Eurokangas

Hamam pyyhkeet

Hamam-pyyhkeet ovat valmistettu kevyestä ja ohuesta materiaalista, yleensä puuvillasta tai pellavasta. Niiden erityinen kudonta antaa niille hyvän imukyvyn ja nopean kuivumisen. Tämä tekee niistä erinomaisia käytettäväksi kylpyhuoneessa, rannalla, uima-altaalla tai saunassa. Hamam-pyyhkeet ovat myös tilaa säästäviä ja helposti taitettavia, mikä tekee niistä käteviä ottaa mukaan matkoille.

Hamam-pyyhkeet eivät ole vain hyvä lahjaidea itsellesi, vaan ne ovat myös loistava lahja!

4 tuotetta
HOLIDAY HAMAM -pyyhe aniliininpunainen
80x180 cm
sisustus
 
7.95 €/kpl
MULTI HAMAM -pyyhe kirjava
90x180 cm
sisustus
 
16.95 €/kpl
STRIPE HAMAM -pyyhe keltainen
90x180 cm
sisustus
 
16.95 €/kpl
MINI HAMAM -pyyhe beige
50x70 cm
sisustus
 
5.95 €/kpl

Hamam-pyyhkeet, tunnetaan myös nimellä pesuhuonepyyhkeet tai turkkilaiset pyyhkeet, ovat perinteisiä kudottuja pyyhkeitä, joilla on pitkä historia. Nämä pyyhkeet ovat peräisin Turkista, jossa ne ovat olleet käytössä jo vuosisatojen ajan turkkilaisissa kylpylöissä, hamameissa.

Hamam-pyyhkeet eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan ne ovat myös kauniita ja tyylikkäitä. Ne ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuvioissa ja tyyleissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Hamam-pyyhkeet eivät ole vain hyvä lahjaidea itsellesi, vaan ne ovat myös loistava lahja läheisillesi. Ne ovat erittäin suosittuja häälahjoja, syntymäpäivälahjoja ja lahjoja uuteen kotiin. Ne tuovat ripauksen ylellisyyttä ja tyyliä arkeen.

Hanki itsellesi tai läheisellesi ainutlaatuinen hamam-pyyhe ja nauti sen ylellisestä tunteesta ja monipuolisesta käytöstä!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa