Projektimyynti

  1. Yritysmyynti
    1. Projektimyynti: Eurokangas Pro
    2. Tukkumyynti

Eurokangas Pro - Tutustu palvelevaan projektimyyntiimme!

EUROKANGAS PRO - LUOTETTAVA yhteistyökumppani YRITYKSILLE JA JULKISELLE SEKTORILLE, KAIKKIALLA SUOMESSA

Tekstiilit ovat erottamaton osa yritysten ja julkisten tilojen ilmettä, toimintoja ja identiteettiä. Esteettisten arvojen lisäksi verhoilla on myös toiminnallisia ominaisuuksia: niillä voi vaikuttaa muun muassa akustiikkaan ja valon hallintaan.

Eurokangas Pro suunnittelee ja toteuttaa kaikki tekstiilikokonaisuudet ammattitaidolla. Osaamme räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan tuote- ja palvelukokonaisuuden, sillä julkitilojen haasteet ja vaatimukset ovat erityisalaamme. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa sairaalatekstiilit, kuten paloturvalliset ja antibakteeriset verho- ja väliverhokankaat, valmiit lakanat, peitteet ja muut vuodevaatteet. Toimitamme mielellämme paloturvallisen kangasmallistomme suunnittelijoille määrityksiä varten.

Palvelemme yritysasiakkaita valtakunnallisesti kaikissa myymälöissämme, ja projektimyyjätiimimme tulee paikan päälle mittaamaan ja avustamaan valintojen tekemisessä.

Perheyritys Eurokangas on toiminut jo pian 72 vuotta kankaiden ja tekstiilisisustamisen ammattilaisena – ota ammattitaitoinen Eurokangas-tiimi mukaan myös Sinun projektiisi!

Päivi Grönqvist - Projektimyyntijohtaja Päivi Grönqvist Projektimyyntijohtaja 0447592987