Tuotteet ja palvelut

Mitä tuotteita Eurokangas tarjoaa?

Tarjoamme Suomen laajimman ja monipuolisimman valikoiman mittatilauksena ommeltavia verhoja sekä vaatetuskankaita ja sisustuskankaita. Kankaiden lisäksi meillä on laaja valikoima valmiita sisustustuotteita, kuten valmisverhoja, sisustustyynyjä ja mattoja. Verhotarvikkeistamme löytyy verhotankoja, verhokiskoja ja muita verhojen ripustustarvikkeita. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia ompelutarvikkeita aina neuloista, ompelulangoista ja vetoketjuista kaavoihin sekä sovitusnukkeihin. Lisäksi saat kauttamme kaihtimet sekä hyönteisovet.

Mitä palveluita Eurokangas tarjoaa?

Palvelemme kodin sisustajia monipuolisesti. Tarjoamme ompelupalvelua sekä maksutonta verho- ja sisustustekstiilisuunnittelua. Verkkokauppamme ompelupalvelusta voit tilata mittojen mukaan ommellut verhot laajasta verhokangasvalikoimastamme. Myymälöidemme henkilökunta tekee suunnittelukäyntejä koteihin sekä myös etäyhteyksin. Näin verhopalvelumme toteuttaa kaikki kodin tekstiilit aina suunnittelusta ja ompelusta asennukseen asti.

Kaikki ompelupalveluidemme kautta tilatut työt toteutamme laadukkaasti kotimaisissa ompelimoissa. Tilaamalla verhot Eurokankaasta tuet suomalaista työtä, ja ompelupalvelullemme on myönnetty Avainlippu.

Voinko tilata verhot mistä tahansa verhokankaasta?

Verhot voi tilata koko laajasta verhokangasvalikoimastamme. Verkkokaupassa voit valita suorat verhot kiskolla, purjerenkailla tai verhokujalla. Ompelupalvelua on helppo käyttää ja sinun tarvitsee ainoastaan mitata, minkä pituiset verhot haluat. Katso mittausohje verhoja varten. Ompelupalvelumme huomioi tilauksessa ylä- ja alakäänteet, saumanvarat, verhonauhat. langat ja muut tarvikkeet, jotta valmiit verhot ovat mahdollisimman laadukkaat.
Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua verhojen tilaamisen kanssa.

Verhot