Eurokangas

5 vinkkiä parvekkeiden ja terassien sisustukseen

Kesän kynnyksellä moni haluaa sisustaa terasseja ja parvekkeita kesäkuntoon. Ulkotiloihin sopivilla tekstiileillä on helppo piristää ulkotilojen sisustusta. Valikoimastamme löydät runsaasti eri kangasvaihtoehtoja, jotka soveltuvat mainiosti myös ulkotiloihin. Kaipaako ulkokalusteet uutta verhoilua, terassit pehmeyttä tuovia mattoja vai kenties pientä muutosta koristetyynyillä? Kaikkiin näihin löydät tuotteet ja kankaat meiltä! Muistathan, että ompelimomme ompelee Avainlipputyönä mittojen mukaan niin verhot, pöytäliinat, koristetyynynpäälliset kuin peitteet?

Ulkotiloja sisustaessa on tärkeää huomioida tekstiilien kestävyys eri sääoloissa. Auringonvalo haalistaa, ilman epäpuhtaudet likaavat ja kosteus homehduttaa kankaita. Valitsemalla kestäviä materiaaleja ja kankaita varmistat, että tekstiilit pysyvät kauniina kesästä toiseen.

Haluamme inspiroida sinua ulkosisustuksessa ja olemmekin listanneet sinulle viisi parasta vinkkiämme parvekkeiden ja terassien sisustukseen. Lukemalla vinkkimme onnistut varmasti ulkotilojen sisustuksessa!

1. Ulkokäyttöön sopivat materiaalit

Ulkotilojen sisustus lähtee liikkeelle kauniista, viihtyisistä sekä kestävistä tekstiileistä. Ulkokäyttöön tarkoitetut tekstiilit, kuten verhot, tyynynpäälliset sekä istuinpehmusteet tuovat pehmeää ilmettä sisustukseen. Valitsemalla ulkokäyttöön sopivat kankaat huolehdit siitä, että kankaat kestävät käytössä pitkään. Ulkokäyttöön soveltuvat kankaat ovat kosteutta ja likaa hylkiviä eivätkä haalistu juurikaan auringossa. Oikein hoidettuna ne kestävät kauan kauniina.

Valikoimastamme löydät myös suositut Sunbrella-kankaat. Ne soveltuvat kaikkiin kodin tiloihin keittiöstä olohuoneeseen ja puutarhaan sekä lasitetuilta parvekkeilta saunan pukuhuoneisiin ja veneisiin. Vesipestävät kankaat on viimeistelty likaa ja kosteutta hylkiviksi. Teknisten ominaisuuksien ansiosta homeet ja itiöt eivät vahingoita kangasta. Kankaat suojaavat myös UV-säteilyltä ja niissä on erinomainen valonkesto. Ompelimossamme myymälän kautta voit ompeluttaa Sunbrella-kankaista tyynynpäälliset ja verhot sekä irtopäälliset, kuten puutarhakalusteiden istuin- ja selkätyynyt.

Katso ulkokäyttöön soveltuvat kankaat
Sunbrella-kankaat

2. Suomessa valmistetut parvekekaihtimet suojaavat valolta ja katseilta

Kuumuus on parvekkeiden suurin ongelma, johon etsitään erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja. Parvekekaihtimet ovat helppo ja tyylikäs valinta lasitetuille parvekkeille tuomaan suojaa auringon valolta sekä naapureiden katseilta. Parveke- ja -vekkikaihtimet ovat laadukkaita Avainlipputuotteita, jotka on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan kotimaisena käsityönä. Parvekekaihtimet sopivat lähes kaikkiin parvekelasimalleihin.

Tutustu parveke- ja vekkikaihtimiin

3. Matoilla pehmeyttä terasseille ja parvekkeille

Matot tuovat katettuihin ulkotiloihin pehmeyttä ja tuntuvat mukavalta jalan alla. Suosikkejamme ovat muun muassa räsymatot. Ne ovat nostaneet suosiotaan viimevuosina ja ne ovatkin nykyään todella suosittuja sisustuksessa. Eläväpintainen ja perinteikäs räsymatto on mainio valinta katetuille terasseille ja parvekkeille. Pienen kokonsa vuoksi räsymatot sujahtavat sukkelasti lämmittämään varpaita parvekkeiden lisäksi myös mökkikammareihin ja kesäkeittiöihin.

Katso kaikki matot

4. Kerni- ja vahakangasliinat sulostuttavat ulkokattauksia

Kerni- ja vahakankailla kruunaat kauttauksen niin sisällä kuin ulkona! Kerni- ja vahakankaat ovat helppohoitoisia ja heti käyttövalmiita pöytäliinoja, jotka sopivat sulostuttamaan niin kaupunki- kuin kesäkotien terassipöytiä. Kerniliinasta pyyhit sotkut helposti kostealla liinalla. Kerni- ja vahakankaiden reunat eivät vaadi ompelua ja niillä vaihdat kauttauksen ilmettä näppärästi! Tutustu myös Marimekon kerni- ja vahakankaisiin.

Tilaa kerni- ja vahakankaat verkkokaupasta
Marimekko kerni- ja vahakankaat

5. Screenkaihtimilla suojaa naapureiden katseilta näkymät säilyttäen

Screenkaihtimet ovat moderni ja tyylikäs ratkaisu isoille lasipinnoille, ja ne toimivat niin kotona kuin mökilläkin näkymien sekä valon hallinnassa. Mittojen mukaan Suomessa valmistettavat screenkaihtimet suojaavat auringon häikäisyltä ja lämmöltä tehokkaasti. Luksusta saat valitsemalla moottoroidut screenkaihtimet!

Tutustu screenkaihtimiin

Tilaa rullaverhot mittojen mukaan

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa