verhonauha, jonka avulla kiskon alle tai tankoon ripustettu verho laskostuu kauniin aaltomaisesti.

Wave-verhonauha laskostaa verhot isoille, aaltomaisille laskoksille. Wave-verhonauhalla ommellut verhot asettuvat verhokiskon tai tangon alapuolelle niin, että kisko on aina näkyvissä. Nauhaan on merkitty valmiiksi verhokoukkujen paikat.

Katso videolta miten Wave-verhonauhalla ompelet ja asennat kauniisti aaltoilevat verhot!

Laskosverhonauhat

Diana-laskosverhonauhassa on 15cm välein kiinnitetyt renkaat, joihin on helppo pujottaa laskosverhon nostonarut. Hestia-laskosverhonauhassa on valmis kuja rimalaskosverhon verhopuikoille.

Purjerengasnauhat

Valikoimaamme kuuluu 10cm korkea purjerengasnauha, jossa hopean väriset purjerenkaat. Nauhan renkaiden ulkohalkaisija on 61mm ja sisähalkaisija on 39mm. Verhokangas kiinnitetään asettamalla kangas nauhan alareunassa olevan taskun väliin ompelemalla. Huomaa että nauha keskitettävä niin, että renkaita on parillinen määrä jolloin reunoihin jää symmetriset varat. Näin verho asettuu tasaisesti ja lopputulos on kaunis.

Katso videolta miten helppoa on ommella purjerengasnauhalla verhot!

Verhopainot ja -listat

Suorien verhojen alakulmissa olevien verhopainojen avulla verho laskeutuu kauniisti. Verhopainot laitetaan taskuihin, jotka ommellaan alakäänteen sivuihin.

Ohuimpiin ja kevyihin verhomateriaaleihin käytetään 25 gramman verhopainoa, muihin verhoihin suosittelemme 50 gramman verhopainoa.

Laskosverhojen, valelaskosverhojen ja paneeliverhojen alareunaan tulevan listan eli latan avulla verhon leveys pysyy kauttaltaan samana. Alumiinilista työnnetään koko leveydeltä verhoen alareunaan ommeltuun taskuun.

Kiinnostuitko?

Tilaa verhot ja kodin sisustustuotteet mittojen mukaan suoraan verkkokaupasta, pyydä avuksi verhosuunnittelija tai ota yhteyttä lähimpään myymäläämme - luodaan yhdessä unelmien kokonaisuus!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa