Eurokangas
Pellavainen rullakappa on aina ajaton ja tyylikäs

Kuva: Jukkatalo

Kappaverhot ja kappaverhojen ompelu

Kappaverholla ikkunan ja koko huoneen ilme päivittyy hetkessä! Eurokankaan laajasta kappakankaiden valikoimasta löydät omaan tyyliisi sopivat helppohoitoiset ja kestävät verhot.

Kappaverhoiksi kutsutaan ikkunan yläreunaan ripustettavaa lyhyttä verhoa. Kappaverho sopii tilaan, jossa ikkunan sivuille ei ole mahdollista laittaa verhoa ja missä ei tarvita näkösuojaa. Suoraa kappaverhoa käytetään yleisimmin keittiössä, lastenhuoneessa ja kuistilla.

Raikkaat Rannalla-kappaverhot
Salusiini keittiöön

Salusiineiksi eli puoliverhoiksi kutsutaan ikkunan alaosaan ripustettua kappaverhoa. Salusiini voi olla yhtenä kappaleena tai muodostua kahdesta erillisestä osasta, jotka voi tarvittaessa aukaista. Salusiinit toimivat sisustuselementteinä ja ne tuovat yksityisyyttä erityisesti katutason asuntoihin. Salusiini kiinnitetään usein verhojousella eli verhovaijerilla ja yhteensopivilla silmu- ja koukkuruuveilla ikkunapokiin. Valikoimastamme löytyy myös Kirschin asennusvalmis, säädettävä salusiinitanko.

Eurokankaan kappakankaiden korkeudet vaihtelevat 30-50 cm välillä. Kappakankaissa on valmiina joko tankokuja tai ripustus verhotangolle pujottamista varten ja niiden ylä- ja alareunat on viimeistelty ompelemalla. Sinun tarvitsee vain tilata kangasta sopiva määrä ja viimeistellä päädyt.

Valikoimastamme löytyy myös laaja valikoima erilaisia verhotarvikkeita, kuten verhonauhoja sekä purjerenkaita, niin irrallisina renkaina kuin valmiina purjerengasnauhana, joilla toteutat juuri haluamasi kappaverhomallin.

NÄIN MITTAAT KAPPAVERHOON TARVITTAVAN KANKAAN MÄÄRÄN

Varaa kappaverhokangasta 1,5-2 -kertainen määrä tangon leveyteen nähden, jotta verho poimuttuu kauniisti. Ohuita kappakankaita kuten pitsikappakankaita kannattaa varata kaksinkertainen määrä tangon leveyteen nähden.

NÄIN VIIMEISTELET KAPPAVERHOT TAI SALUSIINIT VALMIIKSI

Kappakankaan sivut on hyvä viimeistellä ompeleella, mikäli käytät kapan tankokujaa ripustamiseen. Pura tankokujan ompeleita sen verran, että pystyt ompelemaan sivukäänteet. Tee sivuihin 1cm + 1cm käänteet ja ompele lopuksi kappakankaan tankokuja valmiiksi.

Mikäli ripustat verhon nipistimillä tai kappakankaassa on valmiina yläreunassa ripustusaukot verhotangolle, viimeistele kappakankaan sivut ompelemalla tai kiinnittämällä silitettävällä nauhalla.

EUROKANKAAN KOTISUUNNITTELU JA OMPELUPALVELU TOTEUTTAA MYÖS KAPPAVERHOT PUOLESTASI!

Tutustu sisustajan palveluihimme! Toteutamme haaveilemasi verhokokonaisuudet haluamistasi verhokankaista ja osaamiseemme lukeutuu myös erilaiset kappaverhot. Alla olevassa lyhyessä esittelyssä yleisimmät kappatyylit, joista ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa löydät itsellesi varmuudella täydellisen vaihtoehdon!

Sivuille drapeerattu kaarikappa
Laskostettu kappaverho

1. Sivuille drapeerattu kaarikappa

Kappaverho, joka muodostuu kaaren muotoon ommelluista osista ja kaarien yhdyskohtiin tulevista pannoista.

 

2. Laskostettu kappa

Suora kappaverho, joka muodostuu vastalaskoksista.

Ylös drapperattu kaarikappa
Valelaskoskappa

3. Ylös drapperattu kaarikappa

Näyttävä kappaverho, joka muodostuu drapeeratuista eli laskeutuvista kaarista ja reunoilla olevista sleeffeistä.

 

4. Valelaskoskappa

Laskosverhon näköiseksi ommeltu kappa.

Purjerengaskappa
Rullakappa

5. Purjerengaskappa

Kappaverho, jonka yläreunassa on purjerengasnauha tai purjerenkaat (Katso valikoima tästä) verhotankoa varten.

 

6. Rullakappa

Rullakappaverhon alareunassa on dekoratiivinen kangasrulla ja kiinnikenauhat.

Anna meidän toteuttaa puolestasi! Tutustu sisustajan palveluihimme.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa