Alumiinisälekaihtimet

Eurokangas: Alumiiniset sälekaihtimet

ALUMIINISÄLEKAIHTIMET

Alumiininen sälekaihdin on aina ajaton ja käytännöllinen valinta ikkunaan, oveen tai tilanjakajaksi. Kaihtimet ovat tyylikäs ja ajaton vaihtoehto huoneen valoisuuden, auringonhäikäisyn sekä lämmönsäätelyn hallintaan.  

Sälekaihtimet voidaan asentaa joko kattoon tai seinään, ikkunalasien väliin tai lasin pintaan. Kaihtimet soveltuvat myös oviin joko alamagneettien kanssa, tai sivuohjausvaijereita käyttäen, jotta oven kaihdin pysyy käytössä hyvin paikoillaan. Kaihtimet saat myös moottoroituna, jolloin niiden käyttäminen on vaivatonta esimerkiksi korkeissa ja haastavissa tiloissa.

Säleleveyden ja värin valinta

Alumiinisia sälekaihtimia on saatavana 16, 25, 35 ja 50 mm säleleveyksillä. Yleisin säleleveys on 25 mm, joka sopii kaikkiin avattaviin ikkunoihin. Kooltaan suuriin ja kiinteisiin ikkunoihin suosittelemme leveydeltään 35 tai 50 mm säleitä. Leveämmän säleleveyden ansiosta kaihtimet päästävät enemmän valoa huoneeseen. 

Sälekaihdinten värin voit valita sisutukseesi sopivaksi tai leikitellä rohkeillakin väreillä. Kattavasta sävyvalikoimasta voit valita esimerkiksi yksi- tai monivärisen kaihtimen. Yleisin valinta säleiden väriksi on mattavalkoinen tai -hopea. Säleen viimeistelyksi voit valita mattaisen, kiiltävän, rei’itetyn, puukuvioidun tai metallinhohtoisen viimeistelyn. 

Hinta

Kaihtimet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan. Alumiiniset sälekaihtimet alkaen 40€/m². Minimiveloitus 1/m².

Kiinnostuitko kaihtimista?

Tee tilaus ja tutustu tuotteisiin asiantuntijoidemme avulla myymälässämme. Kaihdinratkaisujen suunnittelussa kannattaa myös hyödyntää mittaus- ja asennuspalveluamme, jolloin kaihtimet saadaan täysin tilaan sopivaksi.

Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

 Eurokangas - Alumiinisälekaihtimia on saatavana useilla eri väreillä ja viimeistelyillä

Sälekaihdinten värin voit valita sisutukseesi sopivaksi tai leikitellä rohkeillakin väreillä. Kattavasta sävyvalikoimasta voit valita esimerkiksi yksi- tai monivärisen kaihtimen.

Eurokangas - Alumiinisälekahtimet     Eurokangas - Alumiinisälekahtimet     Eurokangas - Alumiinisälekahtimet