Eurokangas

5 vinkkiä parvekkeiden ja terassien sisustukseen

Kesän kynnyksellä moni haluaa sisustaa terasseja ja parvekkeita kesäkuntoon. Ulkotiloihin sopivilla tekstiileillä on helppo piristää ulkotilojen sisustusta. Valikoimastamme löydät runsaasti eri kangasvaihtoehtoja, jotka soveltuvat mainiosti myös ulkotiloihin. Kaipaako ulkokalusteet uutta verhoilua, terassit pehmeyttä tuovia mattoja vai kenties pientä muutosta koristetyynyillä? Kaikkiin näihin löydät tuotteet ja kankaat meiltä! Muistathan, että ompelimomme ompelee Avainlipputyönä mittojen mukaan niin verhot, pöytäliinat, koristetyynynpäälliset kuin peitteet?

Ulkotiloja sisustaessa on tärkeää huomioida tekstiilien kestävyys eri sääoloissa. Auringonvalo haalistaa, ilman epäpuhtaudet likaavat ja kosteus homehduttaa kankaita. Valitsemalla kestäviä materiaaleja ja kankaita varmistat, että tekstiilit pysyvät kauniina kesästä toiseen.

Haluamme inspiroida sinua ulkosisustuksessa ja olemmekin listanneet sinulle viisi parasta vinkkiämme parvekkeiden ja terassien sisustukseen. Lukemalla vinkkimme onnistut varmasti ulkotilojen sisustuksessa!

1. Ulkokäyttöön sopivat materiaalit

Parvekkeen ja terassin sisustusinspiraatiota

Ulkotilojen sisustus lähtee liikkeelle kauniista, viihtyisistä sekä kestävistä tekstiileistä. Ulkokäyttöön tarkoitetut tekstiilit, kuten verhot, tyynynpäälliset sekä istuinpehmusteet tuovat pehmeää ilmettä sisustukseen. Valitsemalla ulkokäyttöön sopivat kankaat huolehdit siitä, että kankaat kestävät käytössä pitkään. Ulkokäyttöön soveltuvat kankaat ovat kosteutta ja likaa hylkiviä eivätkä haalistu juurikaan auringossa. Oikein hoidettuna ne kestävät kauan kauniina.

Valikoimastamme löydät myös suositut Sunbrella-kankaat. Ne soveltuvat kaikkiin kodin tiloihin keittiöstä olohuoneeseen ja puutarhaan sekä lasitetuilta parvekkeilta saunan pukuhuoneisiin ja veneisiin. Vesipestävät kankaat on viimeistelty likaa ja kosteutta hylkiviksi. Teknisten ominaisuuksien ansiosta homeet ja itiöt eivät vahingoita kangasta. Kankaat suojaavat myös UV-säteilyltä ja niissä on erinomainen valonkesto. Ompelimossamme myymälän kautta voit ompeluttaa Sunbrella-kankaista tyynynpäälliset ja verhot sekä irtopäälliset, kuten puutarhakalusteiden istuin- ja selkätyynyt. 

2. Suomessa valmistetut parvekekaihtimet suojaavat valolta ja katseilta

EXK parvekekaihtimilla saat suojaa auringon valolta sekä naapureiden katseilta.

Kuumuus on parvekkeiden suurin ongelma, johon etsitään erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja. Parvekekaihtimet ovat helppo ja tyylikäs valinta lasitetuille parvekkeille tuomaan suojaa auringon valolta sekä naapureiden katseilta. EXK-parveke- ja -vekkikaihtimet ovat laadukkaita Avainlipputuotteita, jotka on suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan kotimaisena käsityönä. EXK-parvekekaihtimet sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin.

3. Matoilla pehmeyttä terassille ja parvekkeelle

Matoilla tuot kattuihin ulkotiloihin pehmeyttä

Matot tuovat katettuihin ulkotiloihin pehmeyttä ja tuntuvat mukavalta jalan alla. Suosikkejamme ovat muun muassa juuttimatot. Ne ovat nostaneet suosiotaan viimevuosina ja ne ovatkin nykyään todella suosittuja sisustuksessa. Eläväpintainen ja perinteikäs juuttimatto on mainio valinta katetuille terasseille ja parvekkeille. Juutti on pehmeä ja kestävä materiaali, joka tuo tilaan kotoisuutta ja rosoisuutta.

4. Hyönteisovi pitää ötökät loitolla

Hyönteisovi pitää kutsumattomat pikkuvieraat loitolla

Helppokäyttöinen ja kynnyksetön hyönteisovi pitää tehokkaasti loitolla sisään pyrkivät hyttyset, ampiaiset ja muut ötökät. Lisäksi hyönteisovi estää myös tuulen kuljettamien roskien kulkeutumisen sisään. Hyönteisovi on helppo asentaa oven väliin ja kätevä napata talveksi pois.

5. EXK-screenkaihtimilla suojaa naapurin katseilta näkymät säilyttäen

Screenkaihtimilla suojaa auringolta näkymät säilyttäen

Screenkaihtimet ovat moderni ja tyylikäs ratkaisu isoille lasipinnoille, joissa on usein haastavaa säädellä muun muassa sisään tulevan auringonvalon määrää. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi lasitetut terassit. Mittojen mukaan Suomessa valmistettavat screenkaihtimet suojaavat auringon häikäisyltä ja lämmöltä tehokkaasti. Luksusta saat valitsemalla moottoroidut screenkaihtimet!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa