Eurokangas

Verhojamme tunnetuissa insta- ja blogikodeissa

Etsitkö inspiraatiota kodin verhoihin? Tutustu verhototeutuksiimme upeissa Insta- ja blogikodeissa ja inspiroidu!

Tutustu myös juontaja Anni Hautalan verhovalintoihin. Millaiset verhot Anni valitsi ja miksi? Lue juttu ja katso kuvat.

Kaisa Turunen: Kodikkuutta ja pehmeyttä isoon tilaan verhoilla

Bloggaaja ja sisällöntuottaja Kaisa Turusen kauniin hirsitalon sisustuksen verhoilta toivottiin pehmeyttä sekä suojaa valolta ja häikäisyltä. “Halusin jotain läpikuultavaa ja suhteellisen kevyttä, mutta en mitään rimpulakangasta, vaan ryhdikkään ja kauniisti laskeutuvan. Halusin verhojen ehdottomasti olevan yhtenäiset ja näin ollen tuplaleveys oli ehdoton kriteeri. Toinen iso kriteeri oli täydellinen vaalea sävy”, Kaisa kertoo suunnittelun lähtökohdista blogissaan. Kaisan kodin sisustus viimeisteltiin klassisilla, mutta näyttävillä mittatilausverhoilla.

Kaisa valitsi hirsitalon alakerran isoon yhteinäiseen tilaan verhoiksi tuplaleveää Assos-verhokangasta, kauniissa vaaleassa sävyssä A202. Verhoista haluttiin hieman ylipitkät tuomaan rentoa kodikkuutta. “Minulle aavistuksen ylipitkät verhot ovat aina olleet ne parhaimman näköiset”, Kaisa sanoo.

Verhojen aaltomainen ja näyttävä ripustus toteutettiin Wave-verhonauhalla. Lisäksi tilaan tulleet verhokiskot on teetetty mittojen mukaan Eurokankaan omassa tuotannossa. “Verhot kyllä viimeistelevät kauniisti tilan kuin tilan”, Kaisa iloitsee blogissaan.

Kuvat: Kaisa Turunen

Design Wash: Pimennysverhot viimeistelevät makuuhuoneen

Bloggaaja ja graafinen muotoilija Tiina Ilmavirran makuuhuone viimeisteltiin mittojen mukaan teetetyillä pimennysverhoilla. Suosittua Design Wash -blogia kirjoittava Tiina oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. ”Makuuhuoneen tunnelma muuttui ihanan ylelliseksi, tuli hieman jopa sellainen hotellimainen fiilis”, Tiina iloitsee blogissaan.

Tiinan makuuhuoneeseen valikoitui tuplaleveä ja paloturvallinen Rusticae-pimennyskangas maanläheisessä beigen sävyssä B100. ”Verhot sopivat vaaleaan makuuhuoneeseen ihan täydellisesti. Kangas on kauniin sävyinen ja näytti isolla pinnalla todella hyvältä. Täytyy sanoa, että verhot ylittivät odotukseni”, Tiina kertoo.

Samasta Rusticae-pimennyskankaasta ommeltiin myös tyynynpäälliset, jotta kokonaisuus olisi yhteneväinen.

Lue lisää toteutuksesta Tiinan Ilmavirran blogista. Kuvat: Tiina Ilmavirta

Villapuomi: Harmoninen ja pehmeä lopputulos pellavaverhoilla

Instagramissa Villapuomina tunnetun valokuvaaja ja vaikuttaja Hanna Leinon makuuhuoneen sisustuksen viimeistelee mittatilauksena ommellut pellavaverhot. “Olen tosi tyytyväinen, kun otin koko verhopalvelun Eurokankaasta. Mittaus, verhokiskojen ja verhojen asennus sujui ammattilaisilta nopeasti ja sain samalla ajankohtaista tietoa uutuusmateriaaleista. Verhot täydensivät huoneen sisustuksen naiselliseksi, ihan kuten halusinkin”, Hanna iloitsee Instagramissaan.

“Verhojen väri- ja materiaalivalinta helpottui, kun Eurokankaan suunnittelijat kävivät kotikäynnillä esittelemässä kangasvaihtoehtoja ja värivalikoimaa. Oli helpompi hahmottaa pellavalaatuja ja sävyjä, kun kangasnäytteitä katsottiin kodin valossa, oikeassa ympäristössä”, Hanna sanoo Instagramissaan.

Hanna valitsi makuuhuoneeseen pehmeästi laskeutuvaa ja läpikuultavaa Ginger-pellavaa. Verhojen sävy B101 sopii kauniisti makuuhuoneen harmoniseen sisustukseen. “Täyspitkinä ja tuplaleveinä ne näyttävät ylellisiltä, tuovat kodikkuutta ja lämpöä huoneeseen”, Hanna kertoo Instagramissaan.

Verhojen kaunis ripustus toteutettiin Wave-verhonauhalla, jonka avulla verhot saatiin aaltoilemaan kauniisti.

Kuvat: Hanna Leino (Instagram: @villapuomi)

Coco Sweet Dreams: Olo- ja makuuhuoneen verhoratkaisut

Coco Sweet Dreams -blogista tutun Henna Ilon olohuoneen sekä makuuhuoneen sisustus viimeisteltiin laadukkailla mittatilausverhoilla. ”Olen ollut tähän kokonaisuuteen täysin tyytyväinen. Eurokangas ompeli verhot täydellisesti oikean mittaiseksi, en olisi kuuna päivänä osannut tehdä sitä itse”, Henna iloitsee blogissaan.

Olohuoneeseen valikoitui kauniin läpikuultava Karen-verhokangas. Klassinen vaalea luonnollinen sävy A200 viimeistelee harmonisen olohuoneen. “Valinta osui ihan nappiin, juuri sellainen sävy mitä olin ajatellutkin”, Henna iloitsee.

Hennan makuuhuoneeseen asennettiin Sunbone-pimennysverhot. ”Makuuhuoneen verhot ovat olleet täydellinen valinta. Vähän jännitin pidänkö tuosta kylmän harmaasta sävystä, mutta onneksi valitsin sen enkä perinteistä valkoista. Kodin sävyt täydentävät toisiaan ja luovat harmonisen tunnelma”, Henna kertoo blogissaan.

Lue lisää toteutuksesta Henna Ilon blogista. Kuvat: Henna Ilo

Modernisti Kodikas: Tunnelmaa makuuhuoneeseen pimennysverhoilla

Suosittua Modernisti kodikas -blogia pitävä Kerttu Pylvänäinen teetätti kotinsa kolmeen makuuhuoneeseen täyspitkät pimennysverhot Eurokankaan ompelupalvelussa. Verhoilta toivottiin pehmeyttä sekä kotoisuutta. ”Ehdottomasti tärkein yksittäinen tekijä huoneen sisustuksen tunnelmassa ovat verhot. Nukuimme muutaman kuukauden muuton jälkeen vain sälekaihtimet kiinni ja vaikka olikin pimeä vuodenaika, eikä valo juuri häirinnyt, koin tunnelman kolkoksi ja alastomaksi”, Kerttu sanoo blogissaan.

Makuuhuoneen verhoiksi valikoitui täyspimentävä Stonewall sävyssä H202. ”Pohdin pitkään värisävyä ja lopulta päädyin meidän aikuisten makuuhuoneessa tummaan harmaaseen, joka henkii sopivasti hotellimaista tyylikkyyttä”, Kerttu kirjoittaa blogissaan.

Lopputulos on näyttävä, mutta kotoisa. ”Verhot tuovat huoneeseen tunnelmallisen ja ryhdikkään ilmeen”, Kerttu kertoo tyytyväisenä.

Lue lisää toteutukseta ja katso kuvat Modernisti kodikas -blogista. Kuvat: Kerttu Pylvänäinen

Rosanna Kulju: Runsaat mittatilausverhot viimeistelevät olohuoneen

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Rosanna Kuljun olo- ja makuuhuoneen sisustus viimeisteltiin runsailla mittatilausverhoilla. ”Keväällä mulle asennettiin mittatilauksella maailman ihanimmat verhot olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Näiden verhojen väri ja materiaali on kevyttä, päästää just sopivasti valoa sisään ja on helppo sulkea ja avata,” Rosanna kuvailee verhoja Instagramissaan.

Verhoiksi Rosanna valitsi tuplalevää Ginger-pellavaa. Olohuoneen sävy A200 sointuu kauniisti sisustukseen, ja katosta lattiaan ulottuvina verhot korostavat entisestään huonekorkeutta. Makuuhuoneen sävy B200 on kauniin pehmeä vaaleabeige.

Verhojen aaltomainen ripustus toteutettiin Wave-verhonauhalla. Mittatilauksena valmistetut kiskot asennettiin seinään, aivan katon rajaan. Kiskoksi valittiin vahva Kiskotalon KT2500 kisko valkoisena. Vahvalla verhokiskolla pystyttiin toteuttamaan pitkät kannakevälit, jolloin ikkunan alue voitiin jättää vapaaksi kannakkeista. Sekä kiskot että mittatilauksena ommellut verhot ovat kotimaista työtä.

Lisää kauniita kuvia löydät Rosannan Instagramista. Kuvat Rosanna Kulju.

Home via Laura

Suosittua Home via Laura -sisutusblogia ylläpitävä Laura teetätti rivitalokodin olohuoneen sekä makuuhuoneiden verhot mittatilauksena klassista tyyliään mukaillen. ”Olen valtavan onnellinen, että päätimme panostaa mittatilausverhoihin erityisesti tässä kodissa, jossa on korkea kolmemetrinen huonekorkeus ja olohuoneen sivulla pitkä rivi ikkunoita. Verhot korostavat kauniisti molempia ja ovat nyt tämän kodin katseenvangitsija”, Laura kuvailee blogissaan.

Olohuoneen verhoiksi Laura valitsi Motion-kankaan sävyssä A201 ja vuorikankaaksi Saten Atenas -kankaan sävyssä A200.

Kaunis ripustus on toteutettu Wave-verhonauhalla kattokiskoon. ”Huonekorkeuden korostamisen kannalta oleellista oli kiinnittää verhot kiskoilla kattoon, eikä alemmas ikkunoiden kohdalle. Valkoiset verhot tuovat minusta myös seinän hiekanharmaan värin ihan eri tavalla esille. Lisäksi kaiku asunnossamme vähentyi välittömästi ja kokonaisvaltainen kodikkuus lisääntyi”, Laura kertoo.

Makuuhuoneiden verhoissa Laura noudatti samaa klassista linjaa. Verhokangas pysyi samana, mutta taustalle Laura valitsi huoneen kokonaan pimentävän Apollo-pimennyskankaan, sävyssä A202. ”Meille tärkeää oli valita yhtenäiset verhot koko kodin huoneisiin”, Laura kertoo blogissaan.

Sekä olo- että makuuhuoneiden verhojen mittauksessa ompelussa ja asennuksessa Laura luotti Eurokankaan asiantuntijoihin. Myös verhokiskot ovat Eurokankaan valikoimaa. ”Suosittelenkin lämpimästi hyödyntämään Eurokankaan tarjoamat palvelut, jos mikään mietityttää. Myymälöissä tapahtuva suunnittelu on maksutonta ja kotisuunnittelusta kannattaa pyytää tarjous. Me otimme Eurokankaalta koko paketin, mittauksen ompelun ja asennuksen. On myös hienoa, että Eurokankaan ompelutyö tehdään Suomessa”, Laura kiittelee.

Lue lisää toteutukseta ja katso kuvat Home via Lauran blogista. Kuvat ja teksti: Home via Laura

Lempeät aamut ja levolliset yöunet pimennysverhoilla

Espoolaisen vaaleasävyisen ja modernin kivitalon makuuhuoneiden isot ja avarat ikkunat kaipasivat pimennysverhoja rauhallisen ja hyvän yöunen takaamiseksi.

Kodin kaikkiin makuuhuoneisiin asennettiin Donna-pimennysverhot sävyssä R200. Donna on Dimout-laatuinen verhokangas, joka hämärtää tilan tehokkaasti. Pitkät ja runsaat verhot peittävät ikkunan kokonaan, joka tehostaa verhojen pimentävää efektiä. Wave-verhonauha takaa kauniin aaltoilevan ripustuksen. Verhojen moottorointi tuo käyttömukavuutta arkeen.

Kuvat: Nordic Design Story

Piia Kalliomäki: Olohuoneen muodonmuutos verhoilla

Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia Kalliomäen olohuoneesta huokuu rauhallinen tunnelma – verhojen avulla toteutettu muodonmuutos toi avaraan olohuoneeseen kodikkuutta ja toivottua yksityisyyttä naapurin katseilta. ” Meillä ei ole minkäänlaista omaa rauhaa, kun asumme tiiviisti rakennetulla uudisalueella. Ikkunoiden takana on naapureita joka suunnalla. Siksikin tämä verhotus on erittäin onnistunut ratkaisu, tuntuu kuin pumpulipilven sisällä asuisi omassa kuplassaan”, kuvailee Piia toteutusta blogissaan.

Verhoiksi Piia valitsi tuplaleveän Ginger-pellavan, sävyssä A200. ”Kangasta laitettiin runsaasti, päätyseinällä on kaksi tuplaleveää verhoa, pitkällä ikkunaseinällä 4 verhoa. Verhojen sivuihin ja alareunaan halusin vain pienet 2 cm päärmeet, ylös Wave-verhonauhan, joka rypyttää verhot valmiiksi tasaisille laskoksille. Tässä taloudessa ei pelätä ylipitkien verhojen keräävän pölyä, vaan minusta ne on kauneimmat juuri pitkinä”, kuvailee Piia toteutusta.

Lue Piian blogikirjoitus aiheesta. Kuvat ja teksti: Piia Kalliomäki

Musta Maja: Avaraan tilaan pehmeyttä ja tunnelmaa verhoilla

Instagram-vaikuttaja Musta majan avara keittiö-olohuonetila viimeisteltiin runsailla vaaleilla verhoilla. Verhot toivat tilaan kaivattua pehmeyttä ja tunnelmaa.

Verhojen suunnittelusta vastasi Eurokankaan verhosuunnittelija Tomi Kouvola. ”Verhoprojekti lähti käyntiin verhosuunnittelijan vierailulla. Suunnittelija halusi tietää miksi kaipaan verhoja ja mitä verhoilta odotetaan. Omalla kohdalla vastauksena oli, pehmeyden lisääminen ja kaikumisen vähentäminen. Muita kriteereitä ei ollut. Suunnittelija oli kotimme kuvien perusteella ottanut mukaan ison kasan mallipaloja, joiden avulla lähdimme kartoittamaan erilaisia vaihtoehtoja. Onneksi molempien ajatukset menivät yksi yhteen: jotain vaaleaa ja kevyttä.” Musta maja kertoo.

Verhojen kankaasi valikoitu kauniisti eläväpintainen ja tuplaleveä Versailles, sävyssä B200. Katonrajasta lattiaan ulottuvat verhot korostavat huonekorkeutta ja laskeutuvat kauniisti. Verhoista tehtiin hieman ylipitkät ja kaunis aaltomainen ripustus toteutettiin Wave-verhonauhalla. Pyöreä Round-verhokisko asennettiin seinään, lähelle katonrajaa. ”Eurokankaan kautta tilatut kiskot ovat mittojen mukaan tehty ja täysin kotimaisia. Kotimaista ovat myös suunnittelutyö ja ompelu!” Musta maja iloitsee.

Lisää kauniita kuvia löydät Musta majan Instagramista. Kuvat ja teksti: Musta maja

Jutta Larm: Kutsuva bohotyyli verhoilla

Jutta Larmin kodin boheemiin tyyliin sopivat verhot löytyivät Eurokankaasta. Eläväpintaisilla kankailla ja luonnonmateriaaleilla jatkettiin kodin uniikkia, rennon rouheaa ja hieman etnistäkin tunnelmaa.

Jutta valitsi vaaleaan ruokailutilaan Versailles-kankaan, jossa on eläväinen ja hieman rypistetty pinta. Tuplaleveästä kankaasta ommellut verhot kehystävät kauniisti tilan ikkunoita ja tarvittaessa peittävät koko erkkerin. Wave-verhonauhalla verhoihin saatiin kauniin aaltoileva ripustus. Eurokankaan oman malliston mittatilauskisko asennettiin kattoon, ja näin lattiasta kattoon ulottuvina verhot korostavat tilan korkeutta.

Makuuhuoneen verhot ommeltiin mattapintaisesta Rusticaesta, joka hämärtää tilan mukavasti. Puolipeitto syntyi Forever-pellavasta ja muhkea tyynykokoelma viimeistelee petauksen. Tekstiilien väreillä ja tuntumalla jatkettiin makuuhuoneen seesteistä tunnelmaa.

Alakerran tilanjakoverhon sekä isot tyynyt Jutta teetätti Motion-kankaasta. Motion on hieman läpikuultava, jolloin tilan ilmavuus ja valoisuus säilyvät. Verho- ja sisustustekstiilien kokonaisuuden Jutan kotiin loihtivat Eurokankaan ammattilaiset aina mittauksesta asennukseen saakka. Tyyliin sopivat kiskot löytyivät myös Eurokankaan omasta mallistosta.

Tutustu tähän upeaan kotiin Jutan Instagramissa. Kuvat: Jutta Larm

Tiiu Piret: Pimennysverhot makuuhuoneeseen

Suomen kaunein koti –kilpailun voittajalla Tiiulla oli tarkkaan mietityt toiveet makuuhuoneen verhoista – pimentävät, riittävän pitkät sekä kauniit. Tiiu löysi pimentävien kankaiden valikoimasta mieleisensä ja Reflex 2 -kankaasta hän ompelutti makuuhuoneeseensa sekä sen läheisyydessä olevaan spa-kylpytilaan verhot.

Sävyksi valikoitui B200, joka osui aivan nappiin ja mittojen mukaan ommellut verhot istuvat täydellisesti Tiiun sisustukseen.

Reflex 2 -kangas on pimentävä dimout-kangas, jonka toinen puoli mattapintainen ja toinen kauniisti kiiltävä satiini. Kangas heijastaa myös lämpöä, jonka ansiosta tila pysyy viileänä auringonpaisteessakin.

Väriksi Tiiu valitsi sisustukseen sopivan vaalean beigen. ”Mittojen mukaan teetetyt verhot asennettiin ammattilaisen toimesta, ja viimeisteltiin vielä paikoillaan höyryttämällä täysin suoriksi ja esteettä laskeutuviksi. Pakko kiittää todella ammattimaista palvelua niin asennuksessa, kuin myymälässäkin – kangasmyyjä sai heti kiinni visiostani, ja koko projekti oli ihanan nopea ja vaivaton”, Tiiu kirjoittaa. Lue lisää verhoprojektista sekä katso kuvat Tiiun blogista.

Kuvat ja teksti: Tiiu Piret

Jutta Nurmi: Koko kodin verhoratkaisut

Sisustussuunnittelija Jutta Nurmi luotti Eurokankaan ammattilaisiin koko kodin verhoratkaisuissa. Verhot sekä kiskot löytyvät Eurokankaan mallistosta Jutan avaraan olohuoneeseen, ruokailutilaan sekä makuuhuoneisiin.

Olohuoneen verhot toteutettiin kahden kankaan yhdistelmällä. Verhon yläosaan Jutta valitsi kevyttä ja hieman läpikuultavaa Airshow-pellavaa. Verhon alaosaan Jutta poimi raskaampaa samettia. Kankaiden saumakohtaan ommeltiin tumman harmaa koristenauha, joka antaa ryhtiä kokonaisuuteen.

Kahden kankaan liitto onnistui yli odotusten ja täydentää kodin harmonista sisustustyyliä. Verhokiskot löytyivät myös Eurokankaan omasta mallistosta ja ne asennettiin kattoon vain verhon osuudelle. Näin saatiin aikaan efekti, jossa verho laskeutuu eleettömästi lattianrajaan ja kiskot piiloutuvat kokonaan verhonauhan taakse.

Ruokailutilan läpikuultavat verhot antavat kevyen ja ilmavan vaikutelman.

Makuuhuoneen hotellimaisen tunnelman Jutta loihti Summit-pimennyskankaalla. Summit hämärtää huoneen pehmeästi ja heleän harmaa värisävy sointuu kauniisti muuhun sisustukseen. Muhkea petaus ja valkoiset lakanat viimeistelevät elegantin sisustuksen.

Katso kuvat verhototeutuksista Jutan Instagramista. Kuvat: Jutta Nurmi

Coffee Table Diary: Hempeät verhot lastenhuoneeseen

Coffee Table Diary -lifestyleblogia kirjoittava Giselda uudisti tyttären huoneen Eurokankaan verhoilla ja sisustustekstiileillä.

Huoneen hempeän vaaleanpunaiset verhot, käännettävän päiväpeitteen sekä koristetyynyt Giselda ompelutti Eurokankaan ompelupalvelussa. Kankaat löytyivät laajasta tilausmallistosta. ”Apuna projektissani oli Eurokankaan asiantuntevat myyjät, joiden opastuksella etsimäni kankaat löytyivät ja joiden kanssa hahmoteltiin yksityiskohdat”, Giselda kertoo.

Kurkkaa lisää kuvia sekä lue koko postaus Giseldan blogista. Kuvat: Giselda Autio, Coffee Table Diary -blogi

Katso lisää ideoita ja inspiraatiota Anni Hautalan verhovalinnoista

Millaiset verhot juontaja Anni Hautala valitsi ja miksi? Lue lisää Annin verhovalinnoista ja katso kuvat!

Inspiroiduitko?

Unelmoitko uusista verhoista? Toteuta nyt unelmasi ─ meiltä saat verhot ja kaikki kodin sisustustekstiilit mittojen mukaan ommeltuna kotimaisena Avainlipputyönä. Tule käymään lähimmässä Eurokangas-myymälässäsi tai kutsu verhosuunnittelijamme kotiisi.

Verkkokaupasta tilaat verhot ja muut kodin sisustustuotteet muutamalla klikkauksella.
Tutustu verhosuunnittelupalveluun
Katso lähin myymäläsi

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa