Eurokangas

Etsitkö ratkaisuja huoneen pimentämiseen?

Pimennysrullaverhot ja pimennysverhot pimentävät tehokkaasti huoneen!
Huoneen pimennys onnistuu oikeilla tuotevalinnoilla! Kuva: Kaisa Turunen

Kevään ja kesän aikana valon määrä häiritsee erilaisissa tilanteissa. Valoisuus häiritsee monesti unen saantia ja lopputuloksena on huonosti nukutut yöunet, siksi makuuhuoneen pimentäminen on monille ajankohtaista. Kesäiltoina vietetään kotioloissa leffailtoja, jolloin liiallinen valoisuus huonontaa elokuvan värimaailmaa ja ylipäätänsä näkyvyyttä. Jossain tapauksissa luonnonvalo voi häiritä työskentelyä, jos työskennellään paljon näytön äärellä. Valoisuuden hallitsemiseksi löytyy kuitenkin helppoja ratkaisuja, jotka näyttävät tyylikkäiltä joka kodissa!

Pimennysrullaverhot ovat mainio valinta huoneen pimentämiseen

Pimennysrullaverhot ovat nostaneet suosiota viime vuosina. Erityisesti suurikokoisiin ikkunoihin on päädytty hankkimaan rullaverhoja, jotka laskeutuvat ja nousevat moottorilla. Rullaverhot suojaavat tehokkaasti auringonvalolta ja toimivat samalla näköesteenä, sekä sopivat monenlaiseen sisustukseen. Värivaihtoehtoja on useita ja meiltä saa suosittuja sävyjä kuten maanläheisiä värejä. Rullaverhojen kankaaksi voi valita täysin pimentävät pimennyskankaat, jotka sopivat huoneen tehokkaaseen pimentämiseen. Jos huoneen pimennys ei ole vaihtoehtona, vaan on tarkoitus estää auringon valon häikäisyä vaikka tv:n katsomista varten: voi valita auringon häikäisyn suojaksi screen-kankaat, jotka eivät peitä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverhot ovat olleet monille sisustajille mieleinen valinta, ja niihin voi törmätä sisustuslehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Rullaverhoihin on myös saatava peittävä kangas, joka suojaa auringon häikäisyltä ja estää näkyvyyden huoneen sisälle. Mekanismivaihtoehtoja on saatavilla runsaasti erilaisia moottoroituna (johon tulee kaukosäädin) tai kuulaketjukäyttöisenä. Rullaverhot sopivat erinomaisesti myös tavallisten verhojen kanssa samalle ikkunalle.

Screen-rullaverhot olohuoneessa
Rullaverho screen-kankaalla. Kuva: Kaisa Turunen
Peittävät rullaverhot
Rullaverhot peittävällä kankaalla.

Pimennysrullaverhot, jotka pimentävät täysin tilan ovat erinomainen valinta makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, työhuoneeseen tai olohuoneeseen. Pimennysrullaverhoja hankitaan monesti myös mökeille pimentämis tarkoitukseen. Toteutamme pimennysrullaverhot tai auringonhäikäisyä estävät rullaverhot mittatilaustyönä kotiin tai mökille juuri sopivaksi, sillä niihin voi valita värin, kankaan, mekanismin ja mitat! Tutustu rullaverhovalikoimaamme.

Pimennysverhot pimentävät tyylikkäästi huoneen

Pimennysverhot ovat aina erinomainen valinta, kun halutaan muokata myös sisustuksen ilmettä. Verhojen avulla voidaan tuoda väriä huoneen yksityiskohdaksi tai luoda hotellimaista tunnelmaa huoneeseen satiinimaisella pimennysverholla!

Pimennysverhojen valintaan kannattaa perehtyä, sillä valikoimassamme on esimerkiksi kahdenlaista pimennysverhoa: Blackout- ja Dimout-pimennysverhot. Valinta kannattaa tehdä sen mukaan, kuinka pimentävät verhot halutaan kotiin. Blackout-pimennysverhot pimentävät täysin koko tilan, sillä niissä on valon läpäisyä estävä kalvo. Dimout-pimennysverhot eivät täysin pimennä tilaa vaan hämärtävät tilan tehokkaasti. Dimout-pimennysverhot ovat suosittuja makuuhuoneen pimennykseen.

Pimennysverhot makuuhuoneessa
Pimennysverhot pimentävät tehokkaasti huoneen.
Sisustusta voi korostaa värikkäällä verholla
Korostusväri toimii kauniina yksityiskohtana makuuhuoneessa.

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia ja eri värisiä pimennysverhokankaita, joista voi tilata kotiin valmiit verhot. Värivaihtoehtona on paljon niin maanläheisiä kuin kuviollisia ja värikkäitäkin kankaita. Ompelimomme ompelee verhot mittojen ja ripustustavan mukaan, jolloin jokaiseen kotiin tulee juuri täydelliset verhot.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa