Verhonauhat ja -painot

Eurokangas Verhonauhat ALTO BX100 VERHONAUHA U100 Eurokangas Verhonauhat ALTO BX100 VERHONAUHA U100

Verhonauhat

Verhonauhan avulla verhojen ripustus on helppoa ja nopeaa. Nauhan avulla verhot laskeutuvat toivotulla tavalla ja nauha antaa ryhtiä verhon yläreunaan. Erilaisilla nauhoilla voi myös säädellä verhon leveyttä. Verhonauhaa kannattaa aina ostaa pidempänä kuin verhokangasta, jotta verhonauhan käänteille jää varaa ja ripustuslenkit on mahdollista tasata verhojen sivuihin.

Tangoissa käytettävät verhonauhat

Verhonauhan avulla verhon saa laskostettua tasaisesti tankoon, jolloin verho asettuu kauniisti. Verhojen laskostukseen voi vaikuttaa ripustamalla tangon jokaisen tai vain joka toisen lenkin läpi.

Alto-verhonauha soveltuu käytettäväksi verhokappoihin ja kevyisiin verhoihin, Monsoon-verhonauha sopii erinomaisesti tankoon ripustettaviin verhoihin.

 

 Eurokangas Verhonauhat Kynälaskosnauhat Eurokangas Verhonauhat Kynälaskosnauhat

Kynälaskosnauhat

Rypytysnauhassa olevien nyörien avulla verhoihin saa muodostettua tasaisia laskoksia. Valikoimassa on erikorkuisia ja eritavalla rypyttyviä nauhoja. Kynälaskosnauhaa voidaan käyttää myös suorana ilman rypytystä.

Siirry kynälaskosnauhojen valikoimaan!

 

Eurokangas Verhonauhat Laskosverhonauhat Eurokangas Verhonauhat Laskosverhonauhat

Laskosverhonauhat

Diana-laskosverhonauhassa on 15cm välein kiinnitetyt renkaat, joihin on helppo pujottaa laskosverhon nostonarutHestia-laskosverhonauhassa on valmis kuja rimalaskosverhon verhopuikoille.

Siirry laskosverhonauhojen valikoimaan

 

 Eurokangas Verhonauhat Aaltolaskosnauhat Eurokangas Verhonauhat Aaltolaskosnauhat

Aaltolaskosnauhat

Jämäkkä verhonauha, jonka avulla kiskon alle tai tankoon ripustettu verho laskostuu kauniin aaltomaisesti.

Siirry aaltolaskosnauhojen valikoimaan

Katso videolta miten Wave-verhonauhalla ompelet ja asennat kauniisti aaltoilevat verhot!

Purjerengasnauhat

Valikoimaamme kuuluu 10cm korkea purjerengasnauha, jossa hopean väriset purjerenkaat. Nauhan renkaiden ulkohalkaisija on 61mm ja sisähalkaisija on 39mmVerhokangas kiinnitetään asettamalla kangas nauhan alareunassa olevan taskun väliin ompelemalla. Huomaa että nauha keskitettävä niin, että renkaita on parillinen määrä jolloin reunoihin jää symmetriset varat. Näin verho asettuu tasaisesti ja lopputulos on kaunis.

Siirry purjerengasnauhojen valikoimaan

Katso videolta miten helppoa on ommella purjerengasnauhalla verhot!

Verhopainot ja -listat

Eurokangas Verhotarvikkeet Verhopainot Eurokangas Verhotarvikkeet Verholista Alumiinilatta

Suorien verhojen alakulmissa olevien verhopainojen avulla verho laskeutuu kauniisti. Verhopainot laitetaan taskuihin, jotka ommellaan alakäänteen sivuihin.
Ohuimpiin ja kevyihin verhomateriaaleihin käytetään 25 gramman verhopainoa, muihin verhoihin suosittelemme 50 gramman verhopainoa.

Siirry verhopainojen valikoimaan

Laskosverhojen, valelaskosverhojen ja paneeliverhojen alareunaan tulevan listan eli latan avulla verhon leveys pysyy kauttaltaan samana. Alumiinilista työnnetään koko leveydeltä verhoen alareunaan ommeltuun taskuun.
Listat on saatavana 150cm ja 200cm pituuksissa.

Siirry alumiinilistojen valikoimaan

 

 

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Ota yhteyttä

Anna meidän toteuttaa puolestasi! Tutustu sisustajan palveluihimme.

Lue lisää