Ystäväkirja: Kaisa Ojaniemi

Eurokangas - Ystäväkirja: Kaisa Ojaniemi

Tamperelainen Kaisa Ojaniemi harrastaa ompelua ja toimii Suuri käsityö -lehden kässätubettajana. Kaisan pukeutusmistyyli on naisellinen ja hän tarttuu aina rohkeasti uusiin haasteisiin. Taitoliitto palkitsi Kaisan kesällä Taito Junior -palkinnolla. Palkintoraati katsoi, että Kaisan Youtube-videot ja Instagram-pävitykset innostavat muita nuoria kädentaitojen pariin.

Miten päädyit ompeluharrastuksen pariin?
Asuin pienellä paikkakunnalla lapsena eikä uusien vaatteiden ja asusteiden ostaminen ollut mahdollista kovin usein. Siispä aloin itse tekemään ja tuunaamaan vaatteita.

Eurokangas - Kaisan vaaleanpunainen paita röyhelökauluksella on kuin karkki!

 

Mikä on parasta ompeluharrastuksessa?
Ompeluharrastuksessa parasta on se, että oma visio muuttuu todeksi. Joskus oma visio menee ihan pieleen, mutta sillon visiota muutetaan.

Mitkä ovat lempivärejäsi ja -materiaalejasi?
Lempivärejäni ovat punainen, valkoinen ja harmaa. Myös keltaisesta ompeleminen on alkanut houkutella. Käyttövaatteissa lempimateriaalejani ovat luonnonmateriaalit ja juhlavaatteissa kaikki kiiltävä ja kimaltava.

Kaisa ompeli rennot housut harmaasta collegesta

Mikä on mieleenpainuvin ompelutyösi?
Mieleenpainuvin ompelutyöni on miesten puku, jonka tein opiskeluaikanani. Puku meni monella tapaa pilalle, mutta sain korjattua kaikki virheet ja puvusta tuli käyttökelpoinen.

Mitä kaikkea pitää huomioida kässätubettamisessa?
Aloitin kässätubettamisen ihan nollasta ilman minkäänlaista kokemusta videoiden tekemisestä. Itse olen viimeaikoina yrittänyt panostaa laatuun ja tärkein asia joka mielestäni tulee huomioida on videoiden selkeys, koska videot on tarkoitettu aloittelijoille.

Eurokangas - Kaisan löydät myös instagramista @designerkaisa

Mitä haaveita sinulla on ompeluun liittyen?
Ompeluun liittyviä haaveita minulla ei ole paljoakaan tällä hetkellä. Teen vaatteita, joita jo osaan sekä vaatteita joita en vielä osaa.

Asioit pääasiassa Ratinan Eurokankaassa. Mitä terveisiä lähettäisit sinne?
Ratinan Eurokankaaseen on aina kivaa ja jännittävää mennä, koska ikinä ei etukäteen tiedä, mitä hienoa sieltä tarttuu mukaan.

Kiitos haastattelusta Kaisa! Nähdään taas myymälässä ja somessa.

Klikkaa Kaisan Youtube-kanavalle

Seuraa Kaisaa instagramissa

 


<< PALAA EDELLISEEN | LUE SEURAAVA JUTTU >>


 

 

Kaipaatko ompeluinspiraatiota? Tilaa uutiskirje!

Saat ideoita, inspiraatiota, etuja ja ohjeita suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta