Eurokangas

Esittelyssä Kikotin - Ellen Jokikunnas sisusti vanhan matkailuauton viihtyisäksi hulluttelevalla otteella

”Tervetuloa Kikottimeen!”, huudahtaa Ellen Jokikunnas ja esittelee innoissaan uusinta hankintaansa, vuosimallin 2002 matkailuautoa. Ulkoapäin auto ei herätä ihastumisen tunteita, mutta sisällä odottaa suuri yllätys. 100 tuntia vienyt sisäpuolen remppa on vihdoin valmistunut ja pääsemme nauttimaan kotoisasta lopputuloksesta.

Asuntoauton sisätilat kokivat täydellisen muodonmuutoksen

Ellenin hankkima matkailuauto oli rungoltaan hyvässä kunnossa, mutta sisätilat olivat tunkkaiset ja elähtäneet. Kaikki päätettiin laittaa uuteen uskoon kantavana ajatuksena tehdä sisustuksesta ”hullu ja hauska”. Värejä lisättiin rohkeasti projektin edetessä. Vaaleaan sävymaailmaan ja lämpimään puuhun yhdistettiin räväkästi kuosia ja väriä. Miehen toiveesta kaapinovet maalattiin turkoosiksi sähkökitaran värin innoittamana. Lopputulos on persoonallinen ja aistikas kesäkeidas!

”Ei tarvitse olla tylsää! Lomalla on tarkoitus pitää kivaa, joten matkakodissakin on viihdyttävä”, Ellen toteaa.


Kaikki verhot, tyynynpäälliset ja verhoilut tilattiin matkailuautoon mittojen mukaan. Makuutilojen, oleskelutilan ja ohjaamon verhot sekä keittiön pellavainen laskosverho ja sisustustyynynpäälliset ommeltiin Eurokankaalla mittatilaustyönä. Riihimäkeläinen Auto- ja huonekaluverhoomo Kohonen toteutti patjanpäälliset ja tuolien verhoilut Eurokankaan malliston Sunbrella-kankaalla, joka sopii ulkotiloihin ja hylkii likaa. Helppohoitoisuus oli tärkeä ominaisuus verhoilukankaan valinnassa.

”Eurokankaan Hyvinkään myymälän kanssa homma toimi hienosti. Voin suositella Eurokangasta lämpimästi vastaaviin projekteihin”, Ellen sanoo tyytyväisenä.

Reino-koira inspiroi hankkimaan matkailuauton

Idea asuntoautoprojektiin lähti tanskandoggi Reinosta, joka halutaan matkaan mukaan kesällä tehtävälle Italian reissulle. Reinolle on suunniteltu oma peti, jossa hän voi ajon aikana myös matkustaa turvavöihin kiinnitettynä. Reino on jo kovin kiinnostunut uudesta matkakodistaan ja viettäisi siellä mielellään aikaansa enemmänkin. Eipä ihme! Reinolla on selvästi hyvä maku kuten emännälläänkin.

Ellen kertoo seuraavansa lähes kaikkia karavaanariryhmiä somessa, ja hän on myös saanut paljon viestejä omassa somessaan asuntoautoprojektin aloitettuaan. Hänen havaintojensa perusteella karavaanareilla on selvästi kiinnostusta uudistusprojekteihin. Mikä sitten olisi Ellenin vinkki muille matkakodin laittajille?

”Panostakaa visuaalisuuteen ja viihtyisyyteen! Pienilläkin jutuilla kuten tekstiileiden vaihdolla saa aikaan ison muutoksen. Tilakin tuntuu isommalta, kun ilme raikastuu.”

Tiesithän, että voit tilata mittojen mukaan verhot, peitteet, pöytäliinat ja tyynynpäälliset Ompelimostamme? Tarvitsitpa sisustustekstiilejä niin olohuoneeseen, mökille kuin vaikkapa matkailuautoon, asiantuntijamme auttavat sinua!

Tilaa verhot mittojen mukaan
Tilaa koristetyynynpäällinen valitsemastasi kankaasta
Tilaa päiväpeite mittojen mukaan
Tilaa pöytäliina mittojen mukaan

Eurokankaan kankaat Ellenin matkailuautossa:

Keittiön laskosverho: Aitta-pellava, valkoinen
Sohvaryhmän, ohjaamon ja makkarin verhot: Poukama-pellava
Väliverhot: Perfecto, valkoinen (puhdistusta helpottava FibreGuard -käsitelty)
Istuinten päälliset: Sunbrella Solid, vaaleanharmaa

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa