Tukkumyynti - materiaalit yrityksille

Eurokangas Kankaiden ja tarvikkeiden tukkumyynti 2018 Eurokangas Kankaiden ja tarvikkeiden tukkumyynti 2018

Tukkumyyntimme palvelee yrityksiä ja julkista sektoria kaikissa materiaalihankinnoissa.  Asiakkaitamme ovat esimerkiksi verhoomot, suunnittelijat, teatterit, tekstiilialan yritykset sekä tekstiiliopettajat.

Ota yhteyttä!

Eurokangas - Tukkumyynti Heta Simpanen

Heta Simpanen
Tukkumyynti
0447592264
tukku@eurokangas.fi

Eurokangas Kaihtimien tukkumyynti Ota yhteyttä! Eurokangas Kaihtimien tukkumyynti Ota yhteyttä!

Eurokangas laajensi liiketoimintaansa vuonna 2017 ostamalla kaihtimiin ja kaihdinkomponentteihin erikoistuneen J-Group Finland Oy:n liiketoiminnan. Kaihtimien tukkumyynti palvelee kaihdin- sekä ikkunateollisuuden yrityksiä sekä jälleenmyyjiä ympäri Suomea.

Tavoitteemme on tarjota laaja valonhallintatuotteiden ja komponenttien valikoima aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme luotettavien ja pitkäaikaisten tavarantoimittajakumppaneidemme kanssa ja varastomme kattaa lähes 300 tuotetta.

Erikoistunut osto-osaamisemme ja laajat kansainväliset toimittajasuhteemme ovat asiakkaidemme käytettävissä myös projektikohtaisesti, jolloin tilaamme komponentit kustannustehokkaasti tarpeen mukaan. Jos markkinoilta ei löydy valmista tuotetta, niin tuotekehitystämme sekä suunnittelutyökalujamme hyödyntämällä toteutamme hyvinkin räätälöityjä erikoistuotteita, jotka teetämme mittatilaustyönä alihankkijoillamme. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen myös projekteissa ja erikoistöissä.

Tukkumyyntimme palvelee EXK Kaihtimien jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Jälleenmyyjät tekevät asiakastilauksensa tukkumyyntimme kautta.

Lisätietoa EXK Kaihtimista. EXK Kaihdinten tilaukset ja tiedustelut: myynti@exk.fi

 

Jussi Auvinen - Tuotepäällikkö

Jussi Auvinen
Tuotepäällikkö
+358407094146
jussi.auvinen@eurokangas.fi