Eurokangas

Voimmeko auttaa verhojen ideoinnissa ja toteutuksessa?

Verhot ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Verhoilla tuodaan kotiin pehmeyttä ja persoonallista ilmettä sekä vaikutetaan tilan akustiikkaan ja valonhallintaan. Sivuverhojen, kappaverhojen, laskosverhojen ja muiden perinteisten verhojen rinnalla on nykyään runsaasti teknisempiä verhovaihtoehtoja, kuten moderneja rullaverhoja ja kaihtimia. Tilan valoisuutta voidaan hallita pimentävillä tai hämärtävillä pimennysverhoilla. Sähkökäyttöisyys verhokiskoissa, kaihtimissa ja rullaverhoissa lisää asumisviihtyvyyttä sekä mahdollistaa toteutukset myös korkeissa huonetiloissa.

Verhototeutukset ideoinnista asennukseen

Eurokankaan asiantuntijat ovat apunasi verhosuunnitelmien toteuttamisessa ideoinnista asennukseen. Mietimme yhdessä kanssasi sopivat materiaalit ja värit Suomen laajimmasta kangasvalikoimasta. Suunnittelemme myös verhojen kiinnityksen joko jo olemassa oleviin kiinnitysratkaisuihin tai tehden ehdotuksen sopivista kiskoista tai tangoista. Verhosuunnittelun yhteydessä voidaan katsoa myös kodin muiden tekstiileiden kuten sisustustyynyjen, mattojen ja peitteiden tai vaikkapa parvekekaihtimien tarvetta. Suomalaisessa ompelupalvelussamme verhot ja muut kodintekstiilit ommellaan Avainlipputyönä ja mittojen mukaan. Halutessasi voit jättää myös asentamisen meidän hommaksemme – teemme sen huolella ja sovitussa aikataulussa! Sinä voit keskittyä nauttimaan kauniista lopputuloksesta.

Katso verhojen mittausohjeet

Verhosuunnittelu myymälässä

Myymälässä tapahtuva verhosuunnittelu on sinulle maksutonta ja saatavilla myymälöidemme aukioloaikoina. Astu rohkeasti sisään ovestamme ja anna ammattitaitoisen myyjämme auttaa. Halutessasi voit varata etukäteen suunnitteluajan myös myymäläämme.

Verhosuunnittelu kotonasi

Voit myös kutsua meidät kotiisi suunnittelukäynnille sinulle sopivana ajankohtana. Verhoasiantuntijamme tutustuu huonetiloihin, ottaa tarvittavat mitat sekä kuuntelee kodin asukkaiden toiveet herkällä korvalla. Tapaamisen pohjalta hän tekee ehdotuksen sekä toteutuksesta että etenemisestä. Katso videolta, kuinka asiantuntijamme Auli loihtii makuuhuoneeseen uuden tunnelman verhojen ja sisutustekstiilien avulla.

Kotona tapahtuvan verhosuunnittelun hinta on 50 €/h ja minimiveloitus on 2 h sisältäen matka-ajan. Yli 1000 € arvoisissa tilauksissa suunnittelun hinta hyvitetään sinulle maksun yhteydessä.

Lue lisää ja varaa suunnitteluaika kotiisi lähimmän myymäläsi kautta tai täältä.

Miten voimme olla avuksi?

Tilaa verhot ja kodin sisustustuotteet mittojen mukaan suoraan verkkokaupasta, pyydä avuksi verhosuunnittelija tai ota yhteyttä lähimpään myymäläämme - luodaan yhdessä unelmien kokonaisuus!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa