Eurokangas

NÄPPÄRÄT KORIT KAITALIINAKANKAASTA

Korit kaitaliinakankaasta

Kätevät korit kätkevät sisälleen pikkutavarat ja auttavat pitämään tavarat järjestyksessä. Korit ommellaan kaitaliinakankaasta, jolloin ne pitävät muotonsa hyvin ja ovat tukevia käytössä. Mätsää korit sisustukseen sopivaksi, tai surauta korit juhlakaudeksi kimaltavista kaitaliinakankaista!

TARVIKKEET

Kaitaliinakangasta 1,4m (leveys 40cm). Kankaan pitkät sivut ovat valmiiksi huoliteltuja.

Kaitaliinakankaat:

OHJE

Mitat sisältävät saumavarat.

Valkoinen kori
Leikkaa kaitaliinakankaasta halkaisijaltaan 32cm kokoinen ympyrä korin pohjaksi. Huolittele pohjan reunat saumurilla tai siksakilla.

Kori kankaasta kaava

Leikkaa kaitaliinasta 101 cm pitkä sivukappale. Sivukappaleen pituuden tulee olla pohjaympyrän kehän pituinen. Ompele sivujen lyhyet päät yhteen oikeat puolet vastakkain, tai jos pidät korin reunoja käännettynä voit tikata reunan päät päällekkäin. Näin lopputulos on siistimpi.

Kun lyhyet päät on ommeltu yhteen, sivukappaleesta muodostuu rengas. Käännä työ ja neulaa pitkä reuna kiinni korin pohjakappaleeseen. Ompele sivukappale kiinni pohjaan suoralla tikillä.

Korin korkeutta voit säädellä taittamalla korin reunaa ulospäin haluamaltasi matkalta. 

Hapsureunainen kori
Hapsureunainen kori valmistuu kuten yllä. Jos pidät korin yläreunaa käännettynä, siistin sivusauman saat kun ompelet sivujen lyhyet päät yhteen ensin oikeat puolet vastakkain ja tämän jälkeen jatkat saumaa nurjat puolet vastakkain (käännä työ välissä). Muista päättää ommel noin 5-7 cm ennen kappaleen reunaa hapsuja varten. Ompele sivu- ja pohjakappaleet yhteen kuten yllä. Taita valmiin korin yläreuna alas nurjan ompeleen alkamiskohdasta. Näin korin sivusauma näyttää siistiltä myös korin yläreunan taitekohdasta. Viimeistele kori hapsuttamalla reunaa haluamaltasi matkalta.

Kori hapsuilla ompeluohje

Hapsureunaisen korin sivusauma on viimeistelty kauniiksi ompelemalla vuorotellen ensin oikeat ja tämän jälkeen nurjat puolet vastakkain.

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa