Eurokangas

Moottoroidut rullaverhot tuovat mukavuutta mökille

Hollolan Kutajoella sijaitsevan modernin kesämökin verhoratkaisuiden lähtökohtana olivat helppokäyttöisyys ja modernius. Kesämökin verhoiksi valittiin useampi moottoroitu rullaverho eri kangasvalinnalla sekä valikoima vaaleita pellavaverhoja. Verhoratkaisut suunniteltiin yhdessä verhosuunnittelija Hanna Toivosen kanssa.

Sähkökäyttöinen rullaverho tuo käytännöllisyyttä

Moderneihin avariin oleskelutiloihin ja niiden isoihin ikkunapintoihin haluttiin suojaa sekä katseilta että voimakkaalta auringonvalolta. Ratkaisuksi valittiin sähkökäyttöinen moottoroitu rullaverho kauko-ohjauksella. Moottoroidut rullaverhot asennettiin kaikkiin oleskelutilan ikkunoihin ja ne liikkuvat moottoroinnin ja kauko-ohjauksen avulla samanaikaisesti. Mekanismi piilotettiin puiseen välikattoon tehdyllä syvennyksellä. Näin verhot saatiin mahdollisimman huomaamattomiksi.

Oleskelutilan sähköisten rullaverhojen kankaaksi valittiin näkyvyyttä läpäisevä screen-kangas. Screen-kangas suojaa tehokkaasti auringon häikäisyltä ja kuumuudelta, mutta säilyttää kauniin järvimaiseman. Kankaan läpinäkyvyys on 5 % ja valittavana on useita eri värivaihtoehtoja.

Makuuhuoneisiin pehmeyttä ja harmoniaa tuotiin mittojen mukaan ommelluilla verhoilla: lastenhuoneissa vaaleilla laskosverhoilla ja vanhempien huoneessa kauniisti laskeutuvilla pellavaverhoilla, jotka yhdistettiin pimentävään rullaverhoon.

Lastenhuoneeseen teetettiin luonnonvaalea laskosverho ikkunan mittojen mukaan. Laskosverho sopii hyvin moderniinkin huonetilaan ja se on arjessa helppokäyttöinen.

Rantasaunan vierasmajassa saa nauttia upeista järvimaisemista. Sähköinen rullaverho toimii näppärästi kaukosäätimellä, joka mahdollistaa valon säätelyn helposti ja nopeasti. Sähköisten rullaverhojen ohella saatavilla on myös akkukäyttöisiä rullaverhoja eri kangasvaihtoehdoilla.

Tilaa sähkökäyttöiset rullaverhot

Lue lisää laskosverhoista

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa