Eurokangas

MODERNIN KESÄMÖKIN VERHOT TOIMIVAT KAUKO-OHJAIMELLA

Modernin kesämökin kauko ohjattavat verhot

Janne vietti lapsena kesiään Hollolan Kutajoella hänen isovanhempiensa 1950-luvulla hankkimalla kesäpaikalla. Tuolloin tontilla oli pieniä rakennuksia sen ajan henkeen ja kesästä nautittiin paljon ulkosalla Vesijärven vehreissä rantamaisemissa. Janne perheineen halusi rakentaa rakkaalle sukupaikalle nykyaikaisen ja ympärivuotiseen käyttöön suunnitellun mökin.

Käytännöllisyyttä moderneilla verhovalinnoilla

Pari vuotta kestänyt rakennusprojekti on nyt loppusuoralla ja sisustus- sekä pihahommat ovat parhaillaan käynnissä. Kesämökin sisutukseen haettiin modernia otetta sekä käytännöllisyyttä. Verhoasioissa perheen äiti Piia kääntyi Eurokankaan verhosuunnittelijan Hanna Toivosen puoleen. 

Moderneihin avariin oleskelutiloihin ja niiden isoihin ikkunapintoihin haluttiin suojaa sekä katseilta että voimakkaalta auringonvalolta. Ratkaisuksi valittiin sähkökäyttöiset ja kauko-ohjattavat screen-kaihtimet, jotka liikkuvat samanaikaisesti tilan kaikissa ikkunoissa. Mekanismi piilotettiin puiseen välikattoon tehdyllä syvennyksellä. Näin verhot saatiin mahdollisimman huomaamattomiksi.

kauko-ohjattavat verhot

Mökin avarissa oleskelutiloissa kauniit järvimaisemat ovat pääroolissa. Kaukosäätimellä toimivat screen-kaihtimet estävät auringonvalon tulvimisen sisään ja tuovat myös näkösuojaa tarvittaessa.

Makuuhuoneisiin pehmeyttä ja harmoniaa tuotiin mittojen mukaan ommelluilla verhoilla: lastenhuoneissa vaaleilla laskosverhoilla ja vanhempien huoneessa kauniisti laskeutuvilla pellavaverhoilla. 

Makuuhuoneen kaukoohjaimella toimivat verhot
kaukosäätimellä ohjattavat verhot

Vanhempien makuuhuoneessa hyvän unenlaadun varmistaa täysin pimentävä rullakaihdin, jonka väriksi valittiin sisustuksen tyyliin sopiva musta. Pehmeyttä huoneeseen tuotiin harmonisen värisillä pellavaverhoilla sekä päiväpeitteellä, jotka ompelutettiin mittojen mukaan. 

Pellavalaskos verhot
Pellavalaskosverhot lastenhuoneeseen

Lastenhuoneeseen teetettiin luonnonvaalea laskosverho ikkunan mittojen mukaan. Laskosverho sopii hyvin moderniinkin huonetilaan ja se on arjessa helppokäyttöinen.

Kaukosäätimellä toimivit rullakaihtimet

Rantasaunan vierasmajassa saa nauttia upeista järvimaisemista. Kaukosäätimellä toimivilla rullakaihtimilla voi säädellä valon määrää tai kätkeytyä omiin oloihinsa.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa