Prestigious Textiles

Eurokangas - Prestigious textiles - Abbey Gardens Eurokangas - Prestigious textiles - Abbey Gardens


Prestigious Textiles on laadukas englantilainen verho- ja sisutuskangasbrändi. Vuonna 1988 perustetun yrityksen mallistoon kuuluvat laadukkaat verhokankaat sekä verhoilu- ja sisustuskankaat.

Prestigious Textiles verhokankailla luot upean tyylikkäitä kokonaisuuksia kaikkiin kodin tiloihin. Monipuolisen ja runsaan sävyvalikoiman ansiosta malliston kankaita on helppo yhdistellä yksivärisiin verhokankaisiin tai samansävyisiin painokankaisiin.

Kankaiden rikas värimaailma pitää sisällään herkullisen himmeitä pastellisia värejä, luonnonläheisiä sävyjä sekä voimakkaan värikylläisiä printtejä. Runsailla luonto- ja kasviaiheilla luot tilaan harmonisia sisutuskokonaisuuksia tai näyttäviä sisustuksen katseenvangitsijoita – makusi mukaan. Jatkuvasti uudistuva mallisto tuo sisustajien saataville uutuuksia ja uniikkeja kuoseja.


Eurokangas - Prestigious textiles - Bloom Eurokangas - Prestigious textiles - Bloom


Prestigious Textiles kankaat ovat laadukasta puuvillaa tai upeita puuvillan ja pellavan sekoitteita. Malliston kankaat soveltuvat esimerkiksi sivuverhoihin, kappa- ja laskosverhoihin, paneeliverhoihin sekä pöytäliinoihin ja tyynynpäällisiin.

Prestigious Textiles verhokankaat saatavilla vain Eurokankaasta.

Prestigious Textiles verhokankagasvalikoima

 

VERHOT JA PÖYTÄLIINAT MITTOJEN MUKAAN VERKKOKAUPASTAMME

Prestigious Textiles malliston kankaista tilaat mittojen mukaan verhot ja pöytäliinat verkkokaupastamme. Tilaa verhot valitsemalla ensin kangas. Syötä kangasvalinnan jälkeen verhojen pituus, lukumäärä sekä verhon tyyppi. Pöytäliinan tilaat lisäämällä ensin ostoskoriin pöytäliinan ompelun ja sen jälkeen kankaan.

Aloita Prestigious Textiles -verhojen tilaus valisemalla kuosi

 

VERHOT JA SISTUSTEKSTIILIT OMIEN MITTOJEN MUKAAN MYYMÄLÄSTÄ

Prestigious Textiles verhokangasvalikoimasta voit tilata verhot, pöytäliinat, tyynynpäälliset sekä muut sisustustekstiilit omien mittojen mukaan myymälöistämme. Avainlippumerkitty ompelutyö tehdään Suomessa. Asiantuntijamme auttavat mielellään malliston kankaiden ja eri toteutustapojen suunnittelussa.

Katso lähin myymäläsi

Eurokangas - Prestigious textiles - Bloom Eurokangas - Prestigious textiles - Bloom