Eurokangas

Verho-opas

Verho-oppaasta löydät kaiken tiedon, mitä tarvitset juuri sinulle sopivien verhojen suunnitteluun ja valintaan. Valittavanasi on useita verhotyyppejä, jotka voit ostaa Eurokankaan verkkokaupasta tai myymälästä. Tarjoamme myös erilaisia rypytyksiä ja kiinnityksiä tarjoavia verhonauhoja, sileän laskeutumisen mahdollistavia verhopainoja, sekä muita mekanismeja, joilla viimeistelet silmiä hivelevän sisustuksen. Löydät suorien sivuverhojen sopivan pituuden verhojen mittausohjeesta. Kun sinulla on suorien sivuverhojen mitat, voit ostaa verhot verkkokaupasta nopeasti ja vaivattomasti.

Tilaa verkkokaupasta

Tilaa unelmiesi verhot mittojen mukaan valitsemastasi kankaasta! Tee tilaus kätevästi verkkokaupasta. Valitse vain kangas, verhojen malli ja anna mitat. Valittavanasi tuhansia kankaita! Ompelemme verhot Suomessa ja ompelupalvelullamme on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Kiinnostuitko?

Tilaa verhot ja kodin sisustustuotteet mittojen mukaan suoraan verkkokaupasta, pyydä avuksi verhosuunnittelija tai ota yhteyttä lähimpään myymäläämme - luodaan yhdessä unelmien kokonaisuus!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa