Eurokangas

Suosituimpia juuri nyt

PIENI UNIKKO -puuvillakangas musta
39.00 €/m
PIENI UNIKKO -puuvillakangas vaaleabeige
39.00 €/m
RIEKONMARJA punainen
 
19.95 €/m
ISOT KIVET -puuvillakangas musta
39.00 €/m
PIENI UNIKKO -puuvillakangas valkoinen
39.00 €/m

KAUNEIMMAT JOULUKANKAAT

Joulukankaiden valikoima on nyt parhaimmillaan! Poimi päältä parhaat kuosit jouluverhoiksi, pöytäliinoiksi ja pehmeisiin paketteihin. Tilaa jouluverhot tai joulupöytäliina mittojen mukaan ompelimostamme - itselle tai lahjaksi! Valikoimastamme löydät myös ompelijan joululahjat ja tarvikkeet jouluaskarteluun sekä parhaat ideat jouluvalmisteluihin.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT

Valloittavat Muumi-kankaat sekä pehmeät Nanson trikoot ovat saapuneet verkkokauppaan ja myymälöihin. Tutustu myös joulutrikoiden valikoimaan ja ompele pehmeät paketit pukinkonttiin.

IDEOITA JOULUVALMISTELUIHIN

Joulu on monelle vuoden odotetuin juhla, mutta milloin jouluvalmistelut saa aloittaa? Meidän mielestä heti, kun siltä tuntuu! Kokosimme yhteen ideat, kankaat, tarvikkeet sekä ohjeet jouluvalmisteluihin. Lue lisää ja sisusta koti jouluun sekä ompele pehmeät paketit pukinkonttiin!

Ideoita ja vinkkejä jouluvalmisteluihin

OMPELUIDEOITA SYKSYYN

Iloa syksyyn ompelusta! Piristä syksyn vaatekaappiasi itse tehdyillä vaatteilla ja asusteilla: esimerkiksi trendikäs tikkilaukku kääntää katseet töissä ja vapaa-ajalla. Sivuiltamme löydät ilmaiset ompeluohjeet ja kaavat helppoihin vaatteisiin, asusteisiin ja sisustuksen tee-se-itse -projekteihin.

Ilmaiset ompeluohjeet ja kaavat

Asiakkaidemme arvosteluita

Trustmary Reviews

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa