Eurokangas

Parhaat tekstiilit kevätsisustukseen

Tarvitsetko ideoita kevätsisustukseen? Lue meidän parhaat vinkkimme trendikkääseen kevätsisustukseen. Heleän raikkaat värit ja runsaat kuosit inspiroivat nyt sisustamaan kodin kevääseen. Keväisiä koteja on monenlaisia. Olipa sisutustyylisi runsas, klassinen, värikäs tai maanläheinen, löydät verkkokaupastamme ja myymälöistämme kaiken tarvittavan keväisen kodin sisustamiseen. Valikoimassamme on paljon niin kuviollisia kuin yksivärisiä kankaita verhoihin ja pöytäliinoihin, jokaiseen makuun. Yksiväriset verhot ovat klassinen valinta harmonisen kokonaisuuden luomiseksi. Pehmeyttä kotiisi tuot helposti matoilla. Suosittuja mattoja keväisin ovat villa- ja juuttimatot. Viimeistele kevätkotisi helpoilla sisustustekstiileillä, kuten sisustustyynynpäällisillä ja pyyhkeillä.

Ompelimostamme tilaat mittojesi mukaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat verhot, pöytäliinat, peitteet ja tyynynpäälliset kevät sisustukseen. Autamme sinua suunnittelusta ja ideoinnista aina asennukseen asti. Verhot ja muut kodin sisustustekstiilit ommellaan Suomessa ja ompelupalvelullamme on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki. Verhojen sekä esimerkiksi kaihtimien asennuksen suorittaa omat asentajamme sekä luotetut kumppanimme. Näin varmistamme laadukkaan ja ammattitaitoisen lopputuloksen. Inspiroidu kevään uutuuskankaista ja tilaa kotiisi uudet kevätverhot!

Kevyet materiaalit ja heleät sävyt suosikkeja kevätsisustuksessa

Aurinko alkaa pilkistämään ikkunasta ja saa värit sekä kuosit loistamaan entistä upeammin. Keväisin suosiota nauttavat kevyet materiaalit, joita moni sisustuksessa suosii. Pellava on yksi ikisuosikeista, sillä pellavakangas hengittää, kiiltää kauniisti sekä on kestävää. Pellavalla luot harmonisen ja pehmeän sisustuksen. Pellavaverhoista löytyy useita vaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti mieluisensa.

Kevät sisustuksen tunnistaa myös siitä, että värimaailma vaalenee ja heleät värit kasvattavat suosiotaan. Sisustusvärit koostuvat vahvasti maanläheisistä vaaleista sävyistä sekä ihanista pastellisista väreistä, unohtamatta herkullisia kirkkaita värejä. Käytä luovuutta ja yhdistele värejä ja kuoseja rohkeasti keskenään!

Inspiroiduitko?

Unelmoitko uusista verhoista? Toteuta nyt unelmasi ─ meiltä saat verhot ja kaikki kodin sisustustekstiilit mittojen mukaan ommeltuna kotimaisena Avainlipputyönä. Tule käymään lähimmässä Eurokangas-myymälässäsi tai kutsu verhosuunnittelijamme kotiisi. Verkkokaupasta tilaat verhot muutamalla klikkauksella. Aloita verhotilaus valitsemalla ensin kangas.

Verhosuunnittelupalvelu

Katso lähin myymäläsi

Aloita verhotilaus verkkokaupassa

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa