Eurokangas

Syksyiset pöytäliinat koristavat kattausta

Syksy tuo tullessaan uutuuksia myös pöytäliinojen värehin ja kuoseihin. Pöytäliina tuo pääilmeen kattaukseen, ja sen avulla voi luoda syksyistä sisustusilmettä ruokailuhuoneeseen. Kattausta luodessa pöytäliinaa voi ajatella kattauksen sydämenä – se määrittää suuntaa lautasen, servetin ja lasien väreihin, sekä kattauksessa käytettävät koristeet. Ihanaa syksyssä on luonnon tarjoamat koristeet pöytiin, kuten pihlajan oksia, käpyjä, vaahteranlehtiä ja pieniä kurpitsoja. Kynttilät sopivat mainiosti syksyyn ja ne luovat kaunista tunnelmaa ruokapöydässä. Kattauksen luominen tekee ruokailutilanteesta aina erityisen jopa mieleenjäävän. Juhlavia tai kauniita kattauksia on mukava järjestää perheelle, ystäville ja sukulaisille eri tilaisuuksiin.

Tämän syksyn kuoseissa nähdään erilaisia roosan sävyjä ja mielenkiintoisia väriyhdistelmiä, jotka luovat kivaa kontrastia. Lisäksi kuoseissa nähdään jonkin verran luontoaiheita kuten lintuja, revontulia, kasveja, kukkasia ja metsää. Katso alta erilaisia pöytäliinoja ja inspiroidu!

Hempeyttä kattaukseen roosalla

Roosaa nähdään tämän vuoden syksyn väreissä. Hempeää roosan sävyjä on rohkeasti yhdistetty tummiin väreihin luoden kontrastia. Tänä syksynä roosan ystäville on tarjolla ihania pöytäliinoja! Roosan väriset pöytäliinat sopivat erinomaisesti monenlaisiin juhliin kuten syntymäpäiviin ja muihin perhejuhliin.


Marimekon upeassa Härkä-pellavakankaassa on persikan väriä yhdistetty viininpunaiseen väriin. Kankaan on suunnitellut Maija Isolan vuonna 1967.


Lilian-kerniliinassa yhdistyvät kauniisti punertava ja ruskea sävy. Kerniliina on helppohoitoinen!

Syksyn oranssia yhdistettynä tummiin väreihin

Lämminsävyinen oranssi yhdistettynä tummansiniseen tai -vihreään tuo upeaa kontrastia. Värit sointuvat yllättävän hyvin yhteen luoden kaunista syksyn tunnelmaa. Värit luovat yhdessä lämpöä ja viileyttä. Voimakkaat värit pöytäliinassa sopivat erinomaisesti arkeen kuin juhlaan. Alla olevilla pöytäliinoilla saadaan huomiota kiinnittävä kattaus, joka korostuu hyvin ruokailuhuoneessa.


Tukaanit-kangas on luomupuuvillaa, jossa korostuu raikas vihreä väri suloisien tukaanien lisäksi.


Foglie-kangas on painettu puuvillaiselle puolipanamalle. Kankaassa korostuu on syksyn lehtien kauniit sävyt.

Valkoista ja beigeä

Syksyn kankaisiin on otettu paljon inspiraatiota luonnosta, ja kankaissa voidaan nähdä mm. revontulia, kasveja ja metsää. Ihanan syksyisiä kukkakuoseja löytyy runsaasti valikoimasta. Valikoimassa tällä hetkellä korostuu vaaleaa ja beigen sävyisiä pöytäliinoja, joista löytyy luontoaiheisia kuoseja. Etenkin vaaleisiin koteihin sopivat vaalean sävyiset pöytäliinat. Olisiko jokin vaaleista pöytäliinoista sopiva syksyn kattaukseesi?


Akvarelli-kankaan upeat kukat ovat painettu satiinilaatuiselle kankaalle.


Kimpassa-kankaassa kauniin yksinkertaiset lehdet valtaavat alaa. Kangas on Desing from Finland-mallistoa, jonka on suunnitellut Emmi Hagman.

Satoja pöytäliinoja, joista valita!

Meillä on satoja erilaisia kankaita pöytäliinoiksi, joiden seasta löydät taatusti mieleisiä kankaita. Ompelemme sinulle valmiin pöytäliinan haluamastasi kankaasta. Pöytäliinojen tilaus on helppo tehdä myös verkkokauppamme kautta. Ompelutyö on täysin suomalaista työtä! Tiesithän, että valikoimasta löydät myös vaha- ja kernikankaita, jotka ovat helppohoitoisia. Tilaa verkkokaupasta tai myymälöiden kautta sopivan pöytäliinan itsellesi.

Tilaa pöytäliina mittojen mukaan
Tilaa käyttövalmis vahakangas- tai kerniliina

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa