Eurokangas

Akustiikkaverhot kotiin - löydä kotiisi sopivat akustiikkaverhot


Akustiikkaverhoilla lisäät viihtyvyyttä kotiisi.

Kodin äänimaailma voi olla ajoittain rauhaton ja varsinkin avarissa tiloissa äänien kaiunta voi olla häiritsevää. Äänien kaikuminen tilassa heikentää esimerkiksi TV:n kuulemista ja katselukokemus kärsii. Myös muista huoneista kantautuvat meluhaitat voivat olla häiritseviä ja lisäävät yleistä rauhattomuutta kotona. Kotioloihin on tarjolla monenlaisia ratkaisuja, joiden avulla kaikumiseen ja muiden äänien vaimentamiseen voidaan vaikuttaa. Helppo ja tehokas ratkaisu on hankkia kotiin akustiikkaverhot, joiden avulla voidaan rauhoittaa kodin äänimaailmaa.

Gaga-verhokankaat ovat tilaa hämärtäviä ja akustoivia kankaita. Malliston verhot ovat tuplaleveää (3 metriä leveä) verhokangasta ja kankaat ovat luokiteltu C-akustiikkaluokkaan. Gaga-verhokangas on pehmeän tuntuinen, kauniisti laskeutuva sekä elävän värinen ja hieman kiiltäväpintainen. Gaga-verhokangasta on saatavissa useissa kauniissa värisävyissä ja verhot valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan.

Hyödynnä akustiikkaverhoja myös muissa huoneissa

Akustiikkaverhoja voidaan hyödyntää myös kodin muissa huoneissa. Kotioloissa monilla on harrastuksia, jotka voivat vaatia rauhallisempaa äänimaailmaa ja parempaa äänenlaatua. Harrastuksissa äänitasot voivat olla korkealla, jolloin akustiikkaverhojen avulla voidaan hillitä kaikumista sekä vähentää äänten kantautumista tilasta toiseen. Joissain tilanteissa, kuten musiikin soittamisessa tai kuuntelussa on tärkeää, että äänenlaatu ja –toisto pysyvät hyvänä. Akustiikkaominaisuuksia omaavilla verhoilla voidaan yleisesti hillitä kodin sisäistä äänimaailmaa sekä näin lisätä viihtyvyyttä.

Akustoivien verhojen käyttökohteita voivat olla esimerkiksi makuu- tai olohuoneet, studiotilat sekä peli- ja toimistohuoneet. Etenkin akustoivat Gaga-verhot ovat monikäyttöinen vaihtoehto: ne toimivat tilanjakajina, pimennysverhoina sekä ovat osa tilan sisustusta ja luovat viihtyisyyttä huoneesta riippumatta. Eri värivaihtoehdoilla voidaan luoda uutta tyyliä sekä uudistaa tilan sisustusta.

Tutustu Gaga-verhokankaisiin

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa