Eurokangas

Laatikkopaita

Kuvassa oleva laatikkopaita on ommeltu 80 cm korkeasta ja 105 cm leveästä palasta.

Suorakaiteen muotoisesta palasta ommeltu paita on kiva ja nopea käsityö kesään! Yksinkertaisella kaavalla ommeltu laatikkopaita sopii ensimmäiseksi ompelutyöksi tai vaikkapa vanhan ompeluharrastuksen uudelleen lämmittelyyn. Valitse materiaaliksi vilpoisa sifonki, viskoosi tai trendikäs läpinäkyvä pitsi. Pue väljä ja rento paita esimerkiksi bikinien päälle tai kerroksittain narutopin kanssa. Rannalle ja kaupunkibulevardille sopiva tunika syntyy ompelemalla paita pidemmästä kappaleesta.

  1. Taita kangas oikeat puolet vastakkain. Säädä pituus haluamasi mittaan. Ota huomioon helman ja hihansuiden viimeistelyyn tarvittavat 1 - 2 cm käännevarat.

  2. Piirrä ja leikkaa pääntie sekä sivusaumat. Yllä olevassa kuvassa kaula-aukko on 20cm leveä ja 5cm syvä. Sivusauma leikataan taiten kankaan puolivälistä, ja sen syvyys hihansuuhun nähden on noin 10 cm.


  1. Ompele sivusaumat.

  2. Viimeistele pääntie esimerkiksi nauhalla. Huolittele hihansuut ja helma nauhalla tai käänteellä. Halutessasi voit jättää rispaantumattoman kankaan reunat huolittelematta.

Tarvikelista:

Sifongit
Viskoosit
Pitsit
Coats Duet -ompelulangat
Kanttinauhat

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa