Eurokangas

Tietoa Burda kaavoista

Aenne Burda perusti Burda Style –muotiyrityksen Saksassa vuonna 1949. Burdan ensimmäinen muotilehti ilmestyi seuraavana vuonna Saksassa, josta lehden levikki laajentui pian maan rajojen ulkopuolelle ja kasvoi maailman suosituimmaksi käsityöharrastajien lehdeksi. Nyt maailmanlaajuiseksi muotitaloksi kasvaneen yrityksen kaavoja myydään sekä lehtien yhteydessä että yksittäisinä kaavapaketteina. Naisten muodin lisäksi kaavavalikoimaan kuuluvat muun muassa miesten kaavat, lasten kaavat ja erilaiset muotiasusteet ja tekstiilitarvikkeet.

BURDA-KAAVAT SOPIVAT JOKAISELLE

Burda-kaavojen valikoimassa on lukuisia tyylikkäitä ja ajankohtaisia kaavoja naisten arki- ja juhlapukeutumiseen. Lisäksi mallistossa on huomioitu miesten kaavatlasten kaavat sekä erilaiset tarvikkeet ja asusteet koko perheelle. Kaavojen kokotaulukon avulla löydät sopivan mitoituksen ja mallien helppo muokattavuus mahdollistaa vaatteiden istuttamisen ja muokattavuuden omaan tyyliin sopivaksi. Jokaisessa mallissa ilmoitetaan ohjeen vaikeusaste. Easy-mallisto sopii aloittelijalle, kokeneille ompelijoille löytyvät muun muassa kaavat hääpukuun ja vanhojentanssipukuun.

BURDA-KAAVAT EUROKANKAALLA

Myymälöissämme on kaavoihin tutustumiseen varattu tila, jossa voit rauhassa selata Burdan kaavakirjaa ja ideoida seuraavaa projektiasi ja siihen sopivia kankaita.

Kaikki yli 600 Burda-kaavaa ovat myynnissä verkkokaupassa sekä Helsingin keskustan ja Vantaan Tammiston myymälöissä. Jokaisessa myymälässämme on heti saatavana yli 100 kaavan ajankohtainen, sesongeittain päivitettävä mallisto. Mikäli haluamaasi Burdan kaavaa ei ole heti saatavilla lähimmässä myymälässäsi, kaava voidaan toimittaa tilaustuotteena.

Kaavojen mukana toimitetaan suomenkieliset yleisohjeet. Kaavojen yksityiskohtaiset ompeluohjeet ovat englannin- ja saksankieliset. Löydät Eurokankaan nettisivulta lisätietoja ja ohjeita Burdan kaavojen käyttöön sekä saksa-suomi-sanakirjan.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa