Eurokangas - Yritysmyynti - Eurokangas Pro - Palvelut

Yritysten ja julkitilojen tekstiilisisustamisen asiantuntija

Eurokangas PRO toteuttaa yksilölliset verhot ja niiden ripustusratkaisut, kaihtimet sekä matot ja muut sisustustekstiilit niin hoivasektorille, sairaaloihin, päiväkoteihin, kouluihin kuin hotelleihinkin vankalla kokemuksella ympäri Suomea. Intohimomme on perehtyä asiakkaan liiketoimintaan ja ammattitaitoamme hyödyntäen luoda toimivia sekä viihtyisiä tiloja. Me tunnemme julkitilojen haasteet ja mahdollisuudet sekä viimeisimmät vaatimukset. Kankailla voimme vaikuttaa moniin aisteihin visuaalisuuden, akustiikan ja lämmön sekä valonhallinnan kautta.

Tiesitkö tämän meistä?

  • Verhomme ommellaan Suomessa omissa ompelimoissamme sekä pitkäaikaisten ompelimokumppaneiden toimesta.
  • EXK-tuotemerkkimme rullaverhot, laskosverhomekanismit sekä parveke- ja puusälekaihtimet valmistetaan omassa tehtaassa Lahdessa.
  • Räätälöidyt kisko- ja ripustusratkaisut toteuttaa tytäryhtiömme Kiskotalo Vantaalla.
  • Tuemme suomalaista design-työtä tarjoamalla laajan valikoiman suomalaisten suunnittelijoiden kuoseja. Meiltä löydät muun muassa Marimekon paloturvallisen kangasmalliston.
  • Eurokangas on vuonna 2020 jo 75-vuotias perheyritys, joka työllistää noin 400 ammattilaista eri tehtävissä ympäri Suomen.

Miten voimme auttaa juuri sinun projektissasi? Ota yhteyttä alueesi yhteyshenkilöön.

Yhteystiedot

Eurokangas PRO on monessa mukana – tutustu projekteihimme

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alueesi yhteyshenkilöön.

Yhteystiedot


 

Tilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.