Kaihtimien ja komponenttien tukkumyynti

  1. Yritysmyynti
    1. Eurokangas Pro
    2. Kankaiden tukkumyynti
    3. Kaihtimien ja komponenttien tukkumyynti

KAIHDINKOMPONENTTIEN TUKKUMYYNTI

Eurokangas laajensi liiketoimintaansa vuonna 2017 ostamalla kaihtimiin ja kaihdinkomponentteihin erikoistuneen J-Group Finland Oy:n liiketoiminnan. Kaihdinkomponenttien tukkumyynti palvelee kaihdin- sekä ikkunateollisuuden yrityksiä sekä jälleenmyyjiä ympäri Suomea.

Tavoitteemme on tarjota laaja valonhallintatuotteiden ja komponenttien valikoima aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme luotettavien ja pitkäaikaisten tavarantoimittajakumppaneidemme kanssa ja varastomme kattaa lähes 300 tuotetta.

Erikoistunut osto-osaamisemme ja laajat kansainväliset toimittajasuhteemme ovat asiakkaidemme käytettävissä myös projektikohtaisesti, jolloin tilaamme komponentit kustannustehokkaasti tarpeen mukaan. Jos markkinoilta ei löydy valmista tuotetta, niin tuotekehitystämme sekä suunnittelutyökalujamme hyödyntämällä toteutamme hyvinkin räätälöityjä erikoistuotteita, jotka teetämme mittatilaustyönä alihankkijoillamme. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen myös projekteissa ja erikoistöissä. Pyydä rohkeasti tarjousta!

Kompponenttitilaukset ja tiedustelut:

Jussi Auvinen - Tuotepäällikkö Jussi AuvinenTuotepäällikkö +358 40 7094146 Eurokangas Kaihtimien ja kaihdinkompponenttien tukkumyynti

KAIHDINTEN TUKKUMYYNTI 

Valmistamme Lahdessa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme lasitetuille parvekkeille kehittämäämme EXK-kaihdinta sekä EXK-puusälekaihdinta. EXK-kaihtimilla on Avainlippumerkki.
Tukkumyyntimme palvelee EXK-kaihtimien jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Jälleenmyyjät tekevät asiakastilauksensa tukkumyyntimme kautta.

Lisätietoa EXK-kaihtimista.

EXK-kaihdinten tilaukset ja tiedustelut:

Asiakaspalvelustamme osoitteesta myynti@exk.fi