Valloittavat muumikankaat nyt Eurokankaassa 

 

Tove Janssonin alkuperäisten Muumi-kirjojen taidokkaat kuvitukset siirtyvät tänä syksynä Eurokankaan verho- ja sisustuskankaisiin sekä aikuisten ja lasten trikookankaisiin. Kankaiden kuoseissa seikkaillaan niin Yksinäisillä vuorilla, Muumipapan muistelmissa kuin myös tulvan saartamassa Muumilaaksossa. Vuonna 1945 ensimmäisen Muumi-kirjan myötä suurelle yleisölle esitellyt Muumit edustavat kokonaista elämänfilosofiaa, ja Muumeista onkin muodostunut sekä aikuisten että lasten suosikkeja ympäri maailman.

Verho- ja sisustuskankaat ovat monikäyttöistä 100% puuvillaa, ja trikoot pehmeää puuvilla-elastaanisekoitetta. Kankailla on Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti. Muumi-teemaiset kankaat saatavilla nyt kaikista Eurokankaan myymälöistä ja verkkokaupasta.

Muumikankaat verhoihin ja sisustukseen

Muumitrikoot aikuisille ja lapsille

Laske tähtiä

Graafinen Laske tähtiä -kuosi perustuu Muumipeikko ja pyrstötähti -kirjaan, joka julkaistiin suomenkielisenä ensimmäisen kerran vuonna 1955. Tarinassa eletään jännittäviä hetkiä pyrstötähden lähestyessä Muumilaaksoa. Onko tulossa katastrofi? Muumipeikko, Nipsu ja Nuuskamuikkunen lähtevät kysymään neuvoa Yksinäisillä vuorilla sijaitsevan tähtitornin professoreilta.

Eurokangas - Laske tähtiä -muumikangas 

Laske tähtiä 19,95€/m. 100% puuvillaa puolipanamasidoksella.

Muumipapan muistelmat

Muumipapan urotyöt -kirja on Tove Janssonin neljäs Muumi-kirja. Kirjassa Muumipappa uppoutuu muistelemaan nuoruuttaan ja ensikohtaamistaan Muumimamman kanssa. Kirjassa selviää myös, millainen on Nuuskamuikkusen, Nipsun ja Pikku Myyn tarina. Kirjan kuvitus siirtyy kauniisti puuvillaiselle kankaalle luoden graafisen mustavalkoisen kuosin.

 Eurokangas - Muumipapan muistelmat

Muumipapan muistelmat 16,95€/m. 100% puuvillaa palttinasidoksella. 

Anna unen tulvia

Tove Janssonin viides Muumi-kirja, Vaarallinen juhannus, ilmestyi suomeksi vuonna 1957. Kirjassa Muumitalon väki viettää seikkailuntäyteistä keskikesän juhlaa sillä tulivuorenpurkauksen seurauksena muumitalo joutuu tulvan saartamaksi. Muumiperhe pelastautuu ohi lipuvalle teatterille, jonka teatterinjohtajaksi Muumipappa ryhtyy. Teatteri ankkuroidaan puuhun, mutta kiinnitys pettää ja Muumipeikko sekä Niiskuneiti ajautuvat erilleen Muumiperheestä ja yöpyvät puussa. Toinen toistaan jännittävimpien käänteiden jälkeen Muumiperhe löytää toisensa ja tarina huipentuu Muumipapan kynäilemään teatteriesitykseen.

Eurokangas - Anna unen tulvia

Anna unen tulvia 16,95€/m. 100% puuvilla palttinasidoksella. Myös mustana!

Tanssit laaksossa

Tanssit laaksossa -kankaassa Muumilaakson väki on kokoontunut iloiseen tanssiin. Tanssimisen riemu, vapaus ja yhdessäolo ovat piirtyneet kauniisti tälle värikkäälle kankaalle. Löydätkö joukosta keksijä Fredriksonin tai Hosulin?

 

 Eurokangas - Tanssit laaksossa

Tanssit laaksossa 16,95€/m. 100% puuvillaa palttinasidoksella.

Muumi-kankaat verhoihin ja sisustukseen

Muumitrikoot aikuisille ja lapsille

Katso kaikki Muumi-tuotteet

Eurokangas - Design from Finland  

Muumikankaat kuuluvat Eurokankaan Design from Finland -mallistoon


 

Kaipaatko sisustusinspiraatiota? Tilaa uutiskirje!

Saat ideoita, inspiraatiota, etuja ja ohjeita suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta