Eurokangas

Etsitkö ratkaisuja huoneen pimentämiseen?

Pimennysverhoilla ja pimentävillä rullaverhoilla pimennät huoneen tehokkaasti kun valoisuus häiritsee. Erityisesti makuuhuoneiden pimentäminen on monille tärkeää hyvän ja rauhallisen unen takaamiseksi. Työ- ja olohuoneissa erilaisilla pimennysratkaisuilla voidaan säädellä sisääntulevan auringonvalon määrää ja estää häiritsevät auringonsäteet tv-ruuduilta ja näytöiltä.

Pimentäviä ratkaisuja on monia, ja valinnan vaikeus voi joskus yllättää. Tutustu artikkelissamme erilaisiin vaihtoehtoihin: pimentäviin rullaverhoihin, screenkaihtimiin sekä pimentäviin sivuverhoihin, ja valitse tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. Apua päätöksentekoon saat myös verhosuunnittelupalvelustamme. Varaa aika verhosuunnitteluun tästä.

Pimennysrullaverhot ovat mainio valinta huoneen pimentämiseen

Pimennysrullaverhot ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina. Pimentävät rullaverhot ovat tehokkaita auringonsuojia ja antavat kokonaisvaltaista pimennystä erityisesti makuuhuoneissa. Pimennysrullaverhot sopivat ikkunaan kuin ikkunaan ja sulautuvat sisustukseen maanläheisten värivaihtoehtojen ansiosta. Suurikokoisissa ja korkeissa ikkunoissa avuksi tulevat erilaiset moottoroidut ratkaisut, jotka lisäävät rullaverhon käyttömukavuutta. Mikä olisikaan parempaa kuin napin painalluksesta laskeutuvat ja nousevat rullaverhot! Rullaverhojen kaveriksi sopivat mainiosti erilaiset läpikuultavat verhot, jotka pehmentävät sisustuksen ja rullaverhojen ilmettä. Tutustu pimentävien rullaverhojen valikoimaan ja tilaa omasi!


Pimentävä rullaverho takaa hyvät yöunet


Moottorikäyttöiset rullaverhot toimivat kätevästi kaukosäätimellä

Screenrullaverhoilla saat näkösuojaa näkymiä menettämättä

Jos huoneen kokonaisvaltaiselle pimennykselle ei ole tarvetta, vaan toiveena on estää auringon valon häikäisy esimerkiksi tv:n katsomisen yhteydessä, suosittelemme valitsemaan screenrullaverhot. Screenkankaat antavat tehokasta häikäisynsuojaa, mutta eivät peitä näkyvyyttä ulos. Screenrullaverhot ovat monelle sisustajalle mieleinen valinta, ja niitä voi nähdä sisustuslehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on runsaasti ja yhdistettynä esimerkiksi pimentäviin sivuverhoihin, saat tilaan sekä viihtyisyyttä että pimennystä.


Rullaverho screen-kankaalla. Kuva: Kaisa Turunen


Rullaverhot peittävällä kankaalla.

Räätälöi oma rullaverho

Mittojen mukaan valmistettavien rullaverhojen kankaan, mekanismin, kätisyyden ja mitat voit itse määrittää. Kangasvaihtoehtoja on useita erilaisilla ominaisuuksilla ja värisävyillä. Mittatilausrullaverhon voit tilata helposti sekä verkkokaupastamme että myymälästä.

Katso sopivat rullaverhot

Pimentävät sivuverhot pimentävät huoneen tyylikkäästi

Pimentävät sivuverhot ovat aina erinomainen valinta, kun halutaan muokata myös sisustuksen ilmettä. Pimennysverhojen avulla voidaan tuoda väriä huoneen yksityiskohdaksi tai luoda hotellimaista tunnelmaa runsailla tuplaleveillä pimennysverholla!

Pimennysverhojen valintaan kannattaa perehtyä, sillä pimennysverhojen ominaisuudet vaihtelevat. Ominaisuuksista riippuen pimennysverhot joko hämärtävät tilaa tai pimentävät huoneen kokonaan. Valinta kannattaa tehdä sen mukaan, kuinka pimentävät verhot halutaan kotiin. Blackout-pimennysverhot pimentävät täysin koko tilan, sillä niissä on valon läpäisyä estävä kalvo. Dimout-pimennysverhot eivät täysin pimennä tilaa vaan hämärtävät tilan tehokkaasti. Dimout-pimennysverhot ovat suosittuja makuuhuoneiden ja olohuoneiden pimennykseen. Lue lisää Dimout- ja Blackout-verhojen eroista.


Pimennysverhot pimentävät tehokkaasti huoneen.


Korostusväri toimii kauniina yksityiskohtana makuuhuoneessa.

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia ja eri värisiä pimennysverhokankaita, joista voi tilata kotiin valmiit verhot. Värivaihtoehtona on paljon niin maanläheisiä kuin kuviollisia ja värikkäitäkin kankaita. Ompelimomme ompelee verhot mittojen ja ripustustavan mukaan, jolloin jokaiseen kotiin tulee juuri täydelliset verhot. Pimennysverhot voit tilata verkkokaupastamme tai myymälästä.

Tutustu pimennysverhoihin

Tiesitkö, että mittojen mukaan valmistettavat EXK rullaverhot sekä screenrullaverhot valmistetaan kotimaisena työnä Lahdessa? Pimentävät sivuverhot ommellaan niin ikään mittojen mukaan Suomessa Eurokankaan ompelimoissa. Tunnuksena kotimaisesta työstä näillä tuotteilla on Avainlippu-merkki.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa