Eurokangas

Pöytäliinalla ilmettä sisustukseen ja tyyliä kattaukseen

Pöytäliina kruunaa keittiön sisustuksen

Pöytäliina on keittiön ja ruokailutilan sisustuksen klassikko vuodesta toiseen. Se on arjen piristäjä, sisustustyylin ilmentäjä ja juhlakattauksen kruunu. Kankainen liina vaatii hieman huoltoa, mutta on kauneudessaan ja kodikkuudessaan kaiken sen vaivan arvoinen. Helppohoitoisuutta kaipaavalle vaihtoehdon tarjoaa vahakangas- ja kerniliinat sekä kaitaliinat. Inspiroidu pöytäliinoista ja nappaa vinkit juhlaan ja arkeen!

Eurokankaan ompelupalvelusta saat pöytäliinat mittojen mukaan

Voiko olla yksinkertaisempaa vinkkiä keittiön ja ruokailutilan sisustukseen kuin uusi pöytäliina? Keittiö on kodin sydän, joten sen viihtyisyyteen ja tunnelmaan kannattaa panostaa. Pöytäliinalla saa helposti pientä luksusta arjen aamupalahetkiin ja näyttävyyttä elämän tärkeimpiin juhliin. Liinan materiaalin, värin ja kuosin voi valita omien mieltymyksien mukaan. Uudella pöytäliinalla keittiön ja ruokailutilan ilme päivittyy myös hetkessä esimerkiksi jouluksi, pääsiäiseksi, vapuksi ja kesälomaksi. Sopiiko pöydällesi luonnollisen ajaton pellavaliina, Marimekon designkuosi vai värien upea ilottelu? Vai kaipaatko vaha- ja kernikankaiden helppohoitoisuutta kotiin tai mökille, terasseille ja parvekkeille?

Valitse pöytäliinakangas mieltymystesi mukaan
Pöytäliinakankaan löydät Eurokankaan laajasta valikoimasta

Kaunis kattaus kruunaa juhlan

Juhlakattauksessa pöytäliinalla on tärkeä rooli teeman ja tunnelman ilmentäjänä. Olipa kattaustyyli klassisen kaunis tai moderni ja virtaviivainen, oikeanlaisella pöytäliinalla se toteutuu juhlavasti. Pöytäliinan kanssa voi yhdistää kaitaliinoja, erilaisia somistekankaita kuten verkkoja tai mittojen mukaan ommeltuja tabletteja sekä lautasliinoja. Persoonallinen pöytäliina ja viimeistelty kattaus kutkuttavat makuaisteja yhtä paljon kuin hyvä ruoka.

Pellavapöytäliina on kaunus ja käytännöllinen
Yksityiskohdat viimeistelevät kattauksen

Pöytäliinan valinnassa tärkeintä on sen koko ja istuvuus, jotka vaikuttavat sisustukselliseen ilmeeseen lähes yhtä paljon kuin valittu kangas. Täydellisesti paikalleen asettuvan pöytäliinan saa, kun sen teettää oman pöydän mittojen mukaan. Kannattaa miettiä haluaako liinan normaalimittaisena vai trendikkäästi ylipitkänä. Pöytäliinan ehdoton kaveri on pöytäliinahuopa, joka ryhdittää liinan sekä estää astioiden kolisemisen pöytäpintaa vasten. Katso video pöytäliinahuovan käytöstä.

Eurokankaan ompelupalvelu toteuttaa pöytäliinat kotimaisena ompelutyönä

Eurokankaan ompelupalvelu toteuttaa kaiken kokoiset ja muotoiset pöytäliinat mittojen mukaan suomalaisena Avainlipputyönä. Ota yhteyttä lähimpään Eurokangas-myymälään tai tilaa suora pöytäliina omilla mitoillasi Eurokankaan verkkokaupasta. 

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa