Kangasmaskit

Eurokankaalta löydät kankaat ja tarvikkeet kangasmaskien valmistukseen sekä valmiit kangasmaskit.

Kankaat ja tarvikkeet kangasmaskeihin

Kangasmaskeihin suosittelemme ensisijaisesti kankaita, jotka hengittävät hyvin ja kestävät 60 tai 90 asteen pesun ja keittämisen. Huomaathan, että mikään kankaistamme ei kuitenkaan ole varsinaisesti tarkoitettu maskikäyttöön. Valikoimistamme löydät myös kuminauhat sekä vinonauhat kangasmaskien ompeluun.

Valmiit kangasmaskit

Kaikki Eurokankaan kangasmaskit on valmistettu 100% puuvillasta.

Lakanakankaiset, Eurokankaan Suomessa valmistamat kangasmaskit soveltuvat sekä kuluttaja- että hoivakäyttöön, ja kestävät 90 asteen pesun. Lakanakangasmaskit sidotaan kasvoille nauhoilla. Maskeja on saatavana mustina ja valkoisina.

Puuvillatrikoosta valmistetut kangasmaskit on ommeltu Öko Tex 100 -sertifioidusta trikoosta ja niissä on pukemista helpottavat, korvien taakse asetettavat kuminauhalenkit. Suosittelmme pesua 60 asteessa.

Kaikkien kasvomaskien käytössä on tärkeää muistaa, ettei kangasmaski ole henkilösuojain, eikä se suojaa käyttäjää koronavirukselta. Kasvomaski saattaa kuitenkin suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Kangasmaskia ei saa käyttää, mikäli sen kanssa on vaikea hengittää. Tarkemmat tiedot kangasmaskeista ja niiden käytöstä löydät tuotteita klikkaamalla.

32 tuotetta